Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Anca, ma bucur nespus pentru tine si bobocica ta!te-am mai urmarit din umbra si m-a emotionat mereu ce ai scris.
sper sa fiti cit mai curind impreuna definitiv!sa iti traiasca!
poti sa imi trimiti si mie poza daca vrei la danana_me@yahoo.com
si te astept la sfaturi de la mamica -la mamica de fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

felicitari din suflet Ancut frumos! ma bucur sincer pt tine si astept si eu pozici cred ca abia astepti
asi, cand vii cu vesti bune?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mirela asistenta mea sociala nu mi-a dat nici o speranta deocamdata.Deocamdata asta va dura minim pana prin septembrie-octombrie.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Va multumesc mult inca o data pentru urari!

Acum, sa va spun despre mine: am fost ieri la eco si am vazut 2 inimioare - una pulsa foarte clar, cealalta mai vag, dar a fost si foarte devreme - ieri am avut 5 sapt. si 6 zile de sarcina. Mai mergem peste o saptamana.

Anca felicitari pentru fetita si va doresc sa decurga totul cat mai rapid si sa va aduceti puiul acasa!

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Cami felicitari pt. inimioare! Iti doresc zile linistite in continuare si te asteptam cu primele impresii de graviduta!

Anca - unul pt. tine si - unul pt. Isa cea dulcica.

Asi deci 'sarcina' ta se prelungeste? De ce nu sint sperante pina in sept.- oct?

Luli pina la urma unde faci FIV-ul? Te-ai hotarit?

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Cami, felicitari si tie! Cu atatea emotii in viata mea, am vazut ca ti s-a implinit visul, m-am bucurat, dar am uitat sa te felicit.

Te felicit acum, de doua ori, pentru fiecare inimioare in parte. In trupul tau acum bat 3 inimioare. Ce minune a vietii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Madyn, Anca multumesc mult pentru urari!

6+

Mergi la inceput

Mady iti vine sa crezi dar mi-au spus ca nu sunt copii si ca oricum am unul si mai pot astepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

ZisaCami- a meritat asteptare si te-a rasplatit DD, e minunat ce ti se intampla, abia astept sa ne povestesti

Madyn -da m-am hotarat, ramane sa ne terminam analizele toate si apoi sa vedem incotro o vom lua, la care clinica din Austria, e destul de scump, nu pe permitem asa repede un asemenea efort dar voi mai face un credit pe diferenta...si ma gandesc ca am facut credit pentru concediu si gata

Asi - - astia sunt niste porci fara suflet, pai ce e aprozar? nu avem cartofi? sunt atat de multi copii are isi doresc o familie ...eu imi doresc din tot sufletul sa reusesc la FIV si apoi intentionez sa si infiez un bb, sa fie doi , sa fie asa vesela si plina de suflet casuta noastra

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Luli din pacate ei gestioneaza o problema.Pentru ei e un job , pentru noi e VIATA.

Mergi la inceput