modificari in timpul sarcinii

modificari in timpul sarcinii | Autor: standbyme

Link direct la acest mesaj

ce modificari apar in timpul sarcinii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ti se maresc sanii,spre sfarsitul sarcinii se umfla picioarele,pot apare si vergeturi daca pielea nu este hidratata destul.

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

• somnolenta accentuata in primul trimestru
  • greturi matinale, nu in mod obligatoriu (eu nu am avut greturi sau stari de voma, decat fff putin seara)
  • ti se maresc sanii, ii simti mai grei, se maresc si butonii si se inchid la culoare
  • cresterea apetitului pentru dulce/ sarat (in functie de femeie)
  • se mareste burtica si posibil sa apara linea nigra
  • sensibilitate psihica, labilitate emotionala accentuata (bariera fragila plans/ras, stari de melancolie)
  • urinare frecventa, te vei trezi si noaptea din aceasta cauza, uterul marit apasa pe vezica urinara - unul din primele semne de sarcina
  • parul cade fff putin si straluceste
  • ascutirea simturilor olfactiv si gustativ
  • vei simti o mica minune cum misca la tine in burtica undeva prin S20, daca esti la prima sarcina
  • umflarea mainilor si picioarelor (edeme) in trimestrul 3, spre sfarsitul sarcinii
  • pilozitate diminuata, te vei epila mai rar (cel putin asa este in cazul meu, am auzit si extrema cealalata
  • posibila balonare
  • se accentueaza venele, le vei vedea fff marcate pe abdomen si pe sani
  • e posibil sa apara vergeturi, in functie de elasticitatea pilelii tale (nu e litera de lege, e vb de mostenirea ta genetica)
  • pot aparea carcei in trimestrul al doilea, din cauza lipsei de Magneziu
  • constipatie, pe care o poti combate cu fructe, fibre si iaurt
  • SFAT : NU SI NU

27+ Luca

AMR 91 DE ZILE !!!!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Modificari?! Ce zici de o inima plina de fericire, de o alta inima care bate acolo "undeva" in tine, de niste "fluturasi" care apoi sunt adevarate suturi, de.....minunea ca vei deveni "MAMA"?

my baby

Mergi la inceput