Sex and the city

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu am vazut filmul la Cinema Pro ca tocmai iesisem de la examen si era si reducere pentru studenti.
Nu-mi amintesc sa fi vazut atita nuditate in serial, mai ales partile intime...
Samantha a ramas aceeasi ca intotdeauna, imi place stilul ei direct, si mi se pare mie sau Carrie arata ca dupa greva foamei? Era o scena in care ea se intindea sa ia o cutie de pe un dulap si era doar in lenjerie intima, brrrr, i-am vazut oasele prin piele. Parca nu era chiar asa de slaba cind juca in serial.
Mi-a placut cind si-a schimbat culoarea parului, arata super draguta.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Eu am vazut filmul la Cinema Pro ca tocmai iesisem de la examen si era si reducere pentru studenti.
Nu-mi amintesc sa fi vazut atita nuditate in serial, mai ales partile intime...
Samantha a ramas aceeasi ca intotdeauna, imi place stilul ei direct, si mi se pare mie sau Carrie arata ca dupa greva foamei? Era o scena in care ea se intindea sa ia o cutie de pe un dulap si era doar in lenjerie intima, brrrr, i-am vazut oasele prin piele. Parca nu era chiar asa de slaba cind juca in serial.
Mi-a placut cind si-a schimbat culoarea parului, arata super draguta.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Aia erau muschii intercostali
Si mie mi s-a parut ca arata Carrie mai ...imbatranita, nu stiu .
Mi-a placut mult de Charlotte si Harry
Dar serios , cum sa fie prea multa nuditate? Ca in seriale am vazut cam tot ce era de vazut , iar scenele de sex ale Samanthei erau ......incendiare
Aici a fost Miranda, Dante.....cam atat imi vine in minte

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Se poate ca ramasei io cu gandu la jucaria vecinului si de aici ideea cu nuditatea

Si desi imi place ca-i cu happy-end parca as fi preferat sa ramana cumva in suspans si sa nu se regaseasca la sfarsit.. Dar tipic lor.. Vorba Charlottei.. Se despart - se impaca.

Mie sincer imi place mai mult asa blondina sau combinata cum e.. Vopsita parca era si mai matura fata de cum e si si mai slaba.. Ca oricum slaba sigur e.. Chestie de obisnuinta
Dar cred ca si face sport ca se si vad ceva muschi ;)

Si am mai ramas cu gandul la peisajele din Mexic (sau unde-or fi filmate ).. Ce nevoie am de concediu

XIO de unde ti-l iei de pe net? Zici de DVD sau..?

Deianira de asta io atentionam in primul mesaj
Dar mai ai timp sa-l vezi. Daca-i asa de popular ca si la noi o sa ruleze cateva saptamani. Incearca sa vezi pe net.
O solutie buna e a Deliei. Oricum dupa ce iesi de la examen, nu mai inveti nimic ziua respectiva si poti profita :)

Si.. un test www.brainfall.com/quizzes/which-sex-and-the-city-character-are-you/" target="_blank">Which Sex and the City Character Are You?

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mie mi s-a parut a fi o luuuunga reclama la produse de lux grefata pe un scenariu extrem de slabut si previzibil.

(Si daca o mai vad pe SJP mergind in virful picioarelor ca o copilita de 10 ani cind e sarita de 40.....)

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Mie mi s-a parut a fi o luuuunga reclama la produse de lux grefata pe un scenariu extrem de slabut si previzibil.

(Si daca o mai vad pe SJP mergind in virful picioarelor ca o copilita de 10 ani cind e sarita de 40.....)

Anamaria

Ana, eu nu am vazut inca filmul dar de-abia astept. De aceea citesc pe sarite mesajele voastre ca nu vreau sa stiu amanuntele.....
Dar, eu asta astept de la film, sa fie ca serialul, sa o vad pe Carrie copilita la 40 de ani ca sa imi pot imagina si eu ca voi fi la fel cum am fost acum 5 ani si peste 10....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

S-a uitat cineva seara la Oprah? Ca au fost invitate fetele si pana sa ma culc eu si BIg....si acum partea ciudata.....Carrie&BIg s-au sarutat pe jumatate de gura.
Acum , stiu ca ea e casatorita cu frumosul ala de care-mi place si au un copil, dar .....sarut pe gura?Hmmmmmm

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

E clar ca nu poate sa placa la toata lumea, dar depinde la ce te si astepti Dar daca nu-ti place seria, nu cred ca o sa-ti placa nici filmul.

Sheannamp ... Carrie a ramas aceeasi Aceeasi voce rasfatata (cel putin cand vizioneaza penthouse-ul o sa vezi tu de ce vorbesc), alearga noaptea in pijamale pe tocuri :)
Nu cred ca vei fi dezamagita.. Vizionare placuta!!

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Eu l-am vazut si am ramas cu ideea de "baie cu multi clabuci colorati". Mi-a ramas in minte Carrie in rochia verde si cu curea cu tinte! O combinatie oribila. In rest, cum zisei, multi clabuci colorati: soap movie. Cele mai frumoase imagini erau cele cu Dante.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Uite de ce-am lasat eu cupilu' azi si-am fugit la SATC. Ca sa stau peste doua ore jumate sa vad o telenovela. Serialul mi-a placut dar filmul mi s-a parut sub asteptarile mele cu muuult. Foarte multe momente moarte, foarte putin umor... scenariu previzibil. Imi pare rau ca nu m-am dus la un film cu Vandam.

Mami de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Scuze daca mesajul meu nu are un ton extaziat...

Prima serie a fost ceva-ceva interesanta...o ferastruica in viata femeilor de la 30 de ani in sus, nemaritate.

Acuma eu traind in NYC, va pot spune cu 7 miini pe inima ca 99.99% din newyorkeze nu se imbraca pe departe asa...poate tinerelele din facultatile de design. Dar la majoritatea evenimentelor, aici femeile poarta "uniforma" de negru, clasic, extrem de liniar.

In California, e alta poveste.

In film cel putin s-au distantat de ideea de femeie pe picioarele ei si au "involuat" in niste maimutele miorlaite.

Anamaria

Mergi la inceput