Sex and the city

Sex and the city | Autor: louisea

Link direct la acest mesaj

Ati fost sa-l vedeti? Si cum vi s-a parut?

Nu incep prin a da detalii in primul post in caz ca´s curioase care intra sa citesca subiectul dar inca nu l-au vazut

MERGETI SA-L VEDETI!!!

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

De ce?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

N-am de gand sa-i fac reclama ca nu´i treaba mea.
M-am adresat doar fanelor care nu au apucat sa-l vada sa mearga sa-l putem comenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai si eu sunt fan! Spune-mi ce e diferit de serial, ce se intampla pe marele ecran? Am auzit ca s-a lansat, dar nu am apucat sa vad decat ca au niste out-fituri absolut superbe! Ce se intampla cu ele acum in film?

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mie nu mi-a placut. Prea lung, scenariu previzibil pana-n ultima clipa, ele imbracate ca niste paiate.... Dar e parerea mea! Altora poate le-a placut!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu l-am vazut ieri. Foarte frumos, mie mi-a placut desi am fost surprinsa de nuditatea din film. A meritat banii si timpul, as vrea sa-l mai revad...

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Roxy.. In mare aceeasi linie ca si in serie
Carrie si Big vroiau sa se mute impreuna si au gasit un penthouse. S-au gandit sa se casatoreasca, au aranjat nunta si o gramada de invitati, dar el o suna in ziua respectiva pe cand ea era deja la locul unde trebuiau sa se casatoresca (Biblioteca) ca nu poate. La sfarsit se intalnesc din nou, el o cere in casatorie si se si casatoresc, fiind doar ei doi la starea civila.
Samantha se desparte de tipul ei Smith
Pe Miranda o insala Steve, dar dupa terapia de cuplu se impaca.
Charlotte adopta o fetita din China impreuna cu sotul ei. Intre timp ramane insarcinata si naste o fetita..

Si pe mine m-a uimit cata nuditate e in film.. Mult mai multa fata de ce eram obisnuite in serie. Scene de dragoste si sex ;) si parti intime la vedere. Pana si catelul Samanthei era in ton

Am citit intr-un ziar ca fetele si-au schimbat tinutele de 300 de ori pe parcursul filmului. Nici mie nu mi-au placut unele rochii, dar cam toate se potrivesc stilului lor si al filmului.. Rochia de mireasa mi s-a parut cam ciudata, ca de altfel si machiajul ei.

Dar am si ras mult, ca de ex. cand fetita Charlottei repeta cuvantul sex ;) cand Charlotte s-a deranjat la stomac in Mexic, cand tot Charlotte l-a intalnit pe Big intr-un restaurant si de ce i-a zis. De burtica Samanthei si de catelul ei, dar si intalnirea cu vecinul care era sub dus. De “padurea” Mirandei.

Mi-a parut rau de Steve (desi pe de alta parte o merita ;). Am ”invidiat-o” pe Carrie pt dulapul ei imens

E clar ca fetele nu mai sunt asa tinerele ca acum 10 ani cand seria a avut premiera, dar mi-a placut sa le revand. Oricum personalitetea si-au pastrat-o.

Cosmopolitan, materialism: Manolo Blahniks, Louis Vuitton, Birkin, Dior, Gucci, Zac Posen, Cavalli. Vogue, sex, cluburi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

L-am vazut vineri si mi-a placut tare muuuult.
Eu chiar m-am mirat ca nu a fost atata nuditate ca in serial , exceptand "dotarea" lui Dante
Iar faza cu Steve......pe mine m-a enervat comportamentul Mirandei la culme, daca eram in locul lui Steve cu siguranta nu treceau 6 luni in halul ala.
Mi-a parut rau de Samantha si Smith , ca-mi placea de ei tare mult...oricum , fain filmul , astept sa mi-l iau si de pe net

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu sper sa ajung sa-l vad saptamana asta ca sunt nerabdatoare. Numai ca nu stiu daca jobul + examenele imo vor lasa timp .

Xio, la mall l-ai vazut? Ca mi se pare ca am vazut ceva reclame la film si parca de Cinema City era vorba.

Cand am vazut subiectul mi-am propus sa nu intru sa citesc da' am comis-o .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Deianira

Eu sper sa ajung sa-l vad saptamana asta ca sunt nerabdatoare. Numai ca nu stiu daca jobul + examenele imo vor lasa timp .

Xio, la mall l-ai vazut? Ca mi se pare ca am vazut ceva reclame la film si parca de Cinema City era vorba.

Cand am vazut subiectul mi-am propus sa nu intru sa citesc da' am comis-o .

Good things happen to good people.

Da , la mall Am fost vineri care parca era prima zi , s singura in care puteam sa merg , ca sunt in sesiune. Nu am gasit bilet online decat de la ora 17 si 20 , am facut rezervare , bineinteles ca nu am fost multe pers, dar mi-a placut teribil.
Oricum , tine mult......eu trebuia sa-mi iau rezultatele de la examen la ora 20 , am pus ca nu-i problema , ajungem ...la 17 jumate a inceput filmul si la ora 20 am iesit din sala

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mie mi-a placut foarte mult. Mi-a placut ca au tratat probleme reale cu care majoritatea femeilor se pot identifica in particele.

Scena mea favorita e cand Carrie ii da cu buchetul de trandafiri in cap lui. M-a luat prin surprindere, dar dupa ce m-am gandit reactia ei a fost normala.

Da, sfarsitul e previzibil, dar eu una prefer sa fiu servita cu "ever after" decat cu dusuri reci ca viata e naspa. Altfel nu te mai duci la film, stai si te uiti in jurul tau sau vezi un documentar.

Materialistic, decorurile sunt fenomenale si toate detaliile tinutelor impecabile.

Atentie ca filmul e destul de lung. Treceti pe la baie inainte

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput