Sex and the city
Ati fost sa-l vedeti? Si cum vi s-a parut?
Nu incep prin a da detalii in primul post in caz ca´s curioase care intra sa citesca subiectul dar inca nu l-au vazut
MERGETI SA-L VEDETI!!!
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Raspunsuri
louisea spune:
N-am de gand sa-i fac reclama ca nu´i treaba mea.
M-am adresat doar fanelor care nu au apucat sa-l vada sa mearga sa-l putem comenta
rory76 spune:
Pai si eu sunt fan! Spune-mi ce e diferit de serial, ce se intampla pe marele ecran? Am auzit ca s-a lansat, dar nu am apucat sa vad decat ca au niste out-fituri absolut superbe! Ce se intampla cu ele acum in film?
"sky is the limit!"
Tzuni spune:
Mie nu mi-a placut. Prea lung, scenariu previzibil pana-n ultima clipa, ele imbracate ca niste paiate.... Dar e parerea mea! Altora poate le-a placut!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Delidana spune:
Eu l-am vazut ieri. Foarte frumos, mie mi-a placut desi am fost surprinsa de nuditatea din film. A meritat banii si timpul, as vrea sa-l mai revad...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
louisea spune:
Roxy.. In mare aceeasi linie ca si in serie
Carrie si Big vroiau sa se mute impreuna si au gasit un penthouse. S-au gandit sa se casatoreasca, au aranjat nunta si o gramada de invitati, dar el o suna in ziua respectiva pe cand ea era deja la locul unde trebuiau sa se casatoresca (Biblioteca) ca nu poate. La sfarsit se intalnesc din nou, el o cere in casatorie si se si casatoresc, fiind doar ei doi la starea civila.
Samantha se desparte de tipul ei Smith
Pe Miranda o insala Steve, dar dupa terapia de cuplu se impaca.
Charlotte adopta o fetita din China impreuna cu sotul ei. Intre timp ramane insarcinata si naste o fetita..
Si pe mine m-a uimit cata nuditate e in film.. Mult mai multa fata de ce eram obisnuite in serie. Scene de dragoste si sex ;) si parti intime la vedere. Pana si catelul Samanthei era in ton
Am citit intr-un ziar ca fetele si-au schimbat tinutele de 300 de ori pe parcursul filmului. Nici mie nu mi-au placut unele rochii, dar cam toate se potrivesc stilului lor si al filmului.. Rochia de mireasa mi s-a parut cam ciudata, ca de altfel si machiajul ei.
Dar am si ras mult, ca de ex. cand fetita Charlottei repeta cuvantul sex ;) cand Charlotte s-a deranjat la stomac in Mexic, cand tot Charlotte l-a intalnit pe Big intr-un restaurant si de ce i-a zis. De burtica Samanthei si de catelul ei, dar si intalnirea cu vecinul care era sub dus. De “padurea” Mirandei.
Mi-a parut rau de Steve (desi pe de alta parte o merita ;). Am ”invidiat-o” pe Carrie pt dulapul ei imens
E clar ca fetele nu mai sunt asa tinerele ca acum 10 ani cand seria a avut premiera, dar mi-a placut sa le revand. Oricum personalitetea si-au pastrat-o.
Cosmopolitan, materialism: Manolo Blahniks, Louis Vuitton, Birkin, Dior, Gucci, Zac Posen, Cavalli. Vogue, sex, cluburi...
XIO spune:
L-am vazut vineri si mi-a placut tare muuuult.
Eu chiar m-am mirat ca nu a fost atata nuditate ca in serial , exceptand "dotarea" lui Dante
Iar faza cu Steve......pe mine m-a enervat comportamentul Mirandei la culme, daca eram in locul lui Steve cu siguranta nu treceau 6 luni in halul ala.
Mi-a parut rau de Samantha si Smith , ca-mi placea de ei tare mult...oricum , fain filmul , astept sa mi-l iau si de pe net
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Deianira spune:
Eu sper sa ajung sa-l vad saptamana asta ca sunt nerabdatoare. Numai ca nu stiu daca jobul + examenele imo vor lasa timp .
Xio, la mall l-ai vazut? Ca mi se pare ca am vazut ceva reclame la film si parca de Cinema City era vorba.
Cand am vazut subiectul mi-am propus sa nu intru sa citesc da' am comis-o .
XIO spune:
quote:
Originally posted by Deianira
Eu sper sa ajung sa-l vad saptamana asta ca sunt nerabdatoare. Numai ca nu stiu daca jobul + examenele imo vor lasa timp .
Xio, la mall l-ai vazut? Ca mi se pare ca am vazut ceva reclame la film si parca de Cinema City era vorba.
Cand am vazut subiectul mi-am propus sa nu intru sa citesc da' am comis-o .Good things happen to good people.
Da , la mall Am fost vineri care parca era prima zi , s singura in care puteam sa merg , ca sunt in sesiune. Nu am gasit bilet online decat de la ora 17 si 20 , am facut rezervare , bineinteles ca nu am fost multe pers, dar mi-a placut teribil.
Oricum , tine mult......eu trebuia sa-mi iau rezultatele de la examen la ora 20 , am pus ca nu-i problema , ajungem ...la 17 jumate a inceput filmul si la ora 20 am iesit din sala
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Clover spune:
Mie mi-a placut foarte mult. Mi-a placut ca au tratat probleme reale cu care majoritatea femeilor se pot identifica in particele.
Scena mea favorita e cand Carrie ii da cu buchetul de trandafiri in cap lui. M-a luat prin surprindere, dar dupa ce m-am gandit reactia ei a fost normala.
Da, sfarsitul e previzibil, dar eu una prefer sa fiu servita cu "ever after" decat cu dusuri reci ca viata e naspa. Altfel nu te mai duci la film, stai si te uiti in jurul tau sau vezi un documentar.
Materialistic, decorurile sunt fenomenale si toate detaliile tinutelor impecabile.
Atentie ca filmul e destul de lung. Treceti pe la baie inainte
If all else fails, look cute.