Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, stiam ca poti lasa si mai mult...Eu cu gradinita ma bazez ca poate fac rost de relatii la cea de langa mine, unde trei sferturi din spit. Municipal si-a dus odraslele, ca e buna si mi-ar fi simplu. Problema e ca pana atunci, una din variantele la care ma gandesc eu e si cresa (si acolo mi se pare clar ca trebe una particulara) ori si alea tot cu scorurile astea sunt...Unde mai pui riscul imbolnavirilor. Of, of, ce simplu e acum...
Cat despre ACO...depinde mult de organism...apropo de ingrasat si alte chestii. Eu am luat timp de 8 ani Rigevidon, considerat azi o nenorocire comparativ cu modernele minipilule, cu reactii adverse -teoretic- cu kilogramele...N-am avut nimic, n-am mai stiut ce-i aia durere la CM, mi-a scazut pilozitatea de pe picioare (care, bruneta fiind, mi-a dat mereu de lucru), mi-a disparut acneea, aveam un ten incredibil, etc. Si dupa ce am inceput sa le iau am slabit brusc 7 kg si asa am ramas ani de zile. A trebuit sa le intrerup in momentul diagnosticarii diabetului si de atunci am tras din greu lipsindu-mi toate aceste beneficii. Dar, asta e, probabil ca pe profilul meu hormonal se potrivisera la fix. Sigur ca mi-am pus intrebarea daca au avut vreo legatura cu declansarea diabetului...prof Lichiardopol care ma trateaza e insa convins ca diabetul meu e tip MODY, adica 100% genetic si nimic nu l-ar fi putut preveni. Nasol e ca, daca e asa (studii genetice in Romania nu se fac ca sa confirm), Iulia are 50% sanse (adica nesanse) sa-l mosteneasca. Ca la ruleta ruseasca...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!

M-am intalnit cu Bubu azi in parc si dupa ce am asistat la 1 concert de Stefan si unu mic de Sasha, ne-a trecut prin cap ca o sa fie f greu sa stam la terasa respectiva cu urlatorii si carucioarele. Ce ar fi ca doar sa ne intalnim acolo (sau alt loc de intalneala) si sa mergem undeva unde sunt banci ca sa avem loc sa ne desfasuram, sa hatzanim carutul, eventual sa stea pe iarba cine vrea, pe langa bancute. E doar o propunere.

Si: Gudinde, nu stiu alte fete, dar mie mi-ar place sa vii si tu daca poti
Si da, din pacate astea sunt preturile la gradi particulare :(

Ariel, Sash are fontanela mai mare, da nu as sti sa zic cat. tot 2 picaturi vigantol dau si eu si n-am auzit (inca) de alta doza pe vara. Mai e varianta cum ziceau fetele in state, doar bb expus la soare, si fara vigantol.

Va pup pe toate!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Aaa,bravo Cuscra ca ai gasit ce ai cautat!Si mi-i facut o pofta de pizza si clatite!
Dar mai pofta mi-e de papanasi!Dar e soacramea gripata si e in carantina,si nu pot sa o las pe Teo cu ea sa mergem si noi in 2 sa papam ceva..Ca n-am chef sa imi maraie Teo la fiecare imbucatura sa-mi stea in gat..mai bine renuntam..
Ariel,eu nu mai inteleg cum e cu fontanela.La Teo e foarte larga,cica a masurat dr si a zis 4/5,si m-a intrebat cat vigantol ii dau-2 pic si la fel s-a strambat.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce factei randunelelor?

dupa cum ati vazut ( naty noi ieri am fost in botanica si ne-am intalnit cu movalinda Iulia si cu mamica ei si ne-am plimbat...si nu am vrut sa papam decat 30 ml, dupa ce naty imi povestise de iulia ca mancase 150 ml. asa ca am stat eu si m-am gandit si dupa ce am incercat tot felul de biberoane si tetine, am zis sa-i iau si avent de 260 ml cu tetina cu 2 orificii! si vreau sa va zic ca de atunci manaca pitik mea de sparge! maiputin de 120 nu a mai mancat din biberonul asta, iar azi-noapte a mancat si 180 ml! costa el 27 ron dar face toti banii!

maine ne pregatim sa mergm la cumparaturi pt botez...zoze multzumesc pt lamuriri!

luny cum a fost in club?

tuchi maseaua nu ma mai doare, spatele si piciorul sunt in curs de vindecare sper! si tu vad ca te plimbi...!

mamaruta ce fetitza motzata ai, tot puiut de medlife am vazut!

am vazut-o si pe bia la ziar, f frumoasa!

si un blondutz superb de ramo_cata!

si un motociclist mic si smecherash de vio!

numai puiuti frumosi avem!

ariel eu stiu de la o prietena ca ei i-a recomandat dr sa nu-i mai dea vigantol lui bb o perioada ca i se inchidea fontanela prea repede! asa ca mai bine ai intreba dr!

si apropos de dr, ieri am fost la o prietena care a nascut la municipal prin cezariana si intra asistenta(o scoancsa care nu a auzit in viata ei de deodorant, cred) si tocmai ce imi zicea prietena mea ca deocamdata nu are lapte pt bebe si eu o intreb pe asistenta: nu ii dati lapte praf bebelusului? la care ea f senina imi zice: nu, pai mama ce face? si ii zic ca daca nu are mama lapte ce faceti, lasatzi copilul sa moara de foame? iar ea imi raspunde: pai ce, nu face altul? am ramas tablou de cata prostie poate sa fie intr-un om! ca sa nu mai zic de ce mizerie e in spitalul ala...cel putin pe unde am fost eu! ingrozitor!

cleme iesi dupa canapea, ca ne e dor de voi!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, eu am fost la Cafenea si m-am gandit exact la fel si sunt absolut de acord cu propunerea ta. Ba chiar vorbisem si cu Bitza la telefon, si ea zicea ca n-are nici un rost sa ne protapim acolo, doar sa ne dam punctul de intalnire respectiv.
Ariel, si la Iulia fontanela e mai mare. 2 picaturi se dau, dar eu stiu ca se controleaza periodic fontanela de catre pediatru si daca se inchide prea repede se scade doza la 1 picatura sau chiar se intrerupe temporar.
Zoze,

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ariel,uite ce zice de fontanela aici http://www.reclamamascataatentie/a_7_4676_Fontanela_la_copii.html
Se pare ca e ingrijorator si sa se inchida prea devreme,si sa se inchida tarziu.La noi,ingrijorarea era cu fontanela posterioara care zice aici ca treb sa se inchida la 3 luni,si la noi e bine deschisa inca.Dar la eco,nu a aparut nimik.Sper sa nu fie nimik!

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Ete scartz-reclama mascata.
Mai pun o data:http://www. copilul. ro/a_7_4676_Fontanela_la_copii.html

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Sovi sunt la servici

sovi, naty, ariel eu in naivitatea mea speram ca exista si preturi mai umane. Este enorm! Mai am o colega la servici care a trebuit sa-si dea puiul de 1an si 3 luni la gradi si o costa 9,5 mil. Este ceva ...
Si cand aud faza cu la noi invata limbi straine si ... ma lasi ... cat pot sa faci cu un copil de 2 ani?
In fine...

Naty la mine fiind vorba de rezistenta la insulina cei 2 ani in care am luat Diane35 au fost un dezastru pt PCOS-ul meu. caci ciclu imi venea cum n-am avut in viata mea, acnee nu aveam, pilozitate redusa, cea mai: un vis. Dar ACO mi-au inrautatit rezistenta la insulina si cand le-am oprit a fost nenorocire. Ce aveam eu ciclu neregulat inainte era parfum. Dupa ACO nu mai aveam ciclu deloc si nu a reactionat la nimic, nici progesteron, nici nimic. Rezultate am inceput sa am doar dupa ce am luat metformin. dar in perioada aia de experimente si amenoree eu am pus pe mine mai mult de 20kg., pe langa faptul ca va pot detalia cum sunt bufeurile
Asa ca eu cand aud de ACO ...

Mergi la inceput

Naty,cu fontanela,ciudat ca eu scap chiar 3 pic pe zi sa fiu sigura ca le-a prins,si tot mare rau e.O avea legatura cu varsta corectata??

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

gudinde,chiar scump rau cu gradi.Asa am auzit si eu la o emisiune-cam 10 mil program prel si 7 mil pt program scurt.Enorm pt salariile noastre!Tara lu' peste!

Stela,
Pozici

Mergi la inceput