Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Delphin...m-am topit Ai 2 baieti..!!! Frumosi tare!!! Si David, sportivul, cum sta el mumos in popou!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo 27-28-29-etc, am uitat sa iti spun ca ti-am vazut amandoi ochiosii cu ochiosii-albastri !!!

Luny, Mufa are ochii tai!!! Sau oi semana si tu cu randunoiul, nah !

Simonette, cum e, mama, acolo? Te-ai obisnuit?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am vazut si pozele tale Olgutza din vacanta si nu numai, super pozicile!Va admir ca ati plecat cu bebe asa mic in vacanta.Eu nu pot sa-l conving pe randunoi, asa ca a zis ca nici el nu mai pleaca,decat sa mergem cu bebe dupa noi.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Si Iannis e un ranjit si un hlizit, daca il cert, ca sa puna botic, el rade de nu mai poate! S sunt totusi uimita ca rade in hohote de mult timp! Prima data cand a ras in hohhote am crezut ca mi se pare.........

Olgutza ne-am obisnuit! Cu binele te obisnuiesti repede! Belgia e o tzara micutza, dar frumoasa si cel mai imp are un aer f curat! Nu este poluarea de la noi! Traficul este lejer chiar si in orele de varf... Cu durere spun... sper sa nu fim vreodata nevoiti sa ne intoarcem, decat in vizita!
Simo, spuneai ca nu ti-ar placea Belgia... Prefer multe tari in locul Romaniei, si-mi pare rau ca spun asta, patriotismul meu s-a pierdut in promisiuni si mafia care domneste la noi! Dar lasand asta la o parte...chiar imi place! Atata doar ca ploua f. des! Ptr mine nu-i bai...

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olga, chiar seman cu iubu meu!
nicol, hai si tu cu copanele Antoniei!
Poze club:
http://good-times.webshots.com/photo/2009769850102928442oSOydY

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Simonette am vazut pozici si cu baietii tai, sa va traiasca , sunt niste frumosi!

Pozici

Mergi la inceput

Mai Luny da ai dansat azi-noapte, nu gluma.Ma bucur ca te-ai distrat.Super pozele!

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

apropo de randunicile calatoare, sa stiti ca si eu ma gandesc tot mai serios sa plecam...iubu meu a vrut cu orice pret sa plece acum 2 ani, dar eu nu si nu, ca e ff greu, ca familie, ca una, alta...ce prostie, acum regret, pt ca e si mai greu cu bebe mic...o AUSTRALIA m-ar tenta rau, auzi GECKO??..M-as face vecina cu tine!!offffffffffffff!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simonetta,nu am spus ca nu mi-ar placea Belgia,pe cuvant!eu am fost doar in Grecia,Germania si Olanda...dar,nu as pleca niciodata din tara!asa cum e tara asta,mie imi place!zau,cred ca ma cofunzi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Hai ca n-am apucat sa fac sedinta foto ,dar aveam cateva pozici si le-am pus aici Poze noi[/b]

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput