MEDIC NEUROPSIHIATRIE INFANTILA TIMISOARA
As avea nevoie sa imi recomandati ceva medici din Timisoara care au aceasta specialitate.Am o nepotica de 3 ani careia i-a iesit RMN "cu modificari la nivel occipital drept" si ar dori sa fie interpretate,daca se poate de "cel mai bun" in domeniu.
Daca stiti pe cineva asa avea nevoie macar de nume,daca stiti si adresa sau nr. de telefon cu atat mai bine.
Va multumesc.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Raspunsuri
katik spune:
este la spitalul NPI de pe Str. corbului, dr. Mircea Tiberiu(sper sa nu ma insele memoria), el se ocupa cu din astea. din pacate nr de telefon nu am, dar poate gasesti pe undeva nr. spitalului. mai caut si eu.
multa sanatate puiutzei!
monica70 spune:
Mersi KATIK am gasit pe net si ceva nr. de telefon.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Dorsilia spune:
dr. Tiberiu Mircea e f. bun in domeniu, mi-a fost si profesor la universitate, e un om intradevar deosebit. La NPI Timisoara e si dr. Violeta Stan, despre care iarasi am auzit numai de bine.
Sanatate fetitei!
monica70 spune:
Dorsilia mersi de info,am notat si numele ei si luni o sa sune sa vedem acum la care obtine mai devreme o programare ...
codruta mihaela spune:
Eu am fost multumita de dr.Bacos Cosma Iuliu, are cabinet pe str.Vacarescu nr.6, tel.0256/201836.
monica70 spune:
CODRUTA mersi mult si tie ,chiar o prietena buna de pe DC mi l-a recomandat si ea azi pe dr. Bacos .I-am dat deja nr. lui de telefon nepoatei mele.Din pacate am inteles ca dureaza si o luna pana obti o programare la el
Oricum sper ca va merge macar la 2-3 doctori sa obtina mai multe pareri ...
codruta mihaela spune:
Cu placere.
Cam 2 saptamini a durat la noi, dar poate are noroc de o perioada mai lejera.
Multa sanatate.
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by codruta mihaela
Eu am fost multumita de dr.Bacos Cosma Iuliu, are cabinet pe str.Vacarescu nr.6, tel.0256/201836.
super medic...Il recomand din suflet .Si noi am fost la el... daca ar fi toti ca el... as fi fericita de sist medical din Romania...
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ashera spune:
Si eu ti-l recomand pe Bacos. Nu stiu cum sunt alti dr ptr ca nu am fost decat la el.
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u