Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
'neata fetele, eu m-am trezit mai tz azi...ma simt parca si ceva mai odihnita..![]()
Mada si eu fac cezariana...dar nu am o data fixa...mi-a zis dr ca intre 7-11 iulie...abia astept...poate peste o luna de zile stau cu baietelul meu in brate
...asa ca trece-ma si pe mine pe listuta...pune 7 iulie...ca imi place...asa simt eu..ca e cu noroc (si e si cea mai apropiata data
)
Azi ma voi gandi serios la un nume pt bebe...pt ca vreau sa-i spun pe nume atunci cand vb cu el...oricum, e un dulcic..acum probabil fiind mai mare, cum mangai putin burtica, cum incepe si da din picioruse, si mai sta si la mangaiat...abia astept sa-l vad si sa-l pup pana nu mai pot..
..sper ca peste o luna de zile sa-l tin in brate...eu asa sperante am...
Mai am si eu o intrebare ![]()
![]()
, pt fetele care deja au un bebe si au facut cezariana....eu voi fi singura-singurica cu bebe, fara nici o alta persoana langa mine la intoarcerea din spital (Cristi munceste de dim de la 7, pana seara la 23, mama va fi in Belgia pana in septembrie la botez, tata lucreaza, fratimio...mai bine sta la Arges, soacra stie ca nu are ce cauta la mine in casa, prietenii lucreaza)...oare voi putea sa ma descurc singura????...am auzit ca e cam naspa dupa cezariana....

Mai, eu nu mai fumez de vreo 2 ani si nici nu mai simt nevoia, cafea beau si acum, mai putin ce-i drept dar beau, iar cu alcoolul...nu stiu ce sa zic, eu nu beam pana sa raman insarcinata...dar acum mai gust..pt ca am asa o pofta...nu ma pot abtine 

...
...chiar acum merg sa beau 
Cami 34s+, cu 
pustai
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Ne-am trezit si noi papam ceva si ne pregatim sa plecam in oras, vad ca se face frumos si afara si soare ca era cam intunecat dimineata.
Eu azi noapte nu am reusit sa dorm mai deloc am adormit abia pe la 4 si ceva dim cu toate ca de somn imi era somn cascam de numa. Am observat acuma dim la dush ca s-a mai lasat burtica putin, poate a mai coborat bebitza.
Acuma asteptam sa se trezeasca tati si pe la 9 jumate sa plecam. Eu m-am trezit de la 7 dim si pun pariu ca pe drum ma ia un somn de numa.
Sorelix vai ce pacat speram sa fie Nati. Auci daca e nr de fix poate e de la spital. De ex nu stiu cum e in Japonia dar aici ai in spital telefon la fiecare pat de fix de unde poti suna si poti fi sunat si cand iesi din maternitate iti da factura.
Tecky, Anna, Gini, Turtu
.
Biri stiu ca nu e neaparat da asa vrea al meu ala il vrea si gata. El daca i se pune pata pe ceva degeaba ii explic eu. Na il las in pace oricum leaganul e fain da eu ziceam ca e cam scump si daca lui bebe nu ii place de aia dupa mine luam ca la fata un scaunel din ala care se poate si legana si gata.
Caprioara asta ii place si lui Flo la leaganul asta ca se leagana si fatza spate si stg dr melodiile is faine si se invarte chestia aia de deasupra si se deschid frunzele alea are vreo 10 cantece parca e scump dar de fain e fain ne-am jucat cu el in mothercare.
Anaxena odihna placuta azi.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 17 Zile
vias spune:
..imi schimba si mie cineva carucioruul???..pls!!!!!!
Doamne ce ciudat, ne-am apucat de nascut...si eu caut nume 

Cami 34+, cu 
pustai
Tecky spune:
Camy te rog sa imi zici si mie ce unguent ti-a luat tie Cristi pt picioare umflate ca nu mai retin cum se numea.De 2 zile am 2 butuci in loc de picioare.
SUN ce se mai aude cu dopul tau?Cum te mai simti?
Eu diseara merg cu sotul la ziua unui prieten de-al lui si nu prea stiu cu ce sa ma imbrac.Sotul mi-a dat o veste buna:ca intra in concediu de miercuri timp de 3 saptamani care nu cumva sa ma apuce nascarea si el sa nu fie langa mine,scumpelul de el.![]()
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
SunSmile spune:
Misha saru'mana de intrebare. De ieri de la intoarcerea din parc n-a mai curs nici un dop iar de simtit...la fel de bine ca pana acum, Galu e tot atomix...totul in regula! Io v-am zis ca nu sar peste rand..le las pe Ana & co in fatza!:)
Distractie faina diseara. Si bravo pt sot! Acu' totul e sa nu nasti la 40 s:))
Si al meu de joi se muta intr-un sediu de-al lor, care e langa casa noastra. Ca sa intervina repede, cica! (zici ca e pompier nene:))
Plec si io la cumparaturi si putina plimbare! Va anunt daca ma suna Nati!
SUN
37+ 

anaxena spune:
Ana & co???pai bine mey Sun ce sa inteleg cu & co?pai eu nasc sapt asta care incepe...va zic siguur..deja a inceput sa ma doara spatele si nu tocmai placut,contractii nedureroase si bb zvapaiat,dar am eu asha o stare,simt ca se intampla sau ma rog creierul meu e setat sa nasc pana miercuri...burta mea a luato serios in jos si ma dor si sanii ma dor
vai,am uitat sa va pun poze cu ultima creatzie a sotzului...remediez imediat situatia
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 12 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
www.flickr.com/photos/12649238@N02/2559926861/" target="_blank">imaginatzia bolnava a unui tata in devenire
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 12 zile
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
anaxena spune:
m-au innebunit mamicile de la mai-iunie cu nishte cezariene,e ceva suspect!
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 12 zile
proiectul bebe pink
pet.cost2005 spune:
Tocmai am vorbit cu dana si m-a autorizat sa va dau vesti despre ea si bb Alessio. Sunt bine amandoi, bb e frumos si sanatos si de-abia incearca sa se acomodeze cu peisajul asta nou
. Nu prea stie inca sa suga, da' o sa invete el.
Nasterea cica a fost grea, travaliu de 30 ore, nastere naturala fara epidurala. Mamica era obosita, dar fericita, abia asteapta sa ajunga acasa cu puiutul.
Petronela si
Nasturica