Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
oanasm spune:
Bine ai venit pe lume Alessio!!! sa ai o viata plina de fericire!!
Dana, refacere rapida si felicitari pt minunea voastra!!!
am vazut poze de magda si sun
faine fetele de tot!!!!
aa..ella am vazut ca ai carucior pegperego, de care model e? ca si io la peg ma gandesc...
Oana
28+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Tecky spune:
Mada e o scumpete de fetita Ari!Sa o pupi din partea mea!Ma bucur ca ti-au placut pozele mele.Ce chestie interesanta cu travaliul.
Va pup fetelor ca ma duc sa-mi fac unghiile si sa ma uit la TV!
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
anaxena spune:
eu plec la nunta...vai!arat ca o minge!!
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 13 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
AnnaBaby spune:
Anaxena distractie placuta la nunta, ai grija sa nu te obosesti prea tare, si sa ne arati si noua poze!
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
De vreo cateva zile am inceput sa ma gandesc ca nu mai e mult si as putea sa ma apuc din nou de fumat - cred ca am innebunit. Mai am un pic si implinesc un an de cand m-am lasat, insa nu m-am gandit ca as putea sa ma apuc din nou dupa ce vine bb. Dar in ultima vreme ma tot trezesc poftind la cate o tigara. Eu sper totusi ca o sa am destula vointa sa nu ma apuc din nou. In schimb imi e si mai dor de un shot de tequila... Mmmm...
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
SunSmile spune:
Ana distractie placuta la nunta! Asteptam poze cu mamica frumoasa si sexy!
Madutz nepoata-mea este minunata! Sa stii ca citisem si eu de faza cu plamanii de bebe!
Cris stiu ce ai vrut sa zici, io doar va spuneam sa nu va fie teama pt ca doar 3% dintre mamici nasc fix pe dpn, restul mai devreme si un alt mic procent, mai tarziu. Sanatosi sa fim si le rezolvam pe toate, nu?
Anna eu zic ca tu nu nasti prea curand. Ii inteleg pe parintii tai, este normal ce simt, dar sunt ferm convinsa ca bebelina ta mai sta la mami acolo. Hihihi..tu esti ca iubi al meu, care-mi zicea azi: "mmm, bubi, dupa ce venim acasa cu Galu, sarbatorim si noi doi cu un cocktail?"....Lui ii e mai dor decat mie de alcool:)) Dar cu fumatu nu te sustin...adica sper sa ai puterea sa nu te reapuci!
Gata! Ma'c la tv, sa zac langa mubexu meu!
SUN
37+ 

syyylviuta spune:
Dana FELICITARI pentru Alessio!!! Sa creasca mare, sa fie sanatos si mancacios!!!
Sun, intr-adevar sunt programata la cezariana pe 12 iunie. Am fost ieri la medic, si m-a chemat joi. M-au luat niste emotii... Sper sa decurga totul bine, si Stefanita sa fie sanatos!
37+ cu
Stefan Cristian
ankalaura spune:
Hai ma Anna... Eu nu ma mai apuc de fumat! Clar!
M-am mai lasat o data, la sarcina cu Eliza, si m-am apucat iar. Acuma nu ma mai apuc.
E foarte complicat sa tii bebe de o mana sau sa impingi carutul si sa ai tigara in mana ![]()
Acuma, nu va suparati pe mine, care am fost baremi fumatoare si inteleg fenomenul,.... Dar cand nu mai fumezi, cred ca devii mai rau ca un nefumator "genuine"... Mor cand vad barbati ca fumeaza in lift sau isi aprind tigara in scara blocului, sau cand iese lumea de la metrou, pana ajungi tu la scara, iti vine in nas fumul tuturor din fata.... Iar in parc, sincer cred ca sunt urate mamicile care imping cu o mana de carut si cu alta tin tigara.
Si mi-e ciuda ca locurile de joaca sunt presarate cu chistocuri, iar uneori mai gasesti si prin nisipul in care se joaca copii..... ![]()
Asa ca pliiizzzz, nu te mai apuca de fumat. Mai costa si o groaza de bani! Asta ma enerva cel mai tare, pana sa ma las de fumat. Mi se parea scump un papuc de 1 milion, dar pe tigari dadeam... Da' nu ma gandeam sa renunt la tigari si sa imi iau cate un papuc pe luna...
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
violeta29 spune:

DANA, felicitari mamico, bun venit pe lume bebe ALESSIO, sa-ti fie viata presarata doar cu bucurii!!!

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
28+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
andrey2008 spune:
Felicitari ptr.DANA si ptr.bebe ALESSIO.
CAMY mi-au dat lacrimile cand am citit cate probleme ai,imi pare sincer rau si ma gandesc ca ni se putea intampla oricareia dintre noi si nu stiu daca am fi reusit sa trecem peste ele dar trebuie sa fi tare mai ales ptr.comoara pe care o porti in burtica toate au un rost pe lume chiar daca nu vrem sa credem asta.Sa dea DD sa fie totul bine.
Cred ca merg sa ma intind ca nu ma simt foarte bine.
Asteptam vesti de la nati

.
Ioana
26+