Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 9
Erina spune:
la multi ani Piciulika
Ana, multa sanatate tatalui!!! Stiu cit va este de greu, si tatal meu are probleme f. mari cu inima. Multa credinta si forta!!!
Maruntzika, multa sanatate Antoniei!!!
Noapte linistita tuturor!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
betty78 spune:
Cu multe, multe scuze pentru intarziere as vrea sa ii urez lui LUY LA MULTI ANI!!!! , sa ai parte de fericire, sanatate, Iar Maria sa iti aduca numai bucurii! Sper ca scuzele mele sa fie acceptate.
Piciulika La Multi Ani!!!Sa ai o viata plina de bucurii, fericire si impliniri.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Vad ca sunt bebici bolnaviori si va urez multa sanatate. Si noi suntem printre ei. De ieri Mario a facut kk mai oale, iar azi de 2 ori a facut cu apa, asa ca pana seara nu i-am dat nimic de papa, inafara de tzitzi si ceai de menta si un pliculetz de hidrasec, iar acum i-am dat orez cu morcov indulcit cu glucoza fiarta. Efectiv, mi-a vomit si s-a si sufocat pe daesupra...am tras o speretura de zile mari..iar sotul mi-a spus ca ma facusem verde la fata de frica, cand am vazut ca nu poate sa respire...el in schimb a fost f calm si s-a rezolvat pana la urma..
Nu imi dau seama de la ce are proble cu stomacelul...ma gandesc ca i-am bagat alalteieri pt prima oara ficat de pui si din pacate i l-am dat fiert amestecat cu putin unt si ma gandesc ca poate a fost prea multa carne, iar ieri i-am bagat pentru prima oara si putina papaya in fruct si apoi si niste suc de mandarina (tot prima oara). Asa ca eu ma consider vinovata pentru problemele lui Mario.
Miaunici merci pentru piscina..chiar azi era programat Mario sa mergem la ei....dar am anulat si mut pe sambata viitoare.
Annisia
Mandarinutza sanatate Antoniei!!
pozele noastre
asa creste bebe Mario
balaceanu_l spune:
LA MULTI ANI!Piciulika
Sanatate si Fericire Alaturi de cei dragi!Moldovenaca sper si eu ca am luat decizia corecta in privinta lecarii noastre...dar cine stie ce ne pastreaza viitorul...
"Never say never"
Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
betty78 spune:
Luy nu am gasit c4 in emailurile de la tine..asa ca nu pot sa fac filmul sa ruleze
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Neata. Raspund pe fuga ca trebuie sa merg sa fac prezenta la cursuri. Mai nasol ca s-a trezit si fie-mea si trebuie sa o iau cu mine sa nu trezeasca baietii.
Mandarinutza, vai ce veste, imi pare tare rau. Multa multa sanatate Antoniei!
Sabina, ce o fi patit draga de Antonia? Sa ne tii la curent.
Andries, sanatate si puilor tai. Cat e gradi la voi? La noi cam 11-12 mil cu optionale, depinde daca mai chiulesc profii sau nu.
Am citit fugitiv, vad ca am bebelusi frumosi de vizionat cand vin. Pana atunci transmit salutari Magdei, ne bucuram cand ne mai zici de voi, pupici.
Si inca o chestiune, rapida ca tre sa ies pe usa cu tot cu atmica in maxim 10 min si noi suntem la pijamale. Pe langa film, aseara ne-am autoinvitat la cumatra Teo si compania. Eu zic ca merita din plin "chinurile" ei, tare m-as baga si eu daca as avea timp la chinuri din astea judecand ca rezultatele sunt exceptionale. Eu insa m-am cantarit si nu stiu cum am iar 62 kile desi nu halesc mai nimic. Mihnea este un frumos, aveam eu chef de smotocit, insa cred ca l-am cam suparat cand am ajuns. Misuna de zor si se ridica in picioare, e de 100 de ori mai stabil si mai sigur pe el decat Andrei. Pana la urma ne-am imprietenit si spre final incepuse sa ii placa sa se atarne de podoaba mea capilara. Asa ca Maria, ginerica al tau este minunat! Il mai supara dintisorii de jos care iivor iesi destul de curand, dar in rest in verva mare.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
carpatina spune:
Tomasa, . Sper ca greutatea perioadei tale vine din aglomerare.. Oricum ar fi, sper sa treaca repede.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
miaunici spune:
Cu multe scuze intru si eu cu intarziere pe forum (aseara nu am mai reusit, am adormit odata cu gainile) ca sa-i urez Piciulikai La muuulti ani fericiti!
Betty ma bucur ca o sa veniti si voi la bazin, noi luna asta mergem sambata de la ora 5. Poate ne vedem prin zona.
Mandarinuta multa sanatate fetitei.
O duminica placuta la toata lumea si sanatate bolnaviorilor.
carpatina spune:
Slippers... toate bune?
Luy, te asteptam maine cu vesti (bune) de la doctor.
Multa sanatate copiilor bolnaviori...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by betty78
Vad ca sunt bebici bolnaviori si va urez multa sanatate. Si noi suntem printre ei. De ieri Mario a facut kk mai moale, iar azi de 2 ori a facut cu apa...
Asa a facut si Eliza dupa ce i-am dat caise. I le-am scos, insa oricum nu mai mananca aproape nimic. Vrea mancare de oameni mari , adice ce duc eu la gura: paine cu branza Philadelphia, bucatele de pui de la cuptor etc .
papanasha Eliza (06.09.07)