Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by Sabina

vreau si io cu piciulika in nemtia, nu-i corect
Mariana, cat stai in Ro?
ca eu pe 19 plec la mare....

Hoho, stau destul in RO (peste 3 sapt adica. Depinde de tati si de vacanta studenteasca - mde, profesoratul asta. Cand termina cu laboratoarele studentesti vine si ne ia pe amandoua acasa).
Cand treci prin Nemtia, dai de stire . Da' nu promit ca si Piciulika e libera la plimbari in perioada aia

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

LA MULTI ANI PICIULIKA!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Am uitat sa spun chestia cea mai interesant:
are mama o printesa, DA' UNA RAZBOINICA!
Merge de-a busilea f repede, si bietul baiat incepea sa planga numai cand o vedea ca se indreapta spre el. E foarte zvapaiata si cand incerca sa se agate de el sa se ridice in picioare, il trantea pe Michael la sol.
Au fost insa si momente tandre, cand lasati singuri in camera (si 4 perechi de ochi ii priveau prin crapatura usii), isi imparteau jucariile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

apai noi stam la mare pana n 10 iulie....da poate veniti voi p-acolo :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hahaha, las ca si Antonia io fraiereste pe gheorghe clasa-ntai. Tot ii confisca:D

sper sa se faca bine repede si sa aflam ce are.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sabina,sa ne tii la curent cu starea Antoniei te rog si transmite-i multa sanatate din partea noastra daca mai vb cu mamica ei.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Piciulika, La multi ani, sanatate si multi bani, iti doresc sa fii iubita....ca esti nemaipomenita.
Si chiar daca intru rar, ma bucur ca am putut sa te urez azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Balaceanu,chiria e foarte scumpa si in Londra dupa cum bine stii.Imi pare rau ca nu v-au iesit socotelile si la noi e un singur salariu acum dar macar e unul bun.Din toamna incerc si eu sa ma intorc la munca dar nu stiu cum am sa reusesc.Multa bafta in tara si sper ca ati luat decizia corecta.

teo

Mergi la inceput

Sanatate multa Antoniei si multa putere Mandarinutzei cu fata in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sanatate Antoniei!

Mirciu... stiti ca avea diaree cronica... nu a iesit absolut nimic la nici o analiza...motiv pentru care am presupus ca afost ceva viral. Spun a fost pt ca pare ca s-a mai ameliorat, face kk de doar 4 ori pe zi, 2 bune, 2 nebune asta e.
a reinceput sa ia in greutate.

Vic e si ala bolnav acu' are o viroza beton, febra, figuri, plansete... la el e chiar de mirare...ca de obicei le duce pepicioare bine mersi.

Ma usuca de bani gradinita cu optionalele balet, innot si tenis, mai am si cheltuieli cu mirciu zdravene, mai vrem sa ne si mutam in ceva mai mare... deci musai ca trebuie sa-mi gasesc ceva mai bine platit si sa bage gaz si husbandul. Nu mai spun cand vad ce preturi sunt la mancare, benzina la doua masini, haine ...cred ca sa-mi dublez salariul ar fi cel mai bine. si vorba aia...

Andries

Mergi la inceput