salutare de la clinica din ucraina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Eli05
se poate si fara radiografie

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Buna,ne-am intors si noi din Ucraina azi.Asteptam rezultate!Acolo am muncit mult si copilul e obosit.Ne-am reprogramat pe 5 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

buna elio este bine sa luati macar 10 zile de pauza noi am intrat in program dupa 6zile si isi era cam obosita rezultatele se vad mai bine dupa o luna noi suntem multumiti sa ne scrii despre fetita ta noi suntem tot la sibiu la vojta pa si relaxati-va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli05 spune:

Isi,ce modificari ati vazut la copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

sta mai bine in fundulet are echilibru mai bun este mai relaxata la picioare si o prins incredere in ea nu sant multe dar sant esentiale bafta si nu uitati sa filmati exercitiile in ucraina ulterior or sa prinda bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Buna
La noi Mario are chef de mers si face vreo 20-30 de pasi sustinut din fata de maini , sta mai mult timp in fund , are progrese pe plan psihic - comunicare prin semne, isi manifesta dorintele si capriciile. Dar nu se taraste si ne luptam cu echilibrul care inca nu apare .
Mentionez ca acum un 1 si 3 luni in urma, cand am fost prima data in Ucraina, Mario era priponit in carut si il purtam in brate toata ziua.


Stefi77 - scrie-ne ceva despre Stefanut al vostru , ce perepetii ati mai avut de data aceasta in Ucraina.


Ada .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

N-am mai scris de mult, dar asta nu inseamna ca n-am urmarit forum-ul!
Ma straduiesc si eu cum pot cu nepotelul meu si desi am mai aflat de inca un diagnostic, nu ne dam batuti! Medicii spun ca ceva nu concorda la ce are el vizavi de realitate, dar Dumnezeu este mare si cred ca are grija si de puiul nostru care acum are 3 ani!
Ada, asteptam iarasi poze cu Mario, n-ai mai facut? Te intreb pentru ca urmaresc felul cum te straduiesti si vad progresele puiului tau.
Am intrat pe forum sa te intreb daca ai incercat si hipoterapia fie in Ucraina fie in Romania. Eu i-am facut hipoterapie fiicei mele acum 18 ani si am avut rezultate frumoase, iar acum il duc pe Vladut si dupa 3 (trei)sedinte are stabilitate mult mai buna cind merge de o minuta, este mult mai activ si doarme mult mai putin. Chiar si comunicarea cu noi (nonverbala) este mult imbunatatita! El a mai stat in prejma cailor, a stat pe cai cu alte ocazii, ii plac si cind il dam jos se supara foarte tare. Un medic neuropsihiatru imi explica cit de benefica este hipoterapia chiar si delfinoterapia dar ultima ar fi mai mult un snobism caci interactiunea dintre animal si copil este mai mare in cazul cailor.
Daca nu ai facut hipoterapie cu Mario, eu cred ca ar fi bine daca ai incerca macar sa nu ai remuscari ca nu ai facut-o si pe asta, si urmareste rezultatele! Dar lasa-l singur pe Mario pe cal si sprijina-l cu mina stind pe linga cal. El va fi fortat sa se echilibreze si-i va face f. bine. Scuza-ma daca gresesc, nu vreau sa-ti dau sfaturi, dar noi avem rezultate si ma gindeam ca l-ar ajuta si pe puiul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Buna BABETTE

Ma bucur sa te regasesc pe forum , stiu ca ai foarte multa experienta, iar sfaturile si parerile tale conteaza f mult pt noi.
Hipoterapie am facut in Ucraina, langa clinica dupa amiaza venea o femeie cu cai special dresati . Am calarit cate o ora pe zi, iar Mario era "inebunit" dupa cai , ar fi stat toata ziua in preajma lor. Vrem sa gasim si in Constanta un loc unde am putea calari.

Poze nu prea am facut, dar am sa fac un filmulet cu Mario si il voi pune pe net.

Sanatate multa si cu Dumnezeu inainte.

Ada


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Dupa parerea mea, ai facut un lucru grozav (dar eu nu sint specialist, am doar o experienta datorita situatiilor prin care am trecut!)
La Constanta, pe drumul spre Ovidiu, se afla clubul sportiv ARIANA care este un club ecvestru.Persoana de contact este Grigoras Nicoleta si are nr. 0724567626. Daca vrei sa-l duci pe Mario poti sa o suni si vezi daca merita.
La fel la Cluj este Centrul Gala oarecum specializat pe hipoterapie dar si-a mutat locatia si inca nu a redeschis.
Pe la mine sint mai multe si eu caut cea mai buna varianta pt. Vladut si pe care sa mi-o si permit. Si Vlad este f. incintat de cai si plinge cind il dam jos! La fel ca si Mario si el comunica cu noi prin semne pe care fie le descopera el fie il ajutam noi. A implinit de curind 3 ani si am fost foarte fericiti cind am realizat ca el intr-adevar cere olita! Nu stiu sa postez aici poze cu el dar cind va veni baiatul meu din vacanta (este in clasa a 9a la un liceu particular-bursier) o sa-l rog sa ma ajute. Eventual o sa incerc sa-ti trimit pe e-mail.
Eu am vazut inca din 1990 in Polonia copii de 8-10 luni care veneau la hipoterapie si erau tinuti de parinti pe cai, urcindu-se cu ei.
Erau cazuri ff. grave care au avut rezultate bune!
Dar sa nu uitam ca in cazurile noastre, nimic nu se face de azi pe miine! Avem mult de munca!
Numai bine si sa ne auzim cu vesti frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Babette multumesc pt info,

DAR TRAIM IN ROMANIA si bineinteles centrul special de echitatie s-a desfiintat pt ca singurul profesor care se ocupa de ac a plecat in strainatate, iar la Mangalia este o herghelie dar acolo nu se ocupa cu copii cu dizabilitati.

Dar vom continua sa cautam !
Ada

Mergi la inceput