Gravidute si mamici de GALATI

Gravidute si mamici de GALATI | Autor: Selene_Bunny

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor!

Mesajul meu este adresat in special gravidutelor si mamicilor din Galati.

Am mare nevoie de niste sfaturi. Eu tocmai m-am mutat in Galati si sunt cam pierduta, pentru ca nu cunosc pe nimeni si cu atat mai putin orasul. Sunt insarcinata in aproximativ 3 luni si trebuie sa:

- ma inscriu la un medic de familie
- gasesc un ginecolog bun
- fac analize

Asa ca, va rog din suflet, daca ma puteti ajuta cu aceste recomandari... E cam urgent...

Sarcina mea a decurs cu greturi de dimineata pana seara, lipsa pofta de mancare, dureri de burta, sensibilitate la mirosuri. Am inteles ca nu depasesc limitele normalului. In data de 8 mai am facut o echografie in alt oras, bebe avea atunci 7 saptamani, cu aproximatie.

Multumesc de pe acum pentru orice informatie utila.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna, si bine-ai venit la Galati!
Eu , ca si ginecolog am fost foarte multumita de dr Ciobotaru Jan de la Romar(e si la spitalul judetean) si majoritatea cunostintelor din jurul meu au nascut cu el. Eu merg la el de cativa ani si ma declar foarte multumita:e foarte atent, vorbeste foarte frumos, iti da o anume siguranta !
In ceea ce priveste medicul de familie nu stiu ce sa iti spun, al meu e varza, sunt in cautare si as vrea un pediatru sa pot inscrie si bebelusul. Daca afli ceva sunt si eu interesata .
Analizele le-am facut la Romar , de altfel acolo le fac de cativa ani buni.
Simptomele sarcinii cam eceleasi au fost si la mine, am avut iminenta de avort pina la 25 de saptamani, am urmat tratament cu nospa si duphaston , acum multumim lui Dzeu suntem bine !
Sper ca ti-am fost de folos , poate mai sunt si alte mamici sau gravidutze pe aici din Galati care au mai multe informatii.
O sarcina usoara iti doresc , fara nici un fel de probleme!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita28+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multumesc, Violeta (coincidenta de nume, si pe prietena mea cea mai buna tot Violeta o cheama, numai ca e departe tare acum... :(( )

Unde este cabinetul acestui medic? Cum il pot gasi?

Mergand cu maxi-taxi prin oras, am vazut Gyneco Center pe o strada, scria 3D Live, stiu sa ajung acolo de unde locuiesc eu, dar habar n-am cum se numeste strada...

Sanatate multa iti doresc. Sarcina usoara si sa ne vedem cu bucuria in brate.

Mergi la inceput

Violeta, vad ca Romar are pagina web. Ma nedumereste insa faptul ca sunt doua centre, asta: ROMAR MEDICAL GALATI – Clinica Medicala

Str. Lupeni nr. 2, Galati, jud. Galati

si asta: ROMAR MEDICAL GALATI – Clinica Medicala

Str. Brigadierilor nr. 2-4, Galati, jud. Galati

Pe medicul acela unde il gasesc? La care din cele doua?

Mergi la inceput

PE dr Ciobotaru il gasesti la sediul din centru, cobori in statia de la Modern si intrebi acolo de policlinica Romar. Numarul de telefon la care poti face programare este:
0236/312291.

cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
mult asteptat

Mergi la inceput

Strada cred ca este Brigadierilor, Gyneco Center este tot pe acolo prin zona, un alt punct de reper ar fi in spate la Hotel Dunarea , dar daca ajungi in zona intreaba si cu siguranta vei fi indrumata. Sper ca ti-am fost de folos!

cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
mult asteptat

Mergi la inceput

Mersi mult, Vio! Da, stiu unde este Modern si cred ca si Hotelul "Dunarea". Nici nu e departe de mine... :)

Mergi la inceput