Sint a-tehnica total:)),dar are vreo legatura mouse-ul folosit cu DC? Nu am timp sa citesc,poate mai sint deschise sub la aceasta tema,mie mi se blocheaza soarecele,ma gindeam sa "car" unul de la birou sau sa imi cumpar un jaf cu fir..O fac si pe asta,pe mine DC ma relaxeaza/ma informeaza,sa ma vedeti ce tare sint cind dau sfaturi si le invat sa se logheze:)).Numai pun emoticoane ca ma dispera reclama.Multumesc!
Aniela
Ma faci sa zambesc. Nu are nici o legatura. Poate daca soarecele tau nu are cumva ceva cu ratustele noastre si se blocheaza de dragul lor. Glumesc desigur.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Inseamna ca tot parul de matze absorbit de ventilator e de vina.Il duc la curatat,nu are decit vreo juma de an de cind l-am facut fresh.
Multumesc pentru raspuns (io-te acum pot pune si emoticoane).
Aniela
Da asa este se pot pune insa nu abuzati de ele... nu este cazul de fata dar acum ma gandesc ca in tot raul a fost si ceva bun Spor la curatat!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
La mine avea legatura "soarecele" cu DC. Din cauza reclamei Pampers nu puteam face nimic cu el in dreapta paginii, parca era blocat. Acum e ok de cand nu ne mai streseaza reclama.
Si la mine se bloca atunci cand vroiam sa scriu mesaje.Tot din cauza reclamei.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Soarecele nu avea legatura cu DC((:,cica mouse-ul si tastatura's de unica folosinta,sfat de informatician.Deci fetelor,nu va cumparati mouse fara fir,pe mine nu m-a tinut un an.Sint sfinte si economice cele cu fir!
In alta ordine de idei si imi blocau reclamele pagina,folosesc IE,bine ca s-a rezolvat.
Aniela