Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

kid moama, o adevarata bebelina ta, sa-ti traiasca
Multumesc de felicitari, aveam nevoie de parerea cuiva cu experienta. Si masinuta de paine sa stii ca merge bine, am facut si un fel de pandispan cu lamaie care s-a devorat in juma de zi Sa stii ca si doctorita mea imi pastreaza ca DPN tot cel dupa UM si niciodata nu l-a modificat dupa DPN-urile de la ecografii. Sanatosi sa fie, ca sigur nu stau ei prea mult la dospit daca sunt gata
alinush, habar n-am ce o sa fac, dupa eco am intalnire cu doctorita si o sa vad. N-am vrut sa intreb preventiv, sa nu ma panichez. Mi-a zis ca poate avea legatura cu tensiunea mea care o cam ia razna, la medic am numa' 15/7, in timp ce acasa e 13/7, dar pe de alta parte nici macar nu mi-o poate scadea prea brusc pentru ca afecteaza modul in care e alimentat bebelul. O sa vedem ce iese azi.

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Oau! Ce diferenta Kid intre estimare si realitate. dar nu putea sa fi slabit in ultima perioada? intreb si eu ca neofitu. poate a avut o perioada mai grea inainte de nastere si a mai slabit. anyway! bebe asta sa fie grasun si bine!

Musette tu cand afli daca e de acord dr. cu planurile tale? Eu merg pe 17, si ii planuiesc o surpriza (ca de obicei). Sa vedem ce zice.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor burticoaelor!Sa aveti o saptamana minunata!
Anca, tinem pumnii azi la dr!Sper sa vii cu vesti bune!
Multa bafta fetelor care merg la eco!
July, imi place tare carutul ales de tine!!Si eu ma uit acum dupa carut, pe care il vom lua de aici; cumnatul meu a zis ca ne cumpara el carutul doar sa alegem noi modelul.
Kid, felicitari pt bebelina mare si sanatoasa!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Aa, uitasem!!Andrey, bine ai venit la odiseea noastra!

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush pai eu trebuie sa merg saptaman viitoare dar sa vad cand poate si sotul si intentionez sa-l abordez.....Tu ce surpriza ai pt el?Chiar m-ai facut curioasa???????

July
te rog mult spune-mi si mie ce marca e masina ta de facut paine,cat a costat si de unde ai luat-o?Sunt hotarata saptamana asta sa-mi iau si eu caci in weekand m-am enervat ca am gasit intr-un pachet de paine feliile mucegaite si ni s-a pus pata sa ne luam masina din asta.Ah si asta a ta face si cozonaci?te rog mult,da-mi niste detalii,daca vrei pe pm ca sa nu fim off topic.Merci anticipat!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush cu IR asteapta sa vezi acu la Iosup cum iti ies si apoi incepe sa te stresezi ca poate si-au revenit.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

musette, acu ma apuc sa scriu mesaj pe pm.

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

kid, felicitari pentru bebelina mare

Eu incerc sa nu ma panichez, dar Mikul nu a mai miscat zilele astea , simt doar niste miscari care cred ca e un fel de sughit, poate m-a simtit pe mine cu emotii si a stat cuminte
Si acum am o depresie post mariaj, cred ca simte si el ceva

24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Musette pai mi-a venit mie o idee despre cum as putea face sa nu ajung la epiziotomie fortzata. Dar tzin secret pana vad daca merge ideea.

July si eu am ceea ce se cheama cred "tensiune de doctor". Adica dintr-un motiv sau altul (mai ales ala ca de obicei cand merg la eco am emotii ca nu stiu ce mai face bebe, sunt ingrijorata de ce o sa vad si cum o sa fie, bla bla, imi creste tensiunea . Dar nu stiu daca asta e de ajuns explicatie pentru IR-uri. cand afli mai multe sa zici si aci si o sa fac si eu la fel!

Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CD27

kid, felicitari pentru bebelina mare

Eu incerc sa nu ma panichez, dar Mikul nu a mai miscat zilele astea , simt doar niste miscari care cred ca e un fel de sughit, poate m-a simtit pe mine cu emotii si a stat cuminte
Si acum am o depresie post mariaj, cred ca simte si el ceva

24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Pai cred si eu ca ai depresie post-mariaj. Unde e luna de miere ? Ce faci pe forum . Despre miscari, Vineri am simtit si eu ca sughitza in vreo 2 reprize. A fost tare hazliu. Iar de atunci a miscat doar asa cate putin... putin. Si eu sunt cam paranoia de iar mi se suie IR-urile in cap

EDIT: nu functioneaza sa il parasti pe forum? ca uite eu cand ma plang pe forum ca nu prea misca incepe si imi da shuturi Mama ce mare s-a facut, deja il simt peste tot prin burta cand se misca.

Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput