Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Clau, magazinul este pe langa restaurantul "La mama" din spatele magazinului Eva, e straduta aia de la piata romana care da pe langa atheneul roman. E o cafenea destul de cunoscuta pe acolo, nu reusesc sa-mi amintesc cum se cheama.
Eu am ramas la asta: http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1048&c_id=33&cf_id=40
Caruciorul sport are 8,7 kg fata de 13, cat are ala de la Chicco. Pe site-ul asta de la bimbo, daca selectati limba italiana (linkul e in varianta engleza), da toate dimensiunile si greutatea ficarei componente in parte.
Aria hand one nu e doar carut sport? Nu-l stiu foarte bine, am studiat mai mult Pliko ca model de la Peg Perego.

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Neatza burtici, va multumesc inca o data pentru urari si va pup pe toate
Nu plecam nicaieri acum, ca am fost foarte obo dupa ziua de sambata si m-a cam durut burtica, poate saptamanile urmatoare sa ne luam cateva zile, pana atunci muncesc fara drag si fara spor si stau cu voi cu mare drag

24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata, neata!
E abia 11 sia zumzaiti de ceva timp!
CD, foarte frumoase pozele, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!
De cateva zile ma tot interesez de un medic de familie bun, undeva prin zona Militari, Dr. Taberei, Crangasi, ma rog, zone apropriate. Am avut surpriza ca medicul de familie, pe care nu l-am vizitat decat de 3-4 ori in nu stiu cati ani sa ma scoata din baza de date e motiv ca nu m-am dus lunar la control insarcinata fiind. Aveti cumva ceva recomandari de medici buni?

Andreea
22+
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata harnicutelor! toate. pt toate burticutele care merg azi la dr. Va asteptam cu vesti bune. Deja e tirziu, nu va mai invit la cafea, va invit la o inghetata.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Clau, magazinul este pe langa restaurantul "La mama" din spatele magazinului Eva, e straduta aia de la piata romana care da pe langa atheneul roman. E o cafenea destul de cunoscuta pe acolo, nu reusesc sa-mi amintesc cum se cheama.

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Cafenea se cheama Turabo.

July f frumos carutul,si cat costa cu tot cu transport?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna dimineata albinutzelor

CD m-a apucat melancolia uitandu-ma la pozele voastre. Abia astept sa mai pui poze si pe contul comun, si mai multe cu voi. Imi place de tine, foarte naturala si frumusica.

Andrey2008 bine ai venit in odiseea noastra, o sarcina usoara si asteptam sa ne scrii mai des. Citeste din urma daca ai timp, sunt multe lucruri si sfaturi bune.

Succes la toate care mergeti azi la eco.

O saptamana usoara si insorita tuturor .

21+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musette multumesc, asa se cheama cafeneaua, intr-adevar

Pai la pretul de pe site se mai adauga vreo 30 de euro pt transport, daca iau doar carutul. Am facut o simulare mai demult si am mai adaugat diverse: un patut pliant, termometru si inca vreo 2 chestii mai micute si transportul ajungea la 35 de euro. Oricum, pretul este fff bun, nici pe ebay n-am gasit mai ieftin.

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Azi ma duc si eu la eco, dar cred ca o sa fac doar un Doppler, sa mai vad IR-urile, pentru ca pe stanga era un pic cam mare ultima oara.

Apropos de asta. Daca sunt mari ce o sa faci? ca la mine erau amandoua FOARTE mari ultima data cand am fost si sunt cam ingrijorata.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Neatza fetele, o saptamana buna, pentru mine e ultima inaintea vacantei

Felicitari CD si CASA DE PIATRA! Mi-au placut mult pozele tale, esti foarte frumoasa in toate pozele, iar rochia e f potrivita si vine bine. Eu nu imi dau seama de ce zici ca esti umflata, mie mi se pare ca esti slabuta Oricum, pe personajul respectiv, domnul acela uracios si negricios il stiu si eu prea bine. Si pe mine m-a casatorit el...si tot asa, nu mi-a placut. Sediul nu l-am recunoscut, arata mai bine inauntru, eu m-am casatorit la fostul sediu, pe Banu Manta...dar e mai modern acum. Bravo! Sa fie intr-un ceas bun!

Sa va zic si eu de bebele meu...Am avut si eu un soc vineri la eco, nu am mai facut eco de o luna si bebele meu a avut un puseu de crestere!!! Daca ar fi sa ma iau dupa eco, urmez si eu la nastere pe 26 august! Pentru ca bebe e deja dezvoltat si mare de 28+ saptamani (aproape 29) are 1100 de g, este situat in prezentatie craniana (cu capul in jos deja si nu se mai poate intoarce ca e deja prea mare), colul meu scurt a devenit mai scurt (2.4 cm), iar DPN, am zis este 26 august.
Insa....pentru ca exista si un insa, doctorul meu a zis ca nu reconsidera DPN-ul meu (9 septembrie) cel calculat dupa UM. Eu am avut UM pe 5 decembrie, iar data conceptiei (o stiu sigur ca a fost intre 2 delegatii ale sotului) este 19 decembrie. O sa fie cezariana programata, dar nu inainte de 1 septembrie in nici un caz. Asa cum mi-a explicat si in trecut (ca eu desi stiam tot m-am entuziasmat ca poate il scoate pe 20 august si il fac leu), bebeii se considera la termen atunci cand se termina cele 40 de saptamani, la eco pot aparea diferente din cauza ca au un puseu de crestere sau pur si simplu sunt mai mari (prietena mea a nascut un bebe de 4 kg la 38 de sapt, eu am nascut o fetita de 3.100 la 40 de saptamani), deci depinde oricum de copil. Nu imi poate schimba DPN-ul si nici nu ma considera deja in sapt 29 asa cum arata ecograful. Eu sunt tot acolo, la 26.

Acum ca o gresi el...nu stiu, dar tind sa ii dau dreptate. Sunt mult mai multe chestii care tin de dezvoltarea bebelusului in afara de dimensiunea craniului sau greutate, e vorba de maturarea plamanilor, a organelor interne etc, si pe care ecograful nu le poate estima exact stadiul de evolutie.
Mi-a dat scrisoare medicala pentru calatoria cu avionul, sper sa fie ok, scrie sarcina 27 saptamani (atat implinesc miercuri) si gata!

Oricum, sper sa fac si eu o fetita mai grasuna decat prima (v-am zis ca si prima a fost constant cu 2 saptamani mai dezvoltata decat varsta gestationala, ba chiar Iosup i-a estimat greutatea la 36 de saptamani la 3.600 g, iar ea saraca a avut 3.100 la 39+4 zile).

July, felicitari pentru alegerea caruciorului, eu zic ca ai fost inspirata, o sa te feliciti ca nu e greu si nu te chinui cu el!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July pai e super bine ca pret,si carutul chiar arata f bine!

Kid
deci tot nu faci bebeul leut?asa ma bucuram si eu ca daca e mai maricel gata leut il fac dar vad ca nici o sansa....eh sanatosi sa fie!!!!!!!Distractie placuta in concediu!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput