Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare burtici! Vad ca nu prea sunt pe aici!Cand sunt eu libera in we, nu sunteti voi! Ce sa faci-asta e!
CD, Casa de piatra si sa va dea Dumnezeu o casnicie imbelsugata, bb sanatosi, multa fericire si impliniri nenumarate!Sunteti o pereche frumoasa!
ilia, La multi ani!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!!
fetelor, am vazut poze de la intalnire!Sunteti niste mamici frumoase, si radiati de fericire!Si mie mi-a zis dr din Romania, ca dak n-am facut analize pt toxo si listeria in primul trimestru, n-are rost sa mai fac dar n-am priceput motivul ca mi-a dat niste explicatii prea stiintifice pt puterea mea de intelegere!oricum, sunt sigura ca a fost o intalnire benefica.
Eva, felicitari pt super bebe!
Nocom, Kllemi, felicitari pt printese!!
Claudinna,asteptam vestile bune!
Eu am mai cumparat ieri un sac de dormit Disney, de vara, de 70cm si se poate mari la 90cm si 2 body cu maneca scurta tot Disney; toate sunt cu Winnie the Pooh.Lucas bebe e in verva cu CE de fotbal- toata ziua antrenamente, joc de glezna, nebunie mare- se vede cum imi salta tricoul cand stau intinsa-Offf, sunt topita deja dupa el

27+LUCAS
AMR 13 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD Casa de piatra[red] , am vazut pozele..ce zici tu de kg ca abia daca se cunoaste ceva plus rochita este superba, amandoi aratati foarte bine.

ILLIA La Multi Ani

Am scos majoretele pentru fetele care se duc maine la eco

Am reusit in sfarsit azi sa facem unele cumparaturi: am luat geamul termopan si parchet, data viitoare luam restul...pana atunci montam fereastra asa ca va incepe nebunia la noi

Azi noapte abia de am putut sa dorm nitel ca la 5 dimineata eram treaza

Peste toate astea la mine la birou incepe o saptamana de teroare.

Sa speram ca vine tati azi...bebelina poate simte ea ceva ca azi a fost foarte activa.

Pupici la toate fetele si ne auzim maine dimineata la cafea

22+ -

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Buna fetelor.
Sunt si eu o graviduta in 27+ .La dpn nu stiu exact o data mi-a zis doctoru 31.08.2008 iar a doua oara 1.09.2008,acum ce sa zic cand o fi sanatos sa fie.
Eu am mai scris si la mamici de iulie.august dar parca tind sa cred ca voi fi o mamica de septembrie si sper sa ma primiti printre voi.
Sincer nu am citit ce ati scris pana acuma dar cu timpul sper sa recuperez.
Va doresc o sarcina usoara la toate si sa aveti parte de bebi sanatosi si nasteri usoare.
pe toate

Ioana27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Cd Casa de Piatra! Sa traiti fericiti pana la adanci batranete!
Eva felicitari pt bebe grasun care creste ca Fat Frumos!
Anca bafta multa la control asi si toate fetele care fac azi eco!
Andrey2008 bine ai venit la odiseea noastra! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Eu sunt zombi, azi noapte pe Dragos l-a durut burtica de la 3 la 5 a facut kk de vreo 3 ori, plus plansete si numai in brate. Spre dimineata a reusit sa adoarma linistit. Abia astept somnul lui de pranz sa ma odihnesc!
O saptamana splendida tuturor!

22+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by felicic76

quote:
Originally posted by CD27

astazi va bombardez cu poze: http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

si as manca si eu fructe...dar nu am nimic in casa

Doamna Dulgheru, nu stiu cum aratai inainte dar acum arati bestial. Vrei sa ma oftici?
Sunteti doi frumosi

clau: in afara de burta, ce este rotund la tine? fata? eu vad doi pometi asa cum tb sa fie, insa nu esti bucalata......vb lui frate-miu care zice: pana nu-mi vine sa te rostogolesc, decat sa te ocolesc, nu cred ca esti grasa

Vasile
20+

bibinika
foto

Feli saru-mana,tu mereu vii cu o vorba buna , insa mie asa mi se pare cand ma uit la poze de dinanite sa raman insarcinata si fac comparatia cu acum. Nu ma deranjeaza asa rau dar nici nu vreau sa ma fac mai rotunda de atat, cel putin la fata.

25+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Neata mamici si burtici,

o cafeluta cu lapte si ceva painica neagra cu branzica si oua fierte?? tenteaza pe cineva ??

Astazi nu o sa stau prea mult cu voi fiindca trebuie sa mai invat si pt cele 2 examene pe care le mai am, si m-am trezit cu o stare buna de invatat.

Insa o sa mai intru pe dupa masa sa vad ce ati zumzait

Bafta multa burticilor care merg la eco sa va intoarceti numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrey2008

Buna fetelor.
Sunt si eu o graviduta in 27+ .La dpn nu stiu exact o data mi-a zis doctoru 31.08.2008 iar a doua oara 1.09.2008,acum ce sa zic cand o fi sanatos sa fie.
Eu am mai scris si la mamici de iulie.august dar parca tind sa cred ca voi fi o mamica de septembrie si sper sa ma primiti printre voi.
Sincer nu am citit ce ati scris pana acuma dar cu timpul sper sa recuperez.
Va doresc o sarcina usoara la toate si sa aveti parte de bebi sanatosi si nasteri usoare.
pe toate

Ioana27+

Bine ai venit printre noi si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelynna82

CD Casa de piatra[red] , am vazut pozele..ce zici tu de kg ca abia daca se cunoaste ceva plus rochita este superba, amandoi aratati foarte bine.

ILLIA La Multi Ani

Am scos majoretele pentru fetele care se duc maine la eco

Am reusit in sfarsit azi sa facem unele cumparaturi: am luat geamul termopan si parchet, data viitoare luam restul...pana atunci montam fereastra asa ca va incepe nebunia la noi

Azi noapte abia de am putut sa dorm nitel ca la 5 dimineata eram treaza

Peste toate astea la mine la birou incepe o saptamana de teroare.

Sa speram ca vine tati azi...bebelina poate simte ea ceva ca azi a fost foarte activa.

Pupici la toate fetele si ne auzim maine dimineata la cafea

22+ -

Bebe

Eco

Angy imi pare rau ca nu ai dormit noaptea, stiu cat de mult conteaza.Vad ca la mine da rezultate de vreo cateva nopti culcatul tarziu 11.30-12.30 si plimbatul seara pe afara.

Incearca daca poti sa stai mai mult pe afara seara si poate vei dormi mai bine.

eu am insa alta problema de vreo 2 nopti, cand ma rotesc de pe stanga pe spate ma arde tare si imi da cutite intepatoare undeva sub sani, cam i zona stomacului. Daca ma rotesc la loc pe stanga trece. Aveti idee de la ce este?

AMR 99 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata burtici!

Cd inca o data casa de piatra!!Am vazut si pozele si ati fost superbi!Felicitari!

Andyp sunt harnicuta pe naiba,era cazul sa facem curat....aveam un chef...oricum eu nu m-am spetit prea mult,mai mult sotul.

Anca bafta la dr!Te astept cu vesti bune!Si eu mai am dureri in laterale si cred ca sunt din cauza ca se mareste burtica si se intinde pielea si toate transformarile care se fac pe acolo.

Cleo am vazut ca ai cumparat baneocin pt buricul bebelului,iti zic ce ne-a zis si noua dr neonataloaga la curs.In nici un caza nu dam cu baneocin pe buric,e inutil si cica mareste timpul de vindecare al buricului caci nu lasa pielea sa respire.Ne-a sfatuit sa curatam buricul cu alcool alb de 70 de grade si cand se poate sa lasama copilul cu burtica goala prin casa caci aerul ii face cel mai bine la buric.Acum nu stiu daca asa este dar am zis sa-ti zic si tie ce stiu de baneocin.Felicitari pt cumparaturi!

Andy galro felicitari pt cumpararea caruciorului,e f dragut!Sa-l plimbati pe bebe sanatos in el!

Andreea and te inteleg cu deranjul si zugraveala,si la noi s-a pus sotul si tata cu gura pe mine ca musai sa zugravim desi nu e cazul,eu am oroare de deranj,de muncitori in casa,brr si abia i-am convins sa improspatam numai camera lui bebe ca nu rezist fizic la toata casa si acu trebuie sa ne punem pe strans lucrurile,bagat in saci.......brrrrr ma ia cu durere de cap dar tot sunt fericita ca nu facem circ in toata casa.Deci succes la zugraveala!

Eva felicitari pt bebe grasun...daca o sa aiba vreo 4 kg aproape de nastere te mai bagi la nastere naturala????????Felicitari si pt apartament!

Burtici cine da prenatalul,dr ginecolog sau medicul de familie???

Va pup pe toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by musettepink

Neata burtici!

Cd inca o data casa de piatra!!Am vazut si pozele si ati fost superbi!Felicitari!

Andyp sunt harnicuta pe naiba,era cazul sa facem curat....aveam un chef...oricum eu nu m-am spetit prea mult,mai mult sotul.

Anca bafta la dr!Te astept cu vesti bune!Si eu mai am dureri in laterale si cred ca sunt din cauza ca se mareste burtica si se intinde pielea si toate transformarile care se fac pe acolo.

Cleo am vazut ca ai cumparat baneocin pt buricul bebelului,iti zic ce ne-a zis si noua dr neonataloaga la curs.In nici un caza nu dam cu baneocin pe buric,e inutil si cica mareste timpul de vindecare al buricului caci nu lasa pielea sa respire.Ne-a sfatuit sa curatam buricul cu alcool alb de 70 de grade si cand se poate sa lasama copilul cu burtica goala prin casa caci aerul ii face cel mai bine la buric.Acum nu stiu daca asa este dar am zis sa-ti zic si tie ce stiu de baneocin.Felicitari pt cumparaturi!

Andy galro felicitari pt cumpararea caruciorului,e f dragut!Sa-l plimbati pe bebe sanatos in el!

Andreea and te inteleg cu deranjul si zugraveala,si la noi s-a pus sotul si tata cu gura pe mine ca musai sa zugravim desi nu e cazul,eu am oroare de deranj,de muncitori in casa,brr si abia i-am convins sa improspatam numai camera lui bebe ca nu rezist fizic la toata casa si acu trebuie sa ne punem pe strans lucrurile,bagat in saci.......brrrrr ma ia cu durere de cap dar tot sunt fericita ca nu facem circ in toata casa.Deci succes la zugraveala!

Eva felicitari pt bebe grasun...daca o sa aiba vreo 4 kg aproape de nastere te mai bagi la nastere naturala????????Felicitari si pt apartament!

Burtici cine da prenatalul,dr ginecolog sau medicul de familie???

Va pup pe toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mersi frumos Musette, eu asa citisem pe net dar o sa-l folosesc pt alte probleme daca zici ca nu e bun.

AMR 99 ZILE

Mergi la inceput