Mamici norocoase de sept-oct 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
clau_geo spune:
Va pup si o seara buna tuturor mamicilor, merg sa caut fructe si ne auzim maine dimineata la cafea.
25+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by CD27
astazi va bombardez cu poze: http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
si as manca si eu fructe...dar nu am nimic in casa
Doamna Dulgheru, nu stiu cum aratai inainte dar acum arati bestial. Vrei sa ma oftici?
Sunteti doi frumosi
clau: in afara de burta, ce este rotund la tine? fata? eu vad doi pometi asa cum tb sa fie, insa nu esti bucalata......vb lui frate-miu care zice: pana nu-mi vine sa te rostogolesc, decat sa te ocolesc, nu cred ca esti grasa
Vasile
20+
bibinika
foto
CD27 spune:
felicic, ma faci sa rosesc , inainte eram cu 7 kg mai slaba , acum mi se pare ca sunt umflata de la fata pana la picioare , dar nu conteaza, sunt fericita
andy.p spune:
felicic las'ca dai jos dupa si devii din nou foto modeala,sa vezi cand incepi sa alergi dupa bb nu-ti mai arde de mancat asa ca enjoy.
CD lasa-l naibii de cantar ca -l folosesti mai incolooo,bucura-te de celelalte cadouri.In rest vazut pozicile si intr-adevar ff frumosi amandoi
25+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
alinushca spune:
felicic te scot la alergat in parc. asa nu se mai poate! m-am suit si eu de 2 ori azi pe toilet pentru ca am avut probleme spre stupefactia mea totala si ma simt de parca am urcat un munte! cu ingrasatul, eu am pus 3,5 kg pana acum. iar vineri cand am fost sa imi iau o rochita pentru nunta orice puneam pe mine ma facea sa arat tot ca un dop...
Vorbim maine de la munca . Azi nu ma mai lasa sotzu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
20+
EvaF spune:
CD27, CASA DE PIATRA, SA VA BUCURATI DE VIATA LUNGA IMPREUNA SI SA VA DEA DOMNUL UN BEBE SANATOS SI CUMINTE, SOMNOROS SI PAPACIOS!!!!
P.S.: Si noi ne-am casatorit tot la primaria sectorului 1 (am recunoscut imaginile), doar ca au trecut doi ani de atunci. Totul este neschimbat, acelasi "personaj" ne-a oficiat si noua ceremonia civila. Cam sec domnul si cam scurt momentul, dar ce emotie mare, ce amalgam de sentimente aveam in suflet si ce tare tremurau buzele, genunchii, mainile... M-a apucat nostalgia cand v-am vazut pe voi doi!
27+ Luca
AMR 91 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
laura, multumesc de complimente
CD superbe poze, am mai spus-o, dar ma repet.
feli, are dreptate laura, stai sa vina bb si apoi sa vezi agitatie. io la 2 sapt dupa nastere aveam cu 4 kile mai putin decit greutatea de dinainte de a ramine gravi.
fug afara la plimbare.
alexa simami
Nocom spune:
Buna seara,
intru si eu pe fuguta pana-i face tati un dus lu piticu.
La Multi Ani! Illia99!!!!!
Casa de piata CD!!!
Sa va fie viata plina de bucurii si impliniri!!!
Ne auzim maine dimineata. Noapte buna tuturor burticilor.
24+
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
_irina_ spune:
Vai, numai fete subritele si frumusele pe aici.
CD casa de piatra si tot ce iti doresti!
Eva maricel si grasunel bb-lul tau. Fitza mea ar fi cam de o seama cu el, adica am UM 16.12 dar la morfo avea 490+/-70 de grame.
Nenea doctorul a zis ca e bine, sa nu imi fac griji. Dar cand va aud pe voi ce grasunei sunt ma cam sperii.
Mi-am luat niste ceai diuretic pentru gravidute. Cred ca il incerc cand o sa mai am picioarele ca bustenii. Nu cred sa aibe plante contraindicate in sarcine, inca nu am verificat dar o sa verific obligatoriu inainte sa il fac.
Uf, maine din nou la munca.
Vineri am facut o sedinta si vorbeam despre preluarea sarcinilor de la alti colegi si m-am trezit eu sa intreb da' sarcina mea cine o preia? Bineinteles ca nu s-a oferit nimeni, cica asta e sarcina personala nu de serviciu.
24+
nushulica spune:
irina am mai comandat de la quelle diverse chestii pentru casa, dar de bebe n-am mai luat nimic pana acum
oricum sunt cam neseriosi cateodata iti vin comenzile in 3 luni(de ex anul trecut am comandat costum de baie in mai-iunie si a venit in august) avant5ajul e ca poti refuza coletul daca a venit prea tarziu si nu-ti mai trebuie coletul pt ca plata se face ramburs
eu am comandat acum pt bebe sa fiu sigura ca pana in octombrie imi ajunge paturica si plapumioara
21+ DAVID