Ingineri fosti, viitori...(22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Elena cum nu am chef de munca am studiat pozele voastre de la mare. E asa de dulce puiul tau. Mi-a placut mult cu ce pofta mananca el paine la terasa. Se vede din poze ca si tu si tati si buni sunteti topiti dupa strengar. E si normal ca e tare frumusel. Eu inca nu m-am gandit la ziua Andrei caci mai intai trebuie sa il sarbatorim pe Alex. O sa invitati copilasi micuti?
Si multa bafta cu proiectul casa. Banii intradevar sunt doar pt ridicat casa in rosu si acoperis. E bine ca ati primit terenul. Noi pt teren am facut credit si deocamdata mai asteptam cu casa. Am fi vrut sa o facem anul acesta dar am mai avut surprize pe plan financiar.
Credeam ca la voi sunt mai mari salariile. Eu il am ceva mai mare aici si ma plangeam ca e mic. Eu am noroc ca pe langa salariu mai fac cate un proiect acasa (inca nu m-am intors la birou dar din septembrie ma asteapta sefu).

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Nico, Razvan al meu e innebunit dupa paine si mai ales cand e flamand, cum era in poza aia, la terasa.
Am semnat ieri imprumutul pe numele sotului si eu sunt codebitor. Luam 72000 ron si pentru ca ieri s-a emis un alt credit, cu dobanda fixa, avem rate de 1250 ron. Banii ii luam efectiv saptaman viitoare, luni sua marti si cum deja am adus o echipa de trei zidari, a trebuit sa adun toti banutii pe care ii avem ca sa le cumparam materiale si sa le asiguram front de lucru. Pentru ca am uitat sa spun, dar noi am turnat fundatia si temelia asta toamna, asa ca acum meseriasii se apuca de zidit.
Si pana ne vireaza banca banii in cont suntem pe zero cu lichiditatile si va trebui sa cer de la socri ca nici bani de pampers nu mai am.
Si petrecerea lui Razvan va fi un pic stramtorata. Fratele meu are copil de 1 an si 9 luni si mai am o cunostiinta cu un bebe de 1 an, asa ca atatia copii o sa am la petrecere, in rest adulti. Noi stam la casa si cred ca o sa o organizez acasa pentru ca Razvan e foarte pretentios cand e vorba de ora de somn, nu poate dormi decat leganat sau la tzatza, pe pernuta lui, in liniste. Apoi cred ca ies si mai ieftin cu ce as pregati in casa, decat la un restaurant, mai ales ca eu sunt destul de priceputa la prajituri si torturi.
Si eu mi-as dori sa fac ceva in plus fata de salariu, dar la noi e plin Iasi-ul de ingineri proiectanti. Am dat in mai examen de diriginte de santier pentru lucrari hidrotehnice categoria C, dar am inteles ca e dificil de contractat lucrari, trebuie sa am firma cu care sa particip de licitatii de acordare de asistenta tehnica, contractele se acorda de fapt la cunostiinte, relatii si eu inca nu m-am invartit de niste relatii. Mai intreb in stanga si in dreapta si sper sa auzim ceva si eu si sotul, ca amandoi avem autorizatii. E speranta mea de a obtine venituri suplimentare, candva.

http://good-times.webshots.com/album/563789222OBlizr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata dragele mele.
In dimineata asta dau fara numar pentru ca sunt chioara de somn. Era cat pe ce sa lovesc masina dimineata, a lipsit maxim 1 cm intre masina mea si bara masinii din fata...bine ca nu s-a intamplat, ca iar o tineam prin service.
xerxe, asa cald a fost la mare de ati stat cu puloverele pe voi? Succes mult cu casuta! Ce mi-as dori si eu o casuta cu un petic de curte...dar in Bucuresti sunt foarte mici sansele....din cauza ca preturile sunt inimaginabil de mari.
cristina, pai si cand te intorci acasa?
Va pup fetelor, inca nu mi-am terminat cafeluta si nu cred ca sunt prea coerenta. Eu numar zilele pana la concediu: mai sunt 26.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Noi am ajuns pe 7 iunie la mare si am prins doua zile de ploaie si a fost cam racoare. Apoi s-a incalzit.
Si la noi in Iasi preturile sunt foarte mari, ajung si la 500 euro/mp.
Eu stau intr-un sat la 5 km de Iasi si tot e cam 30 euro/mp.
Eu am avut noroc ca am primit pamant de la primarie intr-un islaz comunal si acum suntem cam 100 de familii de tineri care, ingramaditi in 300 mp vom face un cartier tineresc. Va fi ciudat cu fantanile, fosele septice, budele clasice, toate amplasate aproape una de alta.

http://good-times.webshots.com/album/563789222OBlizr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Anca se pare ca plecam cam in aceeasi perioada in concediu. Stiu ca ai spus ca trebuie sa mergi la endocrinolog. te rog sa iti faci programare ca eu mi-am facut de vreo 3 saptamani. Din pacate dr e libera doar in septembrie, dar macar am programarea. Azi o sa merg sa imi vada amalizele si rez la eco si sper sa nu faca mare scandal ca ajung la ea dupa 2 luni.
Elena daca nu incerci nu ai cum sa castigi. noi ne-am facut firma desi nu aveam relatii, iar electricieni sunt destui si la noi. Inceputul a fost greu dar acum e binisor. Sincer nimeni nu ne-a dat sanse dar am vrut sa incercam. Eu iti doresti foarte tare ceva si reusesti. La mine cel putin asa e. Am un coleg care de curand si-a facut firma si eu a mers peste tot unde se construia ceva cu oferta lui. Acum are si el destule lucrari.
Ptr casa daca terenul e mic puteti sa faceti fosa comuna cu un vecin. Terenul nostru are aproape 500 m si noi asa am planuit. Initial am vrut duplex sa mai castigam teren, dar am renuntat la idee. Fosa totusi o sa fie comuna, asta daca nu ne face primaria canalizare caci terenul e la 3 km de centru (e tot in oras).
E bine ca puiutul tau mananca. Andra ieri a servit doar fructe, iaurt si lapte. Nici nu stiu ce sa-i mai gatesc.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pup inginerele si puii mari si mici de inginere!
anunt si eu cu bucurie ca ma inscriu in tagma soferitelor (otilia stie deja).am fost super ocupata zilele astea, de aceea n-am apucat sa intru. plus ca e si sotz in concediu si mai mereu suntem pe drumuri. azi am fost si mi-am scos permisul, tare frumos mai este. miine ma duc sa-mi cumpar lamii si mergem la timis si cica voi conduce eu pe drumul judetean(ca deocamdata nu ma incumet la mai mult).
la ex a fost greutz la traseu, la sala nu am avut pb, am facut 26.
o sa revin deseara dupa ce parchez trupa.
va pup, sa aveti o zi buna si racoroasa!

Mergi la inceput

pup inginerele si puii mari si mici de inginere!
anunt si eu cu bucurie ca ma inscriu in tagma soferitelor (otilia stie deja).am fost super ocupata zilele astea, de aceea n-am apucat sa intru. plus ca e si sotz in concediu si mai mereu suntem pe drumuri. azi am fost si mi-am scos permisul, tare frumos mai este. miine ma duc sa-mi cumpar lamii si mergem la timis si cica voi conduce eu pe drumul judetean(ca deocamdata nu ma incumet la mai mult).
la ex a fost greutz la traseu, la sala nu am avut pb, am facut 26.
o sa revin deseara dupa ce parchez trupa.
va pup, sa aveti o zi buna si racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ha ha, Katik, ce telepata sunt, tocmai compuneam mesajul de felicitare, vroiam sa te parasc fetelor ca nu dai de baut si cand vad ca apare postarea ta, asa da sincronizare.
Drumuri usoare si fara emotii!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 17+

Mergi la inceput

otilia, sar'na!!!!!!!
deci, sa curga:ce vreti voi, rece sa fie!!!!!!!!!
(deci, e adevarata faza cu "boala televizorului")

Mergi la inceput

fetele inginerele, am copiat listutza dar mi s-a oprit stiinta aici, nu mai stiu cum copiez link-urile vechi
neuronul care imi mai ramasese pina acum, l-am consumat cu chestionarele, asa ca cer iertare!!!!!

Mergi la inceput