Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Abia acum mi-a venit si mie mailul pt vot.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sufelt de inger..si o sa il tina mult disperarea asta? deocamdata nu ramane mult cu persoane necunoscute..adica deloc, d efapt, ca pe bunica-sa o cunoaste..pai de la toamna ce ne facem, ca va trebui sa stea cu cineva necunoscut dimineata..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumim, multumim... pai el nu a mancat asa mult, deci nu a reusit sa se murdareasca precum ai vostri, dar are ambitie el ;-))

Aralia, inseamna ca nu ti-a scapat nici dezordinea de pe masa :-)) Din pacate Fin (motanul nostru cel urias) a trantit-o jos si nu prea mai merge ea. Noi in general avem multe de la IKEA, ca nu ne tine buzunarul pentru de altele

io-s pe fuga, ca nu stiu ce are juniorul ca nu vrea nici chip sa stea singur

Mergi la inceput

Sugestii pentru diminuarea anxietatii de separare la bebelusi

Micsoreaza timpul in care stai departe de micutul tau pana in momentul in care acesta depaseste acest stadiu. Il poti lasa pe bebe acasa cu tatal, bunicii sau o matusa, persoane cu care este deja familiarizat. In felul acesta, se va obisnui mult mai repede cu absenta ta. Daca nu ai alternativa si trebuie sa il lasi pe copil cu altcineva, da-i acestuia timp pentru a se obisnui cu ea. Cheama bona de cateva ori pentru a se juca cu micutul in prezenta ta, pentru ca in momentul in care vei pleca, aceasta sa fie deja un un "membru al familiei". Ia-ti "la revedere" de fiecare data, imbratisandu-l pe micut si asigurandu-l ca te vei intoarce curand. Nu te furisa pe usa din spate, pentru ca atunci se va ingrijora si se va speria si mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

O sa se adapteze pana la urma, important este sa o faci treptat si nu brusc. Eu o sa incep lucrul in octombrie si o sa stea cu bunica, in septembrie o sa facem repetitii. Si ca sa nu simta ruptura o sa stea tacsu cu el in prima saptamana impreuna cu bunica.

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Ajuta-mi animalutul sa creasca http://www.sacrescmare.com/animalut-Chichi

Mergi la inceput

dar el o cunoaste deja pe bunica?
pb mea e ca eu in septembrie voi fi plecata cam toata luna..
eventual dc mai prind vreo 2 zile libere sa fac un zbor cu avionul pana la cluj..si ma gandesc dc nu il voi bulversa si mai tare sa stau o zi si apoi sa plec iarasi 10 zile..uffffffff

fetele cu bb2...cum e mai bine,in situatia asta?mi-e si ca dc nu vin o luna, ma uita..daca vin..stau putin si iarasi plec..o Doamne, da greu va mai fi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
asa repede ca tre sa ma intorc la bubulina
creem, pai la casa stau bunici...noi tinerii la bloc
Adinag, nu vad nici o problema, oricum si eu mai dorm la ai mei cateodata,si eu am stat cu bunicii pana la 6 ani, ai mei faceau naveta de la arad la tara,asa era atunci...nu am patit nimic, nu mi-a afectat in nici un fel relatia cu parintii,(ii vedeam destul de des), plus ca eu toata ziua sunt acolo la ei, plec seara pe 23-00, dupa ce ii fac baie si toate cele
foarte bine ca incearca el singur, Ana nu prea duce la gura...mai mult se stramba la lingurita
e un scump in poze...cam dezorientat el ...va uram succes in continuare
gill, ce de rochite frumoase...si mai e si mancacioasa; fetita !
nu va mai faceti griji ....eu cred ca copii uita repede la varsta asta...o vad pe Ana care e tota un zimbet cand il vede pe bunicu,daca eu dispar din imagine se uita, ma cauta incepe si caraie doar daca e obosita sau ii e foame, bunicul ii prezinta ceva aparatura(telefon, telecomanda, lanterne...)si depaseste urgent momentul
doar atat...trecerea de la mama la persoane necunoscute sa se faca treptat,trebuie sa se obisnuiasca
cand am plecat la ski, am dus-o cu o 2 zile inainte(cred)la ai mei ca sa se acomodeze cu patutul, cu noile personaje care urmau sa se ocupe de ea(in tot acest timp-in cursul zilei staeam si eu acolo)ii lasam pe ei sa o ia in brate daca plangea...
acum am tulit-o....ma dau astia disparuta
va urez o seara placuta!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Doamne, daca nu m-am saturat de toate... in ultima vreme parca numai rau ne merge> se distrug lucruri prin casa: televizorul, masa etc, pierdem bani... tocmai am pierdut 40 euro de la supermarket pana acasa... nu stiu cum mi-au cazut... Dan munceste ca un sclav si eu pierd banii. In plus copilul urla sa-l iau in brate, desi e langa mine in pat. Iar colac peste pupaza am observat ceva la el: pe drum a adormit in carucior, am intrat in casa si nu s-a trezit asa ca l-am lasat acolo si m-am indreptat spre bucatarie cu cumparaturile si atunci l-am auzit... m-am dus la el si l-am vazut tremurand... nu stiu de ce tremura, o fi de frica, o fi de nervi ca nu eram langa el... nu stiu, dar ma ingrijoreaza... stiu ca e un copil nervos, iar cand urla si face crizele alea tremura si se invineteste, dar asa, sa tremure ca e singur... mi se pare tare ciudat... Voi ce credeti? Dati-mi si mie o parere... ca nu mai stiu... si copilul asta ma bate cu picioarele chiar acum...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

of Jasmin puiule..de fiec data cd scrii imi doresc sa vad ca zici ca s-a mai cumintit..ca doarme mai binisor, ca mananca mai binisor..

cred ca ti-e tare greut..habar n-am cum e sa fie asa copilasul..bb meu plangea mult cd era micut, in jur de 1 luna-doua..nu stiu..parca atunci aveam mai multa rabdare..sau vazandu-l ca era slabut..nu lua in greutate..aveam energie sa stau cu el in brate...chiar dc plangea si in brate..dormea in brate..

las ca vin eu la toamna la Bucuresti si ii dau exemplu lui Lucas pe bebita mea..poate se face bb rezonabil..
sincer iti zic ca nu stiu nici macar sfat sa iti dau..desi tot imi screm mintea...

stai ca m-am chinuit bine..
nu e cumva de la oboseala? incearca..pe mine m-a tot batut Pufu la cap..si am incercat sa ii reglez programul de somn.
avea si asta mic al meu pe la 4 luni jumate niste crize de ma dispera.dupa-amiaza asa numa la san adormea..si vroia sa stau acolo..chiar dc reuseam sa i-l scot din gurita.

deci, ideea e urmatoarea..ca al tau e si mai micut. eu de pe la 5 luni am inceput sa aplic.

copilul, dupa aprox 2 ore dupa ce s-a trezit, ii vine iarasi vremea sa atipeasca. si 15 minute si jumatate de ora. indiferent.

si tot asa..acum, al meu are 7 luni si un pic..si a inceput sa aiba si un somn mai lungut ziua..dar pana acum, tot asa dormea, in reprize dese, de jumatate de ora.
incearca, poate asta e problema, e dereglat cu somnul.
la inceput, cateva zile, tine-l cum stii tu ca reusesti sa il faci sa adoarma, ca sa nu acumuleze oboseala.sa nu ajunga seara obosit rupt, ca ii va fi f greu sa adoarma.
fa-i baie in fiec seara, asta mai era la noi una dintre solutii, chit ca baia se desfasura in conditii de urlete..

poate nu e asta, dar eu zic ca nu strica sa incerci asa vreo 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Petro, eu am luat borcanel HERO din G'Market, se gasesc si la noi. Am luat cu peste, mirosea ingrozitor a peste fiert... dar Alexia l-a papat cu o viteza fantastica, ceea ce inseamna ca i-a placut...si asta conteaza, sa-i placa ei!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

ARA, eu ziceam de Hero, dar tu esti prima care a vazut dintre fete. Si lui Lucas ii plac cele cu fructe, in seara asta ii dau si pure de klegume cu pui, sa vad cum il primeste. N-am apucat sa-ti spun ca ma bucur ca a iesit totul bine cu Bijou...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput