Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

hmmm... poate mai incerci o data, ar trebui sa se vada

Mergi la inceput

Da, creem, cu ele! A fost super, Mihuta e tare-tare vesela, si amandoua fetele vorbarete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Le-am vazut pe toate! Sunt foarte frumoase...si imi place ca inca il tii pe floris in wrap. Dar...ce mananca Jasmina acolo...sushi cumva?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetele, pupam si bebelusii si pe voi

In primul rand URRRRRAAAAAA!!!!!! pt scumpa DANANGIE si pt baietelul ei, sa fie sanatosi amandoi! Sunt tare fericita pt Dana... tocmai o cautasem acum vreo 2 zile, ca stiam ca tb sa nasca.... Doamne, ce fericita sunt pt ea! Multumesc Petro pt veste... daca vorbesti cu ea spune-i ca am plans pt ea... de data asta de fericire! de fapt fac asta chiar acum...

Uram si noi la MULTI ANI SI MULTE LUNITE sarbatoritilor de ieri (cerem scuze ca ieri nu am fost pe faza, eu ma apucasem sa scriu repede ceva dar a trebuit sa ies si mai repede ca trebuia sa prindem autobuzul, ca am fost in plimbare, o sa punem poze), la fel uram si sarbatoritilor de azi. sa fie cu totii sanatosi si sa-i bucure pe parinti...

Roxx, da, cred ca rebuie sa coaca vaccinul ala... imi amintesc ca si mie mi-a copt, desi am zis ca nu prea se vede, dar a copt. Nu stiu cum e in schimb cu bebelusii si cand se repeta... iti multumesc ca ai deschis subiectul oricum, pt ca mi-ai reamintit ca trebuie sa vad ce fac cu Lucas, sa vad daca o sa i-l mai pot face cand ne ducem in tara... apropos, mergeti la doctor acolo? Cum te descurci sa te intelegi cu doctorul in coreana? Sau folositi engleza? Eu am avut noroc ca stiam spaniola (sunt traducator de spaniola), dar stiu ca pt unele romance care au nascut aici a fost greu pt ca nu intelegeau ce li se spunea si totusi spaniola se mai intelege, dar coreana...

Bianca, merci, dar nu ai cum sa ma ajuti in problema mea... nici nu stiu daca e neaparat o problema, pur si simplu copilul meu nu sta fara si mie si ii place sa stea la mine in brate, se pare ca e tare mamos, e innebunit dupa mamica lui. Asta poate pt ca sta numai cu mine... din pacate nu am cu cine sa-l mai las, ca sa-l obisnuiesc si fara mine.

Ara, Lucas mananca destul de bine din borcanasele de la Hero... de fapt le si bea... inca nu i-am dat nimic de la Nestle, asa ca nu pot face comparatie. A, si ieri am gasit pure de fructe de la Milupa, i-am luat ca sa vad cum il accepta si pe ala. Nu prea imi convine mie ca mananca chestiile astea in detrimentul piureurile facute de mami in casa, dar totusi ma bucur ca incet-incet se obisnuieste cu diversificarea.

Fetelor, noi ieri am petrecut o zi minunata cu prietenii, am fost la un targ langa un castel... era un targ cica medieval, desi unii erau imbracati ca prin secolul 18, ma rog, o sa pun cateva poze, sa vedeti

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Si vroiam sa spun ca, sin cate povestesti seamana si la mancare...ca si a mea tot cu tzatzi se hraneste...in rest numa ciuguleste cate un varf de lingurita

Poze Maria Sofia

cati, parca ai spus ca ai incercat borcanasele si nu le-a acceptat Sofia? Lucas le accepta mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Jasmin...inca n-am incercat...n-am apucat sa cumpar..ieri am fost la plaja

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Despre ce vaccin vorbiti? A mea nu are nici o cicatrice de la vreun vaccin.
Adina, ce frumos! Stai tu departe dar uite ca te intalnesti cu fetele. Poate ar trebui sa organizam o intalnire la Viena...

Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Creem, dar de ce sa nu-l mai tin in wrap? Ca eu am de gand sa-l port inca mult si bine acolo...
Da, si eu zic sa facem o intalnire la Viena, tot e orasul conferintelor si congreselor...

Mergi la inceput

Jasmin, iti trimit multe energie si putere, baiatul isi iubeste mamica si asta e, nu? Sa fiti fericiti si sanatosi!

Mergi la inceput

Cati, pai sa le incerci... a, si Sofia parca seamana cu Lucas, e tare dulcica

Am vazut si o privighetoare la fel de scumpica... Amira

Adina, multumesc, da, asa zice si tati, ca bebe e topit dupa mami... dar asa vrea sa fie si el mai independent... macar un pic

Mergi la inceput