Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by roxx

Neata!
Fetelor, copiilor vostri li se vede urma de la vaccinul din spital? la Luca nu se vede si dr din romania mi-a spus ca pe la 5 luni se citeste si trebuie sa aiba cam 3 mm. Am sunat asistenta de la maternitate pt ca m-am gandit ca poate nu i-au facut vaccinul si mi-a zis ca acel vaccin nu lasa semn. Acum eu ce sa cred?

Amira are o cicatrice micuta.Si Robert.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adyanna

Poze Alessia (Ellis) & Antonia

Pupici la fete frumoase!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Da, in 82 sunt nascuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata !
Am vazut ca ne-ati apreiat! Multumim tuturor!

Iuliana..si noi avem program de joaca vreo ora pe timpul noptii..dar m-am obisnuit...a mai avut si pe la 4 luni asa si a trecut in vreo saptamna...astept sa treaca si acum!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Baietii mei ( amandoi ) se uita la 101 de dalmatieni si rad in hohote amandoi ( acum nu stiu daca Andrei nu rade de rasul lui Bogdan dar atat de mult se amuza si gangureste cu ochii lipiti de cateii incat unt de filmat ) . Pacat ca nu am camera ...

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

AUGURIIIIIIIIIIIII si bine ai venit, micutule Alessio Michele !!!!!

danuta noastra (danangie) a nascut azi dimineata la 5.45 un bucalat frumusel!!!!

MAi multe amanunte nu stiu, am vazut mesajul pe mess cu piticul bucalat. O asteptam pe ea cu amanunte. Refacere rapida, mamicuto!!!!

Petronela si Nasturica

Felicitari!!!! Ea fusese cu noi parca la odisee si a pierdut sarcina, nu? Ce bine ca are bebe acum! Sa creasca mare si sanatos si destept si frumos!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by logam

Salut fetelor!

Ce mult ati mai scris de cand nu am mai intrat pe aici! Harnice mai sunteti!

Noi am fost la socri si azi ne-am intors. Am adus masina de la reparat
Pitica mea are acum 4 iepurashi. De papat nu prea papa nimic, tot pe tzitzi se bazeaza, dar incercam ca nu avem ce face, ca altfel ajung tzitzi pana la genunchi.

Un banc: Bunico. ma lasi sa ma joc cu
Da dar sa nu iesi cu ele din curte!

A zis sotul meu la gluma ca dupa ce il fac si pe bb2 si termin cu alaptatul imi da bani de operatie de ridicare de

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Eu acum am sanii si mai mici decat ii aveam inainte de sarcina, ma gandesc ca daca fac bb2, imi dispar cu totul... O sa-mi intreb barbatu' daca imi da bani de silicoane, altfel nu mai fac bb...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

Poze Alessia (Ellis) & Antonia

Pupici la fete frumoase!

Multumim!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Da, in 82 sunt nascuta!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Danangie, felicitari! Sa aveti parte numai de bucurii si refacere rapida!

Multumesc de [ppepsi]!

[b]Ana[b], multumesc, suncile sunt bine puse, daca mi s-ar lua "darul" asta nu ar fi asa ceva rau

Azi diversificam diversificarea si adaugam si morcov bio la cartof. Apoi nu stiu, cred ca zucchini.

Mergi la inceput