aileene,nu ai pt.ce,poate ca pėna cėnd va trebui sa plece sora ta mai ėncearca sa vorbeasca cu persoanele respective,sau poate gaseste vreo scuza ca acesti bani ėi trebuie vazėnd ca pleaca acasa si poate ca pėna la urma ajung la un acord si totul o sa fie bine,singurul lucru pe care nu-l poate face e ca nu -i poate obliga.
Poate ca totusi cu o vorba buna si un pic de diplomatie totul va fi ėn favoarea ei.
Sanatate si numai bine!Oseara buna si tie!
[url="http://community.webshots.com/user/mihaela2703"Poze[/url]
Da draga mea , asa este cu putina diplomatie , doar ca sora mea are prea multa si e luata de proasta ! Poate eu ti-am dat impresia ca si ea e ca mine , "guraliva" , da de unde , e tare tacuta , eu doar "strig" sa fiu auzita ptr ea ca s-o ajut ! Doar atat . Sunt si eu diplomata si stiu ca-n diferite momente ale vietii trebuie sa stii sa ceri si sa vorbesti omului , sunt 100% de acord , e f adevarat . Iar motivul e f serios , fiica sorei mele (nepotica mea de 19 ani) a intrat la facultate si au nevoie de bani ptr asta e atat tambalau , chiar daca sora mea a explicat...ce si cum , uite ca nu se poate rezolva nimic !
Nu te mai necajesc cu ale mele , multumesc inca o data ptr tot !