Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

Mai merge omul linistit la somn si uite ce gaseste cand se trezeste.
Dana si Alessio, Nati si Matei

Hai fetelor asteptam pepenasii!!!

Ce fain de acuma chiar ca e deschis sezonul de pepenasi, incepe .
Pai Biri asa mi-a zis draga moasa aia. Eu oricum vreau sa fie dupa data de 15 sa fie mama aici sa nu merg singura la spital, ca tre sa injur pe cineva pe acolo nu? Adik barbatu'.[:-))))] Ca data trecuta el si doua moase si o doctoritza imi tot faceau galerie acolo push, push.
Tecky eu cam la fel, nu se intetesc contractiile sau ceva ci is acolo si bebe se cam agita, vb lui Anaxena ca iti vine sa stai in cap.
Azi Flo e acasa asa ca acuma dim profitam ca suntem treji de la prima ora si mergem sa fim pe la 9 la magazine sa ne plimbam oleaca si apoi sa avem timp sa ajungem in jur de 12 acasa sa faca printesa nani ca dupa amiaza nu mai pupam iesit in oras ca incepe euro 2008. Deja si-a pregatit echipamentul cu romania.
Pana plecam mai trec pe aici sa vedem stiri, oricum Dana creca a nascut de acuma.
Anka mai stii? Oricum eu cred ca si faptul ca ma ramolesc de acuma are o legatura cu asta.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Hai ca merg sa deschid capitol nou ca daca plecam in oras sa fie loc de galerie.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Buna dimineata fetili...

Carmenela iti multumesc din suflet pt raspuns...O sa-i spun prietenei mele povestea ta...si sper sa o mai incurajeze putin. Oricum saptamana viitoare se va duce la un ecograf mai performat in Bucuresti si sper sa se intoarca cu vesti bune...

Adriana bine ai revenit...si spor la invatat...

Nati opaaa...alt pepenas la rand...
HAIDE NATI!!!!

Incurajari si pt Dana
HAIDE DANA!!!!

Eu de saptamana viitoare trebuie sa incep tratament cu Clexane (1 injectie pe zi) pana la sf lui Iunie dupa care sa ma duc din nou la control...Dr ginecolog mi-a dat acest tratament pt ca bebe are un usor retard de crestere din cauza circulatiei uterine deficitare (in special pe artera stanga)..Sincera sa fiu mi-e cam teama de injectiile astea....stiu ca subtiaza sangele...voi stiti ceva? ma puteti ajuta cu niste informatii?
Pe de alta parte mi-am facut si analizele pt trimestrul 3. Anemia e la ea acasa....m-am speriat cand am vazut...am marit doza de fier...iar Calciu este sub limita inferioara....deci iau si Calciu (2 pastile/zi)....Sper ca pana la urma bebe sa fie bine....offff...am asa multe emotii...

Azi trebuie sa ma duc la o nunta...si nu am mare lucru de imbracat...Bine macar ca nunta este undeva la tara si nu sunt asa pretentii la costumatie...

Sunt pe aproape...va citesc...(mai am de recuperat din urma niste capitole)...

Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt Patrick Ioan 31+
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragi gravidutze si mamicutze si pepenasi va invit la
capitolul numarul 79 al odiseei noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinnaP spune:

Buna!
Referitor la cresterea intarziata a lui BB- ti-a spus la ecograf? Ca si eu am fost ieri si mi-a zis ca dupa cap e intarziat cu 3 zile....inca nu am ajuns sa vorbesc cu dr. meu. BB are 32 de sapt si nu a gasit alta problema....
Doamne-ajuta sa fie bebeii bine-e posibil sa fie doar o incetinire a cresterii, dar conteaza in final sa aiba o greutate corespunzatoare la nastere! Mult succes!

Fetelor, voi cat stiti ca mai costa o nastere? Eu sunt din provincie si voi naste la Spitalul Universitar Buc. Dr. meu e super si genul care f. rar primeste cate ceva...dar eu vreau sa ma achit onorabil...si habar n-am cat costa?
Dar in cazul in care e nevoie de cezariana-la anestezist cat se da?
Astept sa ma lamuriti si pe mine.
Va multumesc si sarcina usoara in continuare@
Cristina

Mergi la inceput