Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)
Raspunsuri - Pagina 18
stoisor spune:
Sara sa trezit,a facut baita si tati i serveste lapticul cu cereale,se pare ca i iasa lu tati
ma duc la dus si sa pap si eu ceva si la nani
va pupacesc si somn usor
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
stoisor spune:
daca tati reuseste sa o si culce maine are statuie in centrul orasului...........cine pariaza???
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
alina023 spune:
Stoisor, asteptam sa ne spui cum arata statuia!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Stoisor, asteptam sa ne spui cum arata statuia!
Intru si eu la nani langa puii mei.
Somnic usor zuze dragi si clopotei iubiti!!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Mitsu-bishu spune:
Multumesc, fetelor, de raspunsuri, dar am fost asa de prinsa zilele astea ca nu am stiut cum sa reactionez... Oricum, i-am pus numai de doua ori pana acum supo' si chiar intentionam sa fac ceva in privinta asta de cum ma "eliberam" (zici ca am fost in armata!) Stiu foarte bine ca nu e recomandat, si chiar mi-e odios, dar am aplicat masura cea mai rapida, mai la indemana, ca nu aveam timp de show-uri noaptea... Am fost o egoista... O sa repar ce am facut. Cat despre ciupit si tras de par... Am facut-o intentionat... Inainte ma mai jucam cu el, il "muscam" de pulpite, dar cat sa il gadile, sa ii placa, radea... Of, sunt o criminala! Acum doarme ca un ingeras, l-am magaiat pe obrajor si i-am cerut iertare, micul meu, ce stie el??? Stiu ca nu vrea sa faca nimic din ce face rau si chiar daca ar vrea, nu sunt eu nimeni sa aplic asemenea practici barbare, mai ales ca nu ajuta la nimic, dar pur si simplu... am luat-o pe aratura azi... Maine e zi de parc... Sa speram ca avem vreme buna, ca daca e cu trasnete... Abules!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Mitsu-bishu spune:
Na, ca am mai uploadat niste poze... Sunt si la semnatura, la NOU!. Ma mai bag la un episod din Seinfeld si apoi zzzzZZZZZzzzzz!!!
Inca am remuscari. Mari. Ma gandesc sa ma duc sa ma spovedesc... Nu stiu ce sa fac. Ma simt ca bona aia nenorocita care cum schimba bebele cum ii dadea nana la fund... Numai ca e vorba despre COPILUL MEU, nu sunt bona lui, uf!
Lavi, de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
stoisor spune:
doarme puia lu mama dar e cam dubioasa treaba cu dormitu asta asa urgent sia umplut ghiozdanu si gata ...pe dreapta....sper sa i fie bine nu sa faca show la noapte
NU.... nu a adormito tati
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Na, ca am mai uploadat niste poze... Sunt si la semnatura, la NOU!. Ma mai bag la un episod din Seinfeld si apoi zzzzZZZZZzzzzz!!!
Inca am remuscari. Mari. Ma gandesc sa ma duc sa ma spovedesc... Nu stiu ce sa fac. Ma simt ca bona aia nenorocita care cum schimba bebele cum ii dadea nana la fund... Numai ca e vorba despre COPILUL MEU, nu sunt bona lui, uf!
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
da el i PUR SI SIMPLU un MORTAL SI UN DULCE PUR ....ce sodos i puiu cu ochelarii de soare ,scump foc
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE