Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 5
lalitica2000 spune:
magda, se pare ca nu l-ai trimis de doua ori pentru ca apare mesajul tau doar odata
magdita spune:
Lali, pai pe al doilea l-am modificat, sa nu mai fie identic cu primul, al doilea fiind cel in care ziceam ca am trimis mesajul de doua ori.
Pup toate fetele, week-end placut si spor la fufu.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
vally spune:
salutare tuturor tutunicilor!
nu am mai intrat ceva timp pe forum...dar de luna asta incep din nou monitorizarea cu dr T ( DUPA LAPARO SI HISTERO)
sper sa am bafta de acum incolo
tineti-mi pumnii !!!!
Dr T pleaca de la Cabinet la 6?
weekend placut tuturor!
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
ubirica spune:
fetele sunt bagata in hartii de la 5.30 dimineata...dupa ziua de ieri cand n-am putut sa misc nimic pe birou. Ma doare capu si sunt ametita rau. Cum sa ma pitesc eu de voi!!!!!!
Sa ne racorim putin inainte de toate:
Mada, eu iti fac de pe acum programare la Iosup, pentru jumatatea lunii iulie, nu stiu ai promis sigur...sigur iese.
Felix, intepatrile astea ar trebui fie datorita corpului galben si eu le-am simtit sau poate se zbate samburelul sa iasa din trompa.
Trebuie sa va citesc..........am ramas mult in urma
lalitica2000 spune:
vally, teoretic Tutu are program pina pe la 6 dar intotdeauna sta pina mai tarziu ca sunt tare multe fete care au nevoie de el, asa ca si daca ajungi pe la 7 seara eu zic ca il prinzi si numai bine nu va trebui sa stai mult pe la usa inainte sa intri.
ubi, ne tot intrebam pe unde ai disparut de nu mai dai nici un semn de viata. acu, ai grija cu munca sa nu stresezi samburelul.
georgia_c spune:
vally
am cateva intrebari plssss help
1.ai facut laparo si histero intr-o singura operatie ?
2.daca da , i-ai zis frontal lui tutu ca vrei sa le faci impreuna
3.cat a durat programarea mai nou ...caci vreau si io , tot asa , 2 in 1 ..samponul si balsamul operatiilor
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
vally spune:
eu am facut laparaoscopia in 12.Aprilie.08 si histeroscopia in 12.Mai.08 ( asas-a nimerit)
la laparoscopie m-a sunat dr la aprox 10 zile de la SMS si mi-a zis sa vin a doua zi;pt histeroscopie m-a programat cand am fost sa scot firele la 2 sapt pt ca a fost perioada cu Pastele si dupa aceea a venit bucuria lunii si am mai amanat o saptamana.
dar daca ii spui dr.-ului poti sa le faci pa amandoua odata si e mai bine ca stii o treaba de la inceput nu mai stai sa astepti un diagnostic...si sa-ti faci tot felul de ganduri...la mine a groaznica perioada dintre interventii din aceasta cauza!
bafta! nu sunt interventii grele deloc si merita pentru ca o sa ai un diagnostic si o sa stii cu ce trebuie sa lupti ca sa reusesti!
vally spune:
acum am venit de la monitorizare
am folicul cam mic 14.2 si endometrul 7 si e z11 nu?
sper sa mai cresca pana luni,si sa reusim luna asta,avand in vedere ca dr.T a reusit sa desfunde doar trompa dreapta la histeroscopie!
georgia_c spune:
vally...sar'na mult de lamuriri
mie nu mi se pare ca ai valori mici pt z11
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
crisarh spune:
weekend placut va doresc si eu fetelorsi sa veniti cu vesti cu 2 II rosiiaspiranta la