Fetele din America (112)
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
Asa e fetelor, asigurarea lor trebuie reinnoita in fiecare an si acum pt ca au atins pragul de sus nu mai vor sa le reinnoiasca polita.
E foarte nasol insa ca fata ramane neasigurata pt ca nimeni nu o vor lua sub acoperire....singura sansa, sincer, ar fi sa join the military.Astora nu le pasa de ce probleme ai, esti acoperit no matter what atata timp cat esti in military.
Meciul RO-FR a fost slab de tot, dar ce stiu eu ce greu e sa participi la un asemenea campionat...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Andrada spune:
A da la reinoit te pot respinge.
Mai e si varianta sa lucreze pentru scoala, guvern la primarie ceva,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Noi am fost la inot, apoi au mincat copiii si am vazut meciul pe sarite. Rezultatul e bun, noroc ca nu si-au dat romanii singuri gol (era cit pe-aci). Alte faza la poarta n-au avut. N-am mari sperante, la europene n-au avut succes nicicind.
Alexandru incepe taekwondo astazi, sa vedem cum o fi si cu asta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Fetelor, tata a castigat in Ro o Dacie Logan la loz in plic!(lozuri din alea care se razuie. Sunt asa de fericita pt el, tocmai ce voia sa isi ia alta masina si isi facea probleme ca nu-i ajung banii.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
adriana_m spune:
Miereamara felicitari tatalui tau. Trebuie sa fie foarte fericit acum. Eu can mai castigam in romania la loz in plic si 5.000 eram fericita asa ca imi inchipui cat de fericit e tatal tau.
Si mie mi s-a parut meciul destul de slab. Puteau mai bine. Si ma enervat aia care a comentat meciul dupa ce s-a terminat ca parca asa de flegmatic vorbea de romania. Of. Bine macar ca nu am luat bataie. Oricum suntem intr-o grupa foarte puternica asa ca nu prea sunt sperante prea mari. Cica suntem in " group of dead". Asta e norocul romanilor.
Carolyne spune:
De ce pentru guvern, armata, etc se pot acoperi astfel de polite de asigurare, iar pentru un cetatean obisnuit nu? Care mai si plateste o suma considerabila din propriul buzunar.
Pasul urmator ar fi ca parintii sa isi vanda casa ori ce bunuri mai au, iar cand vor fi ajuns la fundul sacului...Dumnezeu cu mila.
Si este evident ca nu toata populatia poate lucra pentru guvern si armata.
Asta imi suna ca-n fabula aceea cu egalitatea si cateii.
Blackpanterro multa sanatate nepotelei tale.
sinzi_ana spune:
Mi-am luat si eu copilul de la summer camp...transpirat tot...fericit si cu basici la mana!!!!!!
Ce dragalas era...
Pe terenul mare de golf, serios nevoie mare si concentrat...
Mi l-a laudat antrenorul...cica are o lovitura foarte buna si puternica, ca e foarte ambitios si ca l-a placut foarte mult (nici nu i-am spus ca e prima data cand joaca golf, inafara de faptul ca joaca la wii)..si e si cel mai mic dragutul de el...
Acum imi povesteste impesii...toata ziua au stat numai afara...tenis, pool si golf...dar David cica nu e obosit si ai vroia sa joace golf!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
miau-miau spune:
nu, dupa ce nu mai asigura incearca la tv, radio sa faca publica povestea si cauta donatii. nu ai vazut ca si familiile alea cu 25 de copii facuti traiesc din donatii? scutece, mincare, etc. totul e sa ai o poveste care sa prinda la public
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by Carolyne
De ce pentru guvern, armata, etc se pot acoperi astfel de polite de asigurare, iar pentru un cetatean obisnuit nu? Care mai si plateste o suma considerabila din propriul buzunar.
Pasul urmator ar fi ca parintii sa isi vanda casa ori ce bunuri mai au, iar cand vor fi ajuns la fundul sacului...Dumnezeu cu mila.
Si este evident ca nu toata populatia poate lucra pentru guvern si armata.
Asta imi suna ca-n fabula aceea cu egalitatea si cateii.
Blackpanterro multa sanatate nepotelei tale.
Asa am zis si eu...foarte trist ce se intampla in State cu asigurarile medicale.Au o plecere imensa sa kick a person when down...dupa ce ca saraca nepoata-mea e batuta de soarta astia o lasa balta ca si cum nu ar conta.
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
Miere, felicitari tatalui tau pt masina!! Mereu am crezut ca lozurile alea sunt fake pt ca nu am cunoscut niciodata pe nimeni care sa fi castigat mai mult de cativa critzari.