Fetele din America (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by honey79

Acum sunt incuiata in casa si cu phoneul langa mine si the rifle la-ndemana.

Eu prima data citisem feonul in loc de phone (adica chestia aia de uscat parul) si ma gandeam de ce ti-ai ales combinatia asta: feoneul si rifle?

Mergi si intereseaza-te de fata, sa stai cu inima impacata ca nu i s-a intamplat nimic.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Salutare fetelor!
A venit si la noi vacantza si odata cu ea a inceput si miorlaiala cum ca "acum ce mai facem fun?". Si bate un vint azi pe aici de nu imi vine nici sa deschid geamurile...
Pina la urma am rezolvat-o pe invatatoare cu un gift card la Macy's. Cred ca s-a bucurat...Cel putin asa parea din thank you note-ul pe care mi l-a trimis inapoi :)

Pumba te inteleg perfect cu hainele de ocazie! Noi suntem nasi in august la o nunta in Romania si m-am dat cu capul de toti peretii sa gasesc ceva....Pina la urma am comandat o rochie la un magazin specializat in rochii de mirese si de bridesmaides si inca nu a venit, desi am platit taxa de urgenta (la mijlocul lui aprilie). Acum cu cit stau si ma uit mai mult la poza cu atit incep sa am indoieli. Parca as fi vrut totusi altceva...Problema cea mai presanta e ca nu gasesc un costumas subtirel si elegant pentru cununia civila. Nici macar in magazine cu mofturi. Dar vorba ta, poate sunt si eu cam cu pretentii...

Honey, sa stii ca si eu m-am gindit mai intii ca femeia cu masina o fi fost ingrijorata si vroia sa o ajute pe fata. Pe aici oamenii sunt cam bagaciosi, dar poate e bine uneori. Pe mine ma cam irita pentru ca fetele mele mereu merg cam cu 1-2 metri in fata mea si mereu le opreste cineva sa le intrebe unde le sunt parintii.

Anca, Andreea (7 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by miereamara

Eu prima data citisem feonul in loc de phone (adica chestia aia de uscat parul) si ma gandeam de ce ti-ai ales combinatia asta: feoneul si rifle?

Am ris cu lacrimi!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

fetelor, ce inseamna 6 luni in US? intreb ptr mama, pentru cind o voi aduce.
inseamna ca dc ar fi venit sa zicem de la 1 iunie si pleca la 31 dec, anul viitor cind ar urma s-o mai pot aduce? de la 1 iunie (anul viitor)incolo? asa ar fi normal, nu? pe perioade de un an, nu pe ani calendaristici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

nu se mai fac prelungiri pina la 1 an? eu stiam ca daca nu faci prelungire pt un an, trebuie sa iasa din us dupa 6 luni dar poate apoi sa se intoarca si miine pentru alte inca 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Offf, fetelor... nu stiu ce sa zic de femeia cu truck-ul. Adica bun, esti ingrijorata.Ea si-a oferit ajutorul de-a o duce cu masina , din cate am inteles si... pustoaica a refuzat.
Dar, noi stam 4 miles out of town, si, e de mers pe country road.
Cat de ingrijorat sa fie cineva, sa isi abata drumul atatea mile ?
Acum, ma mai gandesc si cum a venit pustoaica. O fi mers toate cele 4 mile?
Nu stiu ce sa zic.
O sa-mi iau sotul sa merg la casa de-a indicat-o ea si sa vedem ce si cum.
Sper sa fie totul ok.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

nu stiu nimic, miau-miau. de aia vreau si eu sa aflu. poate ma lumineaza cineva, fete care au experimentat.

honey79, eu sunt asa de credula ca, cred ca faceam invers decit ai facut tu ... pe mine m-a prins una in mall, din acelea de la tarabe care vind tot felul de chestii, m-a oprit ... ca mi se intinsese rimelul, stiam era adevarat, m-a luat imediat "sa ma stearga" (chipurile) si m-a dat cu toate rahaturile pe care le vindea pe fata. m-a intrebat dc vad diferenta. eu de jena i-am zis ca parca vad ceva , m-a intreat citi ani am, i-am zis citi imi da si mi-a dat 25 ...., drept rasplata (stia a naibii ce facea ... a vazut ea ca am transpirat toata cind am auzit 25 ...cred ca-s antrenate sa spuna cu 5 ani minim decit virsta pe care o estimeaza ele pe bune, dupa fata) am lasat-o sa-mi mai dea cu trei prostii pe unghii si fata si i-am promis ca ma intorc eu ... sa nu faceti ca mine! ca ajungeti ca mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Honey, ai putea sa iei set din ala cu clei in care lasi amprentele manutelor si picioruselor si sa scrii langa I love you Daddy!
Eu asa am vazut la cineva si mi s-a parut foarte dragut.
Si noi am facut asta dar nu de ziua tatalui.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mama a primit viza pe 3 luni, noi am inteles ca are voie sa stea 3 luni aici, si atit a stat. Cind s-a dus a doua oara i-a spus ca a depasit viza pentru ca se pune din momentul vizei nu din momentul in care ajungi in America si nu i-a mai dat viza. S-a dus de vreo 3 ori, cind in final a primit viza i-am facut rezidenta ca ma saturasem de vizite la ambasada si cheltuit bani,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ok. A venit sotul de la munca.Si nu vrea sa mergem sa verificam ce si cum cu pustoaica.
Ca... e prea tarziu:daca a ajuns cu bine acasa,fain...dar daca nu?Daca nu a ajuns cu bine si.... ma iau la intrebari parintii ca de ce nu i-am sunat sau mai stiu eu ce????
Ufffff.

Adriana, deja am comandat canutele.Si kit-ul de care zici, i-am luat deja 2.Unul face mici statuete (o manuta si-un piciorus) si celalalt e bun abia dupa ce face 1 an,pentru imprimarea palmei.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput