Fetele din America (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, si de mine se roaga sotul sa mergem camping. Eu ii rid in nas!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Eu n-am facut amnio. Si nici Triplu-Test.
Daca faci Triplu-Test, asa cum ai zis... sunt doar statistici, nu e un diagnostic si.. mai rau te-ar ingrijora. Aceasta apoi te-ar forta sa faci Amnio, care la randul ei este riscanta (poti pierde sarcina).
Insa tu zici ca ai un var cu DS, asadar, fa cum te indeamna inima.

Ne-a venit si noua azi plic sa ne anunte ca primim the Bush money - $ 1200 pana Vineri.

In alta ordine de idei, Vineri sotul are an Organization Party,undeva langa un lac.Si... ca desert, se asteapta ca fiecare sa aduca cate ceva gatit in casa.VCa fi si-un concurs, pentru cel mai gustos desert.
Dati-mi si mie idei va rog... ce sa coc? Ceva simplu, nu sofisticat, caci nu prea le am cu bucataritul...dar gustos in acelasi timp.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Eu pusesem pe aici o reteta de cottage cheese salad. Nu cistigi vreun premiu, dar e simplu de facut. Amesteci cottage cheese, whipped cream si un can de pineapple (maruntit). Ca sa nu fie zemoase am scurs bine pineapple si cottage cheese.
Uite inca o praji gustoasa si pare ceva mai fancy. Tiny conconut macaroons:
6 linguri zahar
1 1/4 cani nuca de cocos neindulcita
1 albus de ou
1/2 lingurita de extras de vanilie
Incalzesti cuptorul la 375F si pregatesti baking sheet cu parchment paper.
Amesteci zaharul, nuca de cocos, albusul si vanilia intr-un bol si le amesteci bine.
Iei cu lingura din amestec si le pui pe baking sheet. Le dai la cuptor cam 12 minute.
Mai simple de asa nu stiu.
Eu cumpar nuca de cocos de la health food stores, cea de la magazinele obisnuite e gata indulcita (si mai contine niste chimicale). Daca nu gasesti altceva si folosesti din aia, va trebui sa ajustezi cantitatea de zahar, nu stiu ca din aia n-am folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

se vede clar care este programul oamenilor aici. dimineata va beti cafelutzele, duceti copiii pe la divese activitati dupa care va logati aici si activati din plin citeva ore. Apoi, pe la ora asta cind eu ma plictisesc ingrozitor ca toti din casa sint plecati in delegatii si excursii, abea cu chiu cu vai mai posteaza cineva. RamonaJ e singura pe care ma bazez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miau-miau - doamnele vor retete si cum eu ,nu stiu sa gatesc....mai bine stau in banca mea
honey- bafta cu concursul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Abia acu primiti banii? Io i-am si cheltuit...nici nu mi-au ajuns.
Miaulica...si io p-aci da' io-s boring...bantui pe net cautand filtre pentru lens-ul.
Cu gatitul cred ca maine-poimaine ma vedeti pe la sectiunea 1,2 ca divorteaza barbatu' de mine ca nu-s gospodina.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Pe cind sa se increada lumea ca-s pe net eu am disparut. Da' m-am intors, iar mi-am adus ceva mincare in fata computerului.
Edit: mai e cineva amator de brie cu mere? Ai mei zic ca-s ciudata.

Mergi la inceput

Oana nu esti boring, mai bine povesteste-ne cum e cu lens-urile alea. Ca eu nu mai am pace de cind am vazut pozele lui Lexi, dar nu ma pricep!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Brie cu mere? Aia e de mancare? Vezi ca ingrasa. Eu mi-am facut mai devreme un fel de smoothie fara lapte: capsuni inghetate , 2 banane si o tzarica de apa sa o subtiez nitel sa pot baga paiul in ea. A iesit un blender aproape plin si l-am baut pe tot si-acu simt ca crap...ma consolez ca n-are multe calorii.

Cu "sticlele" acu invat si io despre ele, am cumparat un aparat de fotat canon xsi in kit cu lens-urile si acum am mai cumparat unele cu zoom mai mare si pentru ele acum caut polarizing filter si uv filter. La primul meu aparat (care nu era cine stie ce scula, canon s1) am avut lens hood (de fapt nu era chiar lens hood era adaptorul care ajuta la pus filtrul pe aparat dar era marisoara si tinea loc si de lens hood - un lens hood protejeaza lentila si ajuta sa nu se produca nici "flare"...cam www.adorama.com/catalog.tpl?op=article_012703" target="_blank">asa ceva) si polarizing filter si ieseau niste poze cu un contrast superb.
Cam atat am invatat de fo doo zile
Mai multe amanunte...dupa ce imi fac lectiile mai bine.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Wow Oana, ce le stii! Cine iti spune cind tre' sa schimbi lens-ul? N-au astia un aparat care sa stie singur toate astea?
Ce sa fac, I love brie cu mere. Dar ai dreptate ca ingrasa, si ma mai mir...
Mie imi place smoothie, dar ale mele au mai multe calorii. Pe linga banane, alte fructe (imi place zmeura) mai adaug un iaurt si suc de portocala. Deci ii dublez/triplez caloriile?

Mergi la inceput