Regasiri (18)
Raspunsuri - Pagina 20
bamboletta spune:
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Am uitat sa va spun azi am fost la strand
ne-am balacit putin
dar nu mai puteam pleca de acolo
maine ne luam piscinuta cu noi sa se balaceasca cat vrea ![]()
va pup
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
poze noi
Nici nu ma asteptam la mai putin de la voi...Desire...daca cineva vreodata pune mana pe Dani cu intentie rea...nu stiu de ce-s in stare...yo-s d'aia pe care o i-a valul
. Acu cred ca daca as incepe s-o iau la suturi pe baba respectiva Dani s-ar speria si mai tare....
as face eu cumva de-as agata-o in copac...SIGUR!!Miro asa care va sa zica cu Crocsi...aici am mai vazut o firma d'asta babana competenta Crocsilor cred: Cali Gear..eu tot mai stau pe ganduri, ii mai pipai prin magazine(papucii
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Mirona spune:
Dbunny - io zic sa nu dai prea multi pasi inapoi - ca acusi ma dau astia de gica contra.
eu iti zic atat - mie imi cumpar o pereche cu 1 meleon jumate - ca mie nu-mi mai creste piciorul - si daca oi suferi odata de cald in ei - asta e.
dar sa dau meleoane pe crocsi cum s-o schimba nr la pantof la Kara ... si sa nici nu faca mare branza ... asta nu.
om vedea la anu cum gandesc - anu asta inclina balanta si datorita faptului ca nu am gasit nr ei. ![]()
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
Bambo - super pozele -doua frumoase. ce-mi place ca sta Antonia in bile. Kara sa nu le vada- are o fobie cu ele - cand simte cum se adanceste in ele - incepe sa planga si intinde mainile s-o iau de acolo. Vad ca pe Antonia tre s-o iei cu roaba de acolo.
super si la strand.
auzi? Antonia n-are treaba cu sutienul tau?
eu ma gandesc bine sa-mi iau un dres intreg totusi - nu doar datorita suncilor de pe margini
ci si datorita faptului ca-mi umbla fata pe la tzitzi si vrea sa le scoata la iveala. Daca o apuca si o faza din asta la strand .... io ce ma fac??? 
pun de un capitol nou - daca tot nu lucrez nika. ![]()
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
desiree spune:
cred ca stiti ca nu sunt genul sa tac cand e vorba de spus....in nici un caz nu as fi iertat-o daca punea mana pe el..dar nu a facut decat sa-i smulga jucaria din mana..care era a lor..ma rog..si noi eram cam nepoftiti..si din bun simt am tacut...nu a fost violenta decat ca era foarte enervata de nepoata, care tipa intruna....si eram ocupata sa-l impac pe octavian, care era mai important in acel moment..si certandu-ma cu ea nu as fi rezolvat nimic..daca zicea ceva, sigur ii replicam...nici macar scuze nu a zis...asa ca am tacut..desi eram in spume...ma rog..
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic