Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by alexuta75
Am reusit si eu sa dorm vreo 2 ore, asa ca sunt linistita. Voi rezista la noapte. Ma simt insa vinovata ca o postez pe Alexia la desene animate, si eu ma culc. Micuta ar vrea san e jucam, sa stau cu ea si eu sunt mai mult absenta. Sta singurica la TV.
Gabitza, multumesc mult de sfaturi. Din ce am vazut, sunt niste medicamente pe baza de plante, sin u vad sa aiba contraindicatii. Daca sit u ai folosit, cu atat mai mult o sa cumpar si eu, sunt doar testate, nu#61514; ?
Alina, ma bucur ca ai reusit sa intri pe forum, dar ar fi trebuit sa dormi putin, asta o spun ca suntem in aceeasi situatie si stiu ce greu e sa pierzi noptile.
Si mie vin vinerea viitoare sa-mi monteze aerul cond. Si ma astept la o zi grea: praf, nervi, si 2 copii care trebuie sa fiu cu ochii pe ei.
Sa stii ca astea mici cred ca seamana cu noi. Si eu am fost agitate pana la 6 luni, mama spune ca ea si bunica faceau cu randul la leganat, ca deindata ce se opreau urlam. Adevarul e ca si Alexia a fost cam la fel, dar a durat 2 luni. 6 luni e cam multicel……, sper sa treaca mai repede
Miss Parker, imi pare rau ca ai racit la burtica. Trebuie sa ai mai multa grija de tine.
Acum Antonia doarme, sper sa fie mai bine la noapte, sa-si regleze cat de cat programul.
Alexandra, mamica de fetite.
Sa stii ca am atipit si eu vreo jumatate de ora... Bine ca macar tu ai dormit...
Sara a mancat, a dormit o ora jumate, acum s-a trezit, a facut kk, iar la sfarsit a ras satisfacuta
Acum a inceput sa planga..fug sa o schimb si s-o spal la chiuveta (placerea ei!)
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
MissParker spune:
aldaesme, ce frumos ai povestit!! Sper ca si la mine nasterea sa fie usoara si fara probleme... Ce binecuvantare e sa ai de-a face cu oameni care sa se ocupe de tine cu dedicatie si omenie... e mare lucru... Am vazut si pozicile, Doamne cat e de frumoasa Lorelei si cum zambeste ca un inger la tine in brate!! Sa-ti traiasca inca o data si sa fiti fericiti!
Gata, fetelor, eu trebuie sa predau stafeta la PC, ca a venit sotul si e randul lui... ![]()
Pupici la toata lumea si vreau maine dimineata sa mai vad ceva bebei pe lista!
S-a auzit si la voi, andora, Lorich, Ancaurn, Ramona80??

Felicia
37+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Lorich spune:
Fetelor sunt terminata de emotii!!!!
M-a sunat Gabitzam are contractii puternice si se ducea la spital!!!
Ma rog sa fie totul bine !!
Hai Gabitzule cu puiucul!!!

Lori
40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Doloress
Iulia felicitari! Sa iti traiasca minunatia! Lasa ca iesi tu din spital si o sa o ai mereu langa tine! Eu nu inteleg politica asta in Romania sa iti ia copilul, mi se pare o barbarie, e traumatizant si pt bebe si pt mama. Iar apoi nu inteleg ce inseamna sa fie bebe las un etaj si mama la celalalt capat de spital. Totul parca e anapoda acolo.
Misstinem pumnii sa fie totul bine, poate nu e infectie totusi. Tu ai avut o sarcina exemplara, nu se poate sa apara probleme acuma la sfarsit. Oricum, nu e bai cu ceai poate ca se rezolva. Si mie imi place mult sa calatoresc, insa nu prea am cu cine, al meu sot e cam sedentar.
Simona invitatia o poti face cu un programn de modificare de fotografie, eu ma joc mereu asa. M-am invatat singura, la scoala aici ca mereu eu faceam power-pointurile la prezentari, imi placea la nebunie, mai bine m-as reprofila in cariera. Trimite-mi o poza cu MAtei si textul pe care il vrei si am sa incerc eu sa ma joc. Cand ti-ar trebui?ca imi inchipui ca pt tine e super greu cu timpul cu 2 pitici si fara ajutor....
Doloress si minunea mea Patrick
Povestea nasterii
Doloress esti o scumpa dc ma ajuti ...Mi-e si rusine ca stiu ca nici tu n-ai timp, eu insa nu ma pricep...Iti trimi toate informatiile, si pozica, imi dai messul tau? sau pe pm?
dar pe PM pot pune poza? Textul as vrea sa fie acelasi, dar cu datele noastre si ti le pun pe PM. Eu de azi intr-o luna am botezul, deci imi tb cit poti tu de repede..dar dc totusi nu ai timp, renunt...
Oricum merci de mii de ori

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Gabitzam, wwoow, Doamne Ajuta, bagam fetele

Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Lilly79 spune:
Felicitari noilor mamici. Sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sa fie cuminti.
gabitzam 

Nu am mai intrat pe-aici pt ca-s foarte obosita si la calculator stau in picioare
(mai am restrictie inca o saptamana) Evident ca nu am reusit sa citesc din urma
.
Fetita mea scumpa nu a dormit deloc azi-noapte si eu is rupta. Astazi a dormit de la 7 la 10 apoi de la 12:30 pana la 17 cand am trezit-o eu. Acum iar doarme de o ora.Parca vad ca-mi face iar scandal la noapte.
E grea meseria de mama, dar trec toate necazurile cand ii vad ochisorii sau mutritele pe care le face in somn
.
Ma duc sa ma asez in pat.
toate fetele si bebelusii si
pt cine mai naste in curand
Lilly ,mami de
Julia (30.05.2008)
Reallaura spune:
Esme frumoasa povestioara ta, iar fetitza e un vis. Sa va traiasca!
Wow!Gabitzam ce emotii ne dai!!!!

Doloress ce dragut ca vrei sa o ajuti pe sis...ma simt si eu prost cand stiu ce timp putin ai...
in ce program lucrezi?
Magnetism Adevarul e ca ultimele sapt sunt cele mai grele, nu-ti vine sa crezi ca nu mai poti face ce faceai ieri...
Noi am iesit azi in parc si ne-am oprit la o cofetarie, bb cuminte langa noi, in carut, nici nu ziceai ca suntem trei. Abia astept sa stea cu noi la masa si sa pape prajitura.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Andree27 spune:
Hai Gabitzule!!Doamne ajuta!!!!!
Poze
Andreea
39+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 1saptamana!!!
alexuta75 spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Fetelor sunt terminata de emotii!!!!
M-a sunat Gabitzam are contractii puternice si se ducea la spital!!!
Ma rog sa fie totul bine !!
Hai Gabitzule cu puiucul!!!
Lori40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
tinem pumnii
nastere usoara