Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GETUTZULE ce dulce e si cum rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Parca e o papusica asa e de scump daca l-as avea in fata ochilor l-as manca cred asa e de dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de el, ce mai imi vine sa-l pap, si e bucalat are niste obrajori grasuni numai buni de papat.
Iti multumesc bucalatule mic pt floricica, semeni cu mamica ta , sunteti dulci amandoi, dar si cu tati semeni ca esti baiat, asa zice si al meu ca asta micu o sa semene cu el si eu adug........la sex, sa vedem cand o veni.
Pupici la ursuletz si noapte buna!!!!!!, iar tie Getutzule multa sanatate sa te faci bine si sa ai grija de tine sa fii bine pt puiul tau.Iti trimit un mare pupic si ma rog la Doamne Doamne sa fii bine.
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GETUTZULE ce dulce e si cum rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Parca e o papusica asa e de scump daca l-as avea in fata ochilor l-as manca cred asa e de dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de el, ce mai imi vine sa-l pap, si e bucalat are niste obrajori grasuni numai buni de papat.
Iti multumesc bucalatule mic pt floricica, semeni cu mamica ta , sunteti dulci amandoi, dar si cu tati semeni ca esti baiat, asa zice si al meu ca asta micu o sa semene cu el si eu adug........la sex, sa vedem cand o veni.
Pupici la ursuletz si noapte buna!!!!!!, iar tie Getutzule multa sanatate sa te faci bine si sa ai grija de tine sa fii bine pt puiul tau.Iti trimit un mare pupic si ma rog la Doamne Doamne sa fii bine.
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici

Iti dai seama ca mia crescut inima pana la cer !!!!!!!!cat despre obrajorii bucalati, deabea mam abtinut !!!!!!!!!!!dar tot i spun ca intro buna zi cand vine tatsu acas nul mai gaseste, cal mananc !!! Seamana cu mine, dar si cu tati.............la putuca ....si la degetelele de la picioare, bucatica din el...multumesc pt urari, si tie la fel, si o sa iti tin pumnii la momentul cand va fi nevoie sa nasti cat mai usor... somn usor si tie

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

uuuoooffffff, linkul de mai sus, cele mai imense tzatze !!!!!!!!

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

quote:
Originally posted by MissParker
Eu transpir ca vaca pe aici si ma delectez cu Roland Garros pe Eurosport (tin cu Nadal, sper sa-l spulbere pe Federer in finala ).

eee, vezi Felicia, pana aici suntem prietene. adica pana la tenis. eu tin cu federer si sper din tot sufletul sa isi ia revansa de data asta in fata lui nadal. dar la cum l-am vazut ca a jucat azi....tare imi este teama ca se repeta istoria de anul trecut.

mai vorbim duminica.

Mergi la inceput

Cand am si eu nitel timp, nu e nimi .... oare cum e iulia ??? Andree, tu cum mai esti ?? Oare Anasol ce mai face ?? si parca Ylari nu a mai scris de mult... Si Ina nu a mai scris deloc... nici analisa si Yania...Deeapui tu cum mai esti ? Fetele, kristinik in 11.05 e trecuta dupa gd din 12.05.... e greseala... iar fetele ce au nascut in iunie nu mai au luna iunie noua... adik sunt trecuta tot la mai...Astazi e dpn lui Violeta11............ oare a nascut ?? Fetele, mai dati un semn de viata, ca nu mai stim nimic de voi, va rugam .... !!!!! sa putem preda si noi stafeta cand va fi cazul, multumim !!!

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Felicitari mamica Iulia!!! Sa iti traiasca printesa Ariana Elena, sa fie sanatoasa, sa se faca mare si frumoasa.
Refacere usoara si revenire grabnica acasa.

Mergi la inceput

bine ai revenit, aldaesme! sa iti traiasca printzesa! este asa de frumoasa..... o scumpete de fetita. iar parintii... tare mandri de minunea lor.

Mergi la inceput

Dana, vad ca tu mai esti... voi cum mai sunteti ???

===============

Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Getutza81

Dana, vad ca tu mai esti... voi cum mai sunteti ???

===============

Micuta mea minune mare !

Getuzta, noi suntem bine, merci de intrebare! teodora mananca si doarme, defapt, dormim la intrecere. a crescut foarte bine, a facut niste falcute si putina gusa. sper ca zilele astea sa mai pun niste poze.
eu sunt fff obosiTA, desi nu fac mai nimic. dar as dormi toata ziua, ceea ce si cam fac. ma rog, daca adun toate orele de somn, pe zi ies vreo 8, ceea ce este normal. dar eu ma culc seara foarte tarziu, noaptea trezirile de rigoare pt alaptat, dimienata ma trezesc atunci cand se trezeste si sotul, adica pe la 5:30 si evident ca nu mai adorm dupa ce pleaca el. in schimb dorm ziua de la 10 pana pe la 14, evident impreuna cu fiica mea.

ma gandesc cu groaza cum o sa ma descurc cu somnul asta peste 6-7 saptamani cand incep munca. dar trebuie sa ma descurc eu cumva, nu?

aaa, please, sterge link-ul acela, sau pune-l sub un cuvant, ca tare s-a mai latit pagina.
pupici

Mergi la inceput

Gabitzam, Doamne ajuta, se mearga bine si repede! Tinem pumnii si asteptam vesti bune.

Mergi la inceput