Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, da un semn cand apareti; ca m-am hotarat, raman la Botanica; Carol candva sapt viitoare, poate luni, ca marti ne intalnim.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mamaaa Maria , dar ce treburi ai avut!!!! Bravo, noroc cu bebe cuminte ca v-a lasat sa va desfasurati in liniste!

Eu am culcat Rebecutza din nou si dupa masa de la ora 13 iesim si noi in parc. Nu stiu ce-am de mi-e foame intruna si nu vreau sa mai mananccc! Vreau sa slabesc fir-ar sa fie!!! Cum pot sa merg la mare cu suncile astea, zau asa???

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am primit ieri o invitatie la o nunta peste o luna.... sper sa dau jos suncile pana atunci

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Pai, Maria, daca o tii cu in ritmul asta, inclusiv cu acrobatii prin bucatarie, SIGUR le dai jos, mai bine decat cu orice Pilates sau dieta!
Lunyyyy, nu vii si tu in Botanica? Ai promis!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Neata fetelor!
Noi raportam cea mai frichinita noapte ever , nu stiu ce-a avut...a fost pe zi super cuminte, a dormit bine si noaptea s-a frichinit...aveam impresia ca nu mananca suficient, la 2 noaptea mi-am facut ceai cu galactogil si acum am baut iar.
Mai, la voi sanii se mai intaresc, ca la mine sunt moi, nici nu mai au timp sa se intareasca ca suge la 2 ore maxim. Si azi-noapte la fel a facut, de-am zis ca ma urc pe pereti...of...

Bitza, stai linistita, ca nici noi n-am ajuns ieri in Carol, iar azi nu am cu cine sa vin, sotul lucreaza...

Clau, multumim!
Roxaniciu e bine, copiii la fel, Robert doarme si el toata noaptea si e un ranjit ce n-am vazut! Ei se duc la o nunta in we asta si a fost tare ocupata, iar ieri a fost ziua lui Cata, a facut 2 ani!

Moamaa, sunt 2 ore de cand a papat ultima data, ma mir! Doarme de o ora si astept sa se trezesca sa iesim afara.
Azi ma plimb pe langa casa, cred ca ma intalnesc cu Valentina.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, nici la mine nu se mai intaresc sanii intre mese ( si mananca la 3 ore ). Dar lapte vad ca este ca ea mananca pana se satura, la un moment dat intoarce capul de la san si apoi de cate ori incerc sa o mai pun , refuza. Si are fata aia ghiftuita de lapte si e ranjita foc cand e satula. Si eu ma intreb de ce nu se mai intaresc sanii de la lapte...

Roxaniciu, LA MULTI ANI lui Cata, sa creasca mare si voinic!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

I-am dat Iuliei 3 lingurite de suc...a primit f bine. Nu mai stiu cine ma intreba daca i-l dau diluat cu apa...NU . Exista o vorba, ca in viata sa nu amesteci vinul cu apa, cafeaua cu zaharul si dragostea cu casatoria ...ei, eu ultima n-am respectat-o, le-am amestecat, in schimb bag a 4-a categorie, nu se amesteca sucul de morcovi cu apa .
Clau, vroiam sa te intreb, Rebe isi tine capul bine acum? Ca in pozele cu bentita in care sta sprijinita de coltul patutului pare sa si-l tina perfect!
Butucico, am uitat sa te felicit pt painea care -azi!- a scapat ne-arsa!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nu vi se mai intaresc sanii pentru c a deja e bine reglata lactatia in functie de cerere, astfel incat lapticul incepe sa se produca atunci cand suge bebe si se produce exact cat suge.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Naty - da ai preocupari serioase tu Petitoare sefa te numesc

Roxana - cum mai esti cu sciatica?

Tatiana - mai intri pe-aici? Cand aveti programata operatia? inca nu am ajuns la banca, dar sper din sufet sa reusesc azi...sper ca nu-i tarziu inca.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Naty-Sarumina

Bubule , imi pare rau de noaprtea frichinita, sa treaca

Maria, , pai fac si eu ca NAty , in ritmul aista , in 2 sapt este manechinuita ce mai, si eu am in Iulie 2 nunti, in deplasare de bucuresti si mor ca-s grasa , n-am haine , tre sa-fi fac/cumpar,parul sta ca c*****l, nu gasesc o coafeza sa ma faca la parul meu nici scurt nici lung , si nu ma mai pling ,da si nici nu fac prostii assa de des ca tine, da.... te

referitor la laptic ... eu acu 2 sapt din motiv de sini moi am cumparat o cutie de lapte , pe care nu am desfacut-o evident,dar eram disperata ca am zis ca pierd laptele, mi-a esplicat doctorashul ce si cum si m-am linistit, dar azi noapte pe la 4 abia am asteptat sa se trezeasca puiul ...... ca pocneau , aveam niste pepeni.. Nu mai imi fac griji pt ca am vazut clar cum face Andrei cind ii este foame de in lume.

noi am ratat plimbarea de dim din motiv de adormeala la Andrei si acu asteptam ora 2-3 sa mergem in parc la Titanii, care vine?????

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput