quote:
Originally posted by mamaruta-
luny daaa, medlife rulzzz si cu mirela popa pe care o iubesc etern!!! tu cand te mulgi? intre alaptari, imediat dupa sau oricand se nimereste? incerc sa-mi dau seama cand curge mai rapid, ca asa de greu imi vine! mi-as lua pompa electrica, o fi mai usor?
mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04
Ar fi culmea, cand eu eram asa incantata ca vine vedeta TV Mimo la intalneala...
Mamaruta, ceai in care pui un medicament sau ceva de genu', ce-i trebe copilului, e una...dar ceai asa aiurea nu inteleg eu. Iar ceai imediat dupa lapte m-am convins sinngura de vreo 3 ori (nu din vina mea ci a randunoiului care era si el obsedat de ceai) ca inseamna voma sigura! Si au mai spus si ariel si Mimo acelasi lucru...Iar ceaiul Baby Calm e f bun la colici, oricum e mai bun ca Baby Drink ca e doar din plante si fara glucoza.
Luny, ma duc sa pun in Ariel hainutele (Ariel detergentul )
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
CAPITOL NOU!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea