Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by mamaruta-

luny daaa, medlife rulzzz si cu mirela popa pe care o iubesc etern!!! tu cand te mulgi? intre alaptari, imediat dupa sau oricand se nimereste? incerc sa-mi dau seama cand curge mai rapid, ca asa de greu imi vine! mi-as lua pompa electrica, o fi mai usor?

mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04

tot Popa, yeah!!
am o pompa manuala Tigex, dar nu-mi mai place, ia aer parca.Si dureaza ceva operatiunea!..ia-ti electrica mai bine.
Ma mulg dupa ce suge el, cel mai mult lapte scoti dimineata!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ar fi culmea, cand eu eram asa incantata ca vine vedeta TV Mimo la intalneala...
Mamaruta, ceai in care pui un medicament sau ceva de genu', ce-i trebe copilului, e una...dar ceai asa aiurea nu inteleg eu. Iar ceai imediat dupa lapte m-am convins sinngura de vreo 3 ori (nu din vina mea ci a randunoiului care era si el obsedat de ceai) ca inseamna voma sigura! Si au mai spus si ariel si Mimo acelasi lucru...Iar ceaiul Baby Calm e f bun la colici, oricum e mai bun ca Baby Drink ca e doar din plante si fara glucoza.
Luny, ma duc sa pun in Ariel hainutele (Ariel detergentul )

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

CAPITOL NOU!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput