Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Multumesc, Cristina! Sper sa se faca tot mai frumos, macar tot atat cat Vladic al tau, care e un pushtiulica superb!

Aici e ora 2am si pana acum am stat sa caut diverse chestii pe net si tot nu am comandat nimic....Femeie nehotarata ce sunt...Fug la somn ca deja vad dublu.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Neata, raspund pe fuga, merg sa fac bagaje ca plecam si noi azi spre "casa copilariei".

Naty, am decis: Am vazut poza ta cu Iulia pe bancuta si m-a lovit si pe mine revelatia.Asa ca am facut urmatorul silogism: 1.Iulia seamana cu tine., 2.Iulia seamana cu randunoiul. Rezulta 3. Tu cu randunoiul semanati (asa cum ziceau niste fete da' eu, Toma necredinciosul, nu le-am crezut pana nu m-a lovit revelatia in moalele capului!)Asa ca am luat hotararea cea mare: la bb 2 ori fac baiat, ori ma marit cu un randunoi care sa semene cu mine, ca nu se poate asa, nene! Si s-a facut mare Iulia, sa nu te mai plangi ca...

tuchita, distractie placuta la ai tai, ii doresc bunicului toate resursele necesare si ceva peste, sa-i faca fata Ilincai. De Seb nu zic nimic, am auzit ca el e cuminte. Cand ai trecut prin Bz n-ai vazut cumva o smulta alegand cu carutul si oprindu-se din 2 in 2 pasi pt a-si introduce mecla in carutul copkilului care facea scandal nevoie mare k vrea in brate, sa vada lumea, nu acolo, culcalt?

delphin, eu am crezut ca a fost petrecera lui Seb, scuze! Si cum, acum micul culturist are 4 amoroase???

Mihutza, Thea este falcoasa pt ca asta este conformatia fetei sale ("identica si la fel" cu a tatalui ei!), Andra e mai sportiva, e o finuta si o frumoasa, sa nu te mai aud ca te plangi ca nu are falci!

Stela, , asculta-le pe fete, ca te-au sfatuit bine.

clau, drum bun azi! Cred ca Rebe va savura din plin excursia!

mamaruta, frumoase fete am avazut. Mi-ai dat o idee cu clamutzele alea haioase!

adriuta, bine ai venit acasa!

Violeta, mortal motociclistul!

Cristina, cuscra, freza Theei este 100% naturala (spre disperarea soacrei, k am copkil cu parul sculat!). De fapt nu-i naturala 100%, ci in procent mai mic, asta pt ca are si fii-mea o dambla: pana adoarme trage de doua lucruri: de suzy si de par. Nu stiu cat de tare trage de par, da' stiu ca ma dispera cu chestia asta, ca ii gasesc uneori pielea capului rosie de atata smuls! Cate un pt. toti 3! Sa ai mare grija de ginere-miu pana ne intoarcem.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vio,ai un baiat de nota 10,ce mai!!!si tu...nici nu zici ca ai nascut asa bine arati(am scris cu verde,da???-nu stiu cum se face ,dar aratati Randunicilor tare bine-ati nascut cumva???candva???zau,daca se vede!in schimb,la mine...)
Adriuta,bine ai venit acasa!Doamne,ce furaciosi...aici se fura ca-n codru
Flore,felicitari pt aparitia Biancai in ziar...deja e vedeta!
Mihutza,Cristina
Naty,multam de
Clau,sa -l pupacesti bine pe Razvansi drum bun!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Alice,drum bun si tie
...cred ca o sa fie cam pustiu pe aici!si noi plecam la cumparaturi,ca luni are David serbarea si vreau sa-i iau o camasa rosie

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! Tudor in general mananca prost dimineata, dar azi s-a intrecut pe el: abia-abia a mancat 80 de ml, din care 20 a dat afara . iar acum (la aproape o ora) da aer afara . ma duc sa-i dai Vigantolul; sper sa nu am surprize, sa vomite tot...

toate randunicile!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

se pare ca am emisiune

la un an dupa ce ar fi trebuit sa dau dizertatia m-am invrednicit si eu sa-l contactez pe prof sa incep iar lucrarea...problema e ca vreau sa schimb tema, pentru ca cea pe care o aveam presupune munca de cercetare si nu prea am timp. se numea "Clisee verbale si vestimentare la preadolescenti". si acum vreau sa fac o lucrare pe tema "Imaginea femeii in media" care mi se pare mult mai interesanta. sper sa accepte proful...

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
hai ca am mai gasit si eu ceva de la Bucuresti!
fetelor, multumesc de urari, insa nu stiu daca o sa fie chiar de vis ca nu prea are cum!
"casa copilariei' e doar un apartament amarat de 3 camere, nedecomandat, mic rau si inghesuit( incat ma intreb cum naiba ne-a crscut mama pe amandoua in spatiul asta!), tata e un barbat singur care se straduieste cat poate sa ne astepte cum trebuie dar nu ii iese foarte bine!
Ilinca a facut un control scurt prin toate cotloanele si a constatat " bunicule, dar ce de praf e la tine!" asa ca intelegeti!
Bine macar ca e vremea frumoasa si i-am trimis la plimbare! eu am ramas acasa cu Sebul care doarme si sper sa apuc sa fac si eu un dus dupa ce mai strang pe-aici!
Dupa amiaza ma duc la vaslui la o cununie religioasa al unei prietne din copilarie, ca la restaurant nu am cum sa prestez din cauza de copchii!
In toata nebuni as fi vrut sa ma intalnesc cu o prietnea din oras insa nu stiu daca mai apuc!
Bine ca am mai putut arunca un ochi pe-aici, am vazut iar poze frumoase, mi-e si frica sa zic care ca daca uit pe cineva se supara!
Evident ca pe retina mi-au ramas picioarele fara celulita ale Violetei si sean motociclistul!
Clau si la mine e barbatul gelos pe forum! drum bun si voua si sa aveti o Rebe cuminte!
Tre' sa o pup in mod special pe Delphin, ca sa nu mai creada ca nu-i urmareste nimeni emisiunea! stai linistita ca daca nu o vad live o inregistrez si o savurezin liniste!
Alice sa stii ca am belit ochii pe geam in Buzau dar n-am vazut nimic asemanator descrieii! Poate la intoarcere
Stela, nu stiu ce sa zic de varsaturi mai mult decat s-a zis deja! Iti dau un si iti doresc sa te linistesti!
daca si Simo s-a linistit, ea care a fost extrem de speriata....
si cum am mai zis, se pare ca ragaitul corect e cheia succesului in cresterea copiilor!
Cristina ma enervezi cu raspunsurile tale intelepte! tu trebuia sa te faci doctor!
Maria, iti recomand mai mult ca sa nu te mai stresezi asa de tare in privinta lui Tudor!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

tuchi, mai mult?!

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neata!
stela, cum a zis si naty, cand nu m-am mai stresat, au cam incetat varsaturile!..atata timpt cat dr spune ca e ok, stai linistita, au si ei zile proaste, Mufa mai varsa si acum cateodata!..sau doar ragaie, si iese laptele in acelasi timp pt ca nu a ajuns in stomac!.. Ca la simo, tot 2 saptamani am tras si noi cu varsatul in jet, si muuuult cantitativ!dar a trecut!
ramo ce blondut dragut ai tu acolo!
mamaruta sunteti 2 frumoase! vad ca tot la Medlife ai nascut
flore am vazut-o pe Bia, tare bine-i sade in ziar!!
adriuta ma bucur ca ai ajuns cu bine, iar despre cadoul lipsa...era previzibil la romani.,..
clau weekend placut! sa stii ca si al meu sot la fel zice,ca stau mai mult la calculator..!!
tuchi
maria bafta cu dizertatia..ma pui pe ganduri..m-as baga si eu la toamna la un masterat ceva..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt la tv!!!!
ok, macar sa pompez de zor laptic, ca diseara, la club cu noi!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput