Puiuti de Randunici 2008!! (28)
Raspunsuri - Pagina 17

mihutza11 spune:
ola!
La multi ani bebelusilor care mai adauga azi o luna!
multumesc de aprecierile la puiutza... ca orice mamica careia ii este laudat puiul m-am umflat in pene .. va
pe toate!
Bitza ce dragutza e puiutza ta!
Cristina parca ma bate un gand sa incerc si eu sa ii iau zuza de la 4 luni...sa vedem daca ma tine, ca randunoiul vrea sa i-o mai lasam pana mai tarziu.. vedem noi cum facem... sper sa am nervi sa i-o iau, ca ea ziua nu doarme fara suzi..
Ariel mai chiar asa sa fie??? chiar ca iti da de gandit..
Olgutza si noi l-am descoperit pe nenea ventriloc.. mai are niste scenete super! jalapeno on a stick etc..
Maria ce nebunatici.. recuperati huh?? bun asa
Naty bv de succesele morcovelului
mai fata mea aproape de fiecare data cand mananca face cate un kkut (cateodata e mai mult un partz).. de zici ca parca mananca ca sa poata face kk.. in ritmul asta dau faliment din motiv de schimbat de pampersi (care sunt Huggies acum).. deci noi nu stim ce e aia constipatie!
dimpotriva am o mica kkcioasa
Cris noi aici cu caldurile astea numai de dresuri nu avem nevoie , ca sa nu mai spun ca nu am apucat sa ii dau lucrurile pe care le-am primit de la mama (pe atunci nu stiam ca o mergem in Phx la caldurile astea), care sunt mai grosute si deja de acum ii sunt mici..
Giani bravo bre' pt painea nearsa!
Valentina ce marinar dragalas ai!
Alice ce freza tare de tot are Thea! si falcoasa e mai degraba ea decat papitzoiul!
frate ce le faceti de toti au niste falcute? a mea mi se pare ca nu are asa.. acum oi fi eu paranoica?
Ramo bebicul!
Mamaruta ce dulce e Raisa!
Tuchi sa ai un we minunat acolo!
Mimo abia astept si eu emisiunea!
Stela imi pare rau sa aud ca Teo inca vomita
Flore bv pt poza din Libertatea!
Vio noi suntem cu Hugo Boss.. mai si mai era unul de la Jean Paul Gautier care imi placea parca se numea Le Male sau ceva de genul asta.. nu mai stiu ca era mai demult..
Chiar oare ce o mai fi facand Cory si Alibia? ca Mami.p stim ca e bizi cu serviciul.. si restul fetelor!
Mihaela mamik fericit de Andra[/b] - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

natynic spune:
Neata!
Poftiti la
-dar mai tarziu, ca e w-e!
Fata mea a dormit de la 22 pana la 6! -era si cazul, ca ieri nici 2 ore n-a dormit. Acum a papat, eu am dus gunoiul in care ceva putzea a hoit (?) si m-am trezit de-a binelea.
Asa ca, Blanka, n-am avut timp azi-noapte sa ma gandesc, dar uite ti-a dat o sugestie Simo: pe Raisa de mamaruta, ai vazut ce dulce e si ce freza faina are, cu motz? Si daca trebuie sa discute cuscrii intre ei nu-i bai, trateaza ei problema!
Stela, aha, deci de la san varsa...Pai da-i Novalac din nou! Iar cu ragaitul, daca pe umar nu sta, incearca in poala, cum a explicat Sovi; merge deseori si asa.
Vazut si bebe Andrei de Ramo, un dulce blond si micut, ca fata mea; asa gingas pare!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

CristinaGoji spune:
Neatza! saru'mana Naty de !
La multe luni Essam si Bianca!
[b]LA MULTI ANI TONIC!!!
Am o urgenta, revin...
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

CristinaGoji spune:
Offf, ca am pierdut mesajul...incerc sa recapitulez:
Am vazut bebei frumosi - pletoasa cu mot si bentita Raisa, blondutul finut Andrei, scumpa mea nora cu freza trendy Thea. Cuscra Alice - freza tot de pe site-ul ala ai gasit-o?
Mihutza nu te stresa ca nu-i falcoasa Andra. Nici Daria nu-i, dar m-am obisnuit, ca asa era si Vladic si manca mai rau decat Daria.
Stelutza - formula anti-reflux e mai vascoasa decat laptele obisnuit si asta impiedica varsaturile. Iar ranitidina banuiesc ca v-a prescris-o pentru a proteja stomacul de posibila iritatie a mucoasei gastrice provocata de varsaturi.
Petrecere frumoasa la botez Blankar si Flori!
Vladic
Daria

adriuta spune:
Buna DIMINEATA din ROMANIA va spunem acum.
Am dormit ff bine azi noapte. Calatoria a fost una foarte obositoare,bebe a dormit in continuu insa eu nu m-am putut odihni. M-am trezit cu o durere groaznica de cap. Aici ploua si e vreme noroasa. Sunt putin suparata ca am avut un bagaj si am pus lacat pe fermoarul mare dar in laterale n-am mai pus si mi-au luat ceva din buzunarasele alea. Au shutit cadoul pentru tata :( , o parte din el. Hai ca fug ca e totul vraiste si trebuie sa aranjez prin dulapuri.
Va pupim.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

clauclau spune:
Neata, si eu repede la cafea ca-s pe fuga.
Am uitat sa va spun ca plec la Pitesti la Razvanel ca mor de dorul lui. Ne intoarcem maine. Asta ca sa nu ma dati disparuta!
Aseara am experimentat prima iesire cu Rebecca la cumparaturi in hypermarchet, cu putina teama ce-i drept. Dar a fost super, a stat micuta cuminte, a fost curioasa si mirata si s-a uitat la toti oamenii, la toate rafturile, la toate produsele! Era fata in extaz, iar spre sfarsit tragea de ochi si gata, gata s-o ia somnul , dar am ajuns la casa si s-a trezit. Deci, semana fata si cu mama ei, ii place la shoping! Am luat-o in marsupiu si a fost foarte bine.
Acum plec ca striga sotul dupa mine! Zice ca mai mult stau cu voi decat cu el! Si cum se trezeste pitik o si taiem, toate bagajele sunt facute de aseara...
Va pupez pe toate ,sa aveti un weekend minunat!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

mamaruta- spune:
Neata! noi ne-am trezit de la 5, am mancat cu pauze de zgaltait, plimbat si ragait pana la 6, si de atunci am incercat s-o adorm. am reusit intr-un final pe burta lu tac-su si cu foenu la ureche. fetelor, fata mea e truli. i-am luat carusel, patut cu vibratii si muzici, cutiute cu melodii alese, ei bine ea adoarme instantaneu cand aude fhoenu. acu vreo 2 zile cand se trezise de la 4 de-a binelea, am luat-o in pat +fhoenu si am dormit asa 2 ore. cand m-am trezit, aveam capu cat o banita de zapaceala. nu inteleg deloc ce-o fi cu pasiunea asta pt huruiala!

mamaruta- spune:
multumesc pt aprecieri! ce bucurie sa-ti laude cineva puiul! ce minune sa fii parinte! noi inca nu ne-am obisnuit cu ea, cand doarme stam si ne hlizim ca prostii la ea, o mirosim, o pipaim de nu se poate!
ma duc sa mulg laptic, ca sa-i pot pune lactoza de care vb aseara de la milumil. Asa a zis dr. :kk-urile dese, cheia marilor succese.
poate asa scapam de crampe. scrie 2 lingurite in bibe, da nu zice cat lapte tre sa fie in bibe..?! ca nu ma indur sa-i dau bibe plin, ca il recoltez greu si-l tin pt urgente

VioletaH spune:
Buna dimineata, la cafeluta!
Luny, Naty, Delphin, Mihutza, va multumesc mult pentru ideile de parfum barbatesc! Acum mai ramane sa ma hotarasc la unul... sau doua. Delphin, la gama Nivea m-am gandit si eu.
Adriuta, ma bucur ca ati ajuns cu bine si sper sa va acomodati repede cu fusul orar si sa treaca instant durerea de cap. Ce porcarie cu furatul cadoului!!! Sa ne tii la curent cu ce faceti, pe unde mergeti.
Clau, drum bun si relaxare!
Tuchita, sa aveti si voi un weekend frumos in casa copilariei!
Am pus niste pozici noi
Vio, mamic fericit

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

CristinaGoji spune:
Doamne Vio cat poate fi de frumos micul motociclist! Tare bine iti seamana!
A, si am uitat, am vazut aseara si pozele cu Amira si Iulia - doua printesici! Am retinut Naty - bonetica e tare utila impotriva transpiratiei
Vladic
Daria