Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mamaruta,nu scula fetita..lasa ,ca nu se intampla nimic daca ii faci maine baita!-vino mai des pe aici
Blanka,vezi daca umbli creanga aiurea?!lasa,ca sunt destule fetite mumoase foc ,inca libere,pe aici-
Naty,bine zici cu eructatul!eu il pun pe Sam sa eructeze de 3-4 ori..bineinteles ca am ajuns sa ma "lupt" cu el,ca urla ca ii intrerup suptul,dar nu ma las pana nu ragaie in toata regula!e fff important sa dea aerul afara,vb ta ,mai ales daca sunt lacomi!!!-bine ca ai biruit calculiciul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Blanka, Iulia n-a dormit azi mai deloc si acum dupa baie doarme lemn, dar tot se scoala ea la un moment dat si atunci promit sa ma gandesc la aleasa lui Eric. si petrecere frumoasa la botez!
Bubu, Iulia cand mananca cu mare pofta, dupa primele mai putin de 5 minute incepe sa se zbata, sa se strambe si strange piciorusele. M-am tot luat dupa randunoi care vazand asta imi zicea "Nu-i mai da, nu vezi ca nu vrea??" dupa care la juma de ora-o ora fata tipa iar de foame; si logic, dandu-i lapte peste lapte ii accentuam durerile de burtica. Am inteles deci ca se zbate pt ca o doare burta sugand prea cu pofta, asa ca acum daca se mai intampla asta o iau pe umar, o bat usor si astept sa se calmeze, apoi ii dau iar, nu ma opresc cu alimentarea, chiar daca uneori imi trebuie rabdare. Si pana la urma se linisteste, suge frumos si calm si e satula 4 ore. Concluzia e ca poate Stefanut suge si el foarte mult lapte in acele prime 5 minute, il doare burta si de-aia se zbate, dar nu inseamna ca nu mai vrea.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

eu va las...noapte buna,Randunici!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata mamici va pup am pus si pozicile...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

simo 27 io de mult sunt in zona, da voyeurista
stela, ca si naty, eu stiu ca voma in jet arata o cantitate mare de lapte ingerata intr-o perioada scurta + aerul inghitit. incearca sa-i dai papa cu mici intreruperi. o prietena care avea bb haplea i-a schimbat tetina cu una de la nuk- pt lichide subtiri.
hmm, deci fara baita in seara asta...:( normal ca doarme, azi s-a frikinit toata ziua maimuta!

Mergi la inceput

si am reusit si cu pozele!
incantate de cunostinta! eu + raisa ioana

Mergi la inceput

daaa, da nu-stiu sa le pun!
ia sa fac o incercare..
http://community.webshots.com/album/563710673MxvHvo

Mergi la inceput

Ramo,bb Andrei e tare scump!a meritat cu varf si indesat tot sacrificiu din timpul sarcinii,nu?

POZE

Mergi la inceput

na, ca raisa nu s-a trezit da in schimb m-am desteptat eu!

Mergi la inceput