Puiuti de Randunici 2008!! (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxaniciu, si pe puii tai frumosi la fel.
Valentina, eu am inteles ca fiecare copil isi regleaza singur mesele la un interval de timp variabil. Ariel parca spunea ca Alexoiul a mancat noaptea pana la 10 luni. La Iulia inca e variabil, uneori se scoala tot la 4 ore, alteori sta 5 sau 6 ore; mai putin de 4 niciodata, dar nici ziua nu mananca mai des.Lasa-l in pace, te cred ca ti-e greu dar e inca mic...
Aaa, si daca va luati de mine ca i-am pus bonetica Iuliei o sa va raspund ca nu i-am pus-o pt caldura ci pt soare (ca are cozoroc) si pt vant, ca si in carucior e vant daca vine din fata! . E f subtire, nu transpira deloc cu ea, dimpotriva, cand nu are nimic o gasesc des cu ceafa uda, cu sepcutza asta de bumbac e f ok.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Iulia a facut kk! . Si nu mai e asa big, cred ca le face fata si Pampers . Cand am schimbat-o m-a rasplatit cu o salva de zambete fericite si victorioase...a urmat din partea mea o salva de pupicuri zgomotoase.
TRAIASCA SUCUL DE MORCOVI!!!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra.Daca stiam ca intrasei in emisiune dupa ce am scris eu,reveneam.
Am vazut pozee de bb Alice,Iulia,Amira!Super!
Naty,scumpa si pufoasa s-a mai facut Iulia!Parca-i Teo!Si esti f smecheroasa cu noua tunsoare!Parca ai fi adolescenta!
Aaaa,si apropos,in caruciorul nostru ultra usor, nu numai ca vajaie vantul din toate partile (si mi-am dat seama fiindca ii flutura parul si era cu capul gol incat la un moment dat i-am pus batista pe cap),dar la un moment dat era gata sa "zboare" caruciorul.
Asa ca,Naty....Si,Naty sunt invidioasa pe sucul vostru de morcovi.Eu o tot miros pe Teo pe la fund si nimik..Cred ca innoiesc siropelul Lassbaby.Sa vedem ce-o fi de el!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Am vazut si bb marinel dulce de Valentina!

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Emisiunea mea!
Luny,ce super poza ai tu pe prima pagina!Cum ai facut sa arate asa?

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

si eu, si eu
Stela, . Asa e, ador carutul nostru dar la vant e tare rau. Ma uitam si la Graco-ul Roxanei-pai nene, cu asa carut solid si bine acoperit cred si eu ca nu te mai temi atata de vijelie...Culmea e insa alta: caruciorul Ursuletei care e asa suparata ca ne e frica de vreme e ca al nostru! . Si lasa Steluto, ajungeti si voi la sucul de morcovi si se va regla si Teo cu tranzitul. Eu sunt tare fericita, stiu ca e ok kk la 2 zile dar era evident ca mititicai i se umfla burtica si isi pierdea si pofta de mancare si se scremea fara folos...de-aia nu mai aveam rabdare si-i puneam supozitor, ca mi-era tare mila.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Valentina a mea la 6 sapt se trezeste pe la ora 2-3 si la 5. Daca seara e mai agitata, dupa ce o culc doarme toata noaptea. Ziua mananca la 3 ore, cateodata la 4. Daca i se face foame mai repede de 3 ore, ii mai dau ceai ca altfel se ingrasa prea tare cum e mai mult pe lapte praf.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

stela, eu urmaresc emisiunea! si cu Tudor, suntem doi!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Salut si eu stolul si pup puiutii de randunici!

Azi am avut zi intensa de curatenie, ptiu sa nu ma deochi singura.Zilele trecuta am achizitionat un aspirator care spala si covoarele si am trecut la fapte.

Dar bineinteles ca am facut si scurte pauze ca sa mai trag cu un ochi pe crenguta, asa ca n-am pierdut nimic.Am vazut pozici din gradina Botanica si nu numai ,dar nu pot sa nominalizez ca tocmai s-a trezit pitica si vrea sa pape..fug sa striga randunoiul sa vin odata, (mama denaturata ce sunt -zic eu)

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Valentina a mea la 6 sapt se trezeste pe la ora 2-3 si la 5. Daca seara e mai agitata, dupa ce o culc doarme toata noaptea. Ziua mananca la 3 ore, cateodata la 4. Daca i se face foame mai repede de 3 ore, ii mai dau ceai ca altfel se ingrasa prea tare cum e mai mult pe lapte praf.

Kitzy-busho, ai innebunit? Da-i mama lapte daca ii e foame, e mica, nu se ingrasa acum, mai ales daca normal mananca la 3-4 ore, e f bine. Mai da-l naibii de ceai, ce iti pacalesti copilul?...
Bai, visez eu sau a disparut reclama de ? Ca pregatesc

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput