Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, pe mine altceva ma ingrijoreaza, nu neaparat trasul de urechi la somn(face asta de mic), amfost duminica la fini in vizita si finuta mica a dat muzica putin mai tare( nu exagerat, doar tare) el si-a astupat imediat urechile, a facut asta de cateva ori....adevarul este ca eu nu ascult muzica tare...a mai avut cateva episoade cu urechile mai ciudate, pentru linistea mea o sa merg saptamana viitoare cu el la ORL.
Aaaaaaaaa legat de papat, are cateva zile de cand papa tare putin, asa ca azi am incercat un borcanel cu mancarica de la hipp de 200g, nu s-a omorat dar a papat cu pofta aproape jumatate, ceea ce e bine( pt concediul nostru)asa ca o sa mai incercam si alte borcanele........nu i-a mai placut baiatului cum gatesc...hihi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sa va arat acu si voua campul cu www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">maci
fotografiat week-end-ul trecut camd am fost la tara la bunicul meu. Si daca tot m-am apucat de unload, am mai pus si cateva www.flickr.com/photos/22336005@N05/2554483506/in/set-72157605291358063//" target="_blank">meclutze care pe mine ma termina de ras.
Sper ca si pe voi...

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Bernix, Degetica, nu te supara pe mine, dar tare bine seamana cu tati...cel putin asa vad eu.

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, abia acum am citit capitolul nou. Ce rau imi pare ca iar are Miru probleme. Probabil de aceea nu manca draga de ea. Multa sanatate fetei!

Bernix, daca iti arde de colectivitate pana in 2 ani sa te tii boli. Zic asa ca eu sunt patita. Cred ca nu ti-am povestit destule pana acum. Nu ca as face altfel cu Andrei. Am vazut-o si eu azi pe Momarla pe acolo. Daca primesti trimitere, iti recomand pe dr Lungu. Fugarevici numai la el ne-a trimis mereu si eu am fost multumita de cum s-a preocupat si cum mi-a tratat ambii copii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Maria, tot asa cuminte cum il sti.

Vad ca sunt singura pe aici, asa ca ma retrag la nani, deci noapte buna

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Acusica o iau din urma cu postarile sa vedem ce ati scris atata.

Dar sa nu uitam: Cristos s-a inaltat! Si uitasem, desi am ciocnit niste oua cu Alex.

Afibebe, bebelusii asa mici nu prea fac paraziti. Nu prea avea de unde sa ii ia. Si Andrei isi freaca nasul de cate ori e obosit si ii e somn.

Rodica, multa sanatate lui Darius. Posibil sa fie alergia si de la antibiotic, dar nu poti exclude nici capsunile. Baiatul unei prietene nu a facut alergie pana acum desi a mai mancat capsuni, si anul acesta a facut o forma destul de grava

Ali, eu ma gandeam la mare pur si simplu. La Garda am fost deja si e in planul nostru, cu tot cu Gardaland si restul de distractii. Insa ma gandeam la ceva de coasta sau vreo insula. Noi am tot cochetat cu ideea de a merge in Sardinia si tot am amanat sau renuntat.

Carpatina, vad ca ai fost in forma azi. Cat despre butelii, spre rusinea mea am lasat oamenii balta. Adica am clarificat cam cat am putut si cu ce a ramas neclar am propus adresa la MF. Insa nu s-a facut nimic inca. Sa vezi ce alte cazuri interesante am avut zilele astea.

Papanash, am luat si eu comanda azi. Bine ca ne-ai zis de scutece sa nu luam. pe cele de baie le testasem deja.

Cecilia, pai Andrei s-a tras mereu de urechi la somn. De fapt nu se trage neaparat, duce mana in spatele urechii cumva. Si nu e nimic in neregula, ca noi am tot mers pe la ORL. Azi s-a uitat si la el in urechi si totul era perfect.

Danielle, poate e bine sa iei masurile de protectie recomandate. Ca nu stii niciodata ce le da prin cap copiilor si nu ii poti supraveghea secunda de secunda. E suficient sa te strige sotul si sa intorci capul si poc un mic accident.

Ana, doamne ajuta sa fie bine tatal tau, nu e neaparat nevoie sa fie ceva malign. Poza descoperita de Carpatina cu Vladutz adormit este exceptionala.

Trebuie sa va las putin, vine tati si cica ii este foame. Ma duc sa prestez rapid un gratar si cartofi prajiti ca eu altceva nu sunt in stare sa fac.

Rox ,

Poze

Roxana iti multumesc mult pentru raspuns.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Aaa, cu mucii lui Alex nu am fost eu prea clara. De fapt nu are muci, nu ii curg, nu se vad, nu ii poti aspira. Este obstructie nazala. Adica nas infundat, numai dimineata, si uneori si o tuse la trezire. In nas au gasit numai niste muci intariti pe care ii banuiesc ei de obstructie. Habar nu avea tanti respectiva. Oricum si data trecuta cand avea pneumococul in nas tot asa se manifesta si tot asa 5 din 6 medici au dat vina pe polipi. Nu cred ca are mare lucru, de fapt nici nu o deranjeaza cu ceva, dar mi se pare mie ciudat sa se trezeasca mereu cu nasul asa infundat.

Bernix, ziceai de vaccinuiri. Priorix care este pentru rujeola/rubleola/oreion se face abia la un an.

Cecilia, daca ai mai vazut si alte manifestari la Cristi e bine sa mergi la un control ORL sa stai linistita. Insa simpla smucire a urechilor la culcare nu cred ca e semn de vreo boala.

Sabina, nu stiu ce sa zic de mancare, doctorita cu pricina nu exceleaza in experienta. Dar parea foarte relaxata. E bine ca Gheo morfoleste cate ceva, asta ne-a recomandat si noua. Sa il invatam intai sa morfoleasca un biscuite si abia apoi sa mai lucram la consistenta mancarii. Insa imi zicea ca nu e o tragedie ca inca nu vrea sa mestece.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Gata, ma duc la nani. Voiam sa mai fac doar cateva precizari.

Varilrix se poate face de la 9 luni. Teoretic il putem face deja, practic nu e perioada de epidemie si mai asteptam pana in toamna.

Priorix facem la fix un an, apoi la cel mult o luna si Infanrix.

Legat de Prevenar, si pediatra si ORL au inceput cu ideea de vaccinare la Alex. Insa amandoua recunosc ca dupa 4 ani eficienta este mica, ba mai mult, pediatra mi-a zis ca vaccinul fereste copiii de complicatiile streptococului pneumoniae gen bronsite si pneumonii, nu de cele nazale pe care le are Alex. Adica frectie la picior de lemn. Niciuna nu m-a lamurit daca e util sa ii fac vaccinul lui Andrei. A ramas ca in tren chestiunea.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Urasc reclama asta. iar am fost fortaa sa trimit mesajul so nu am putut sa il modific. Ptiu!

Noapte buna tuturor si inca o data multa sanatate puilor bolnaviori!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Noapte buna.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput