Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 21

luy spune:
OOooo, ce de sarbatoriti avem azi ! Au implinit deja 9 luni ! Mai, ce repede trece timpul ! La mai multe lunitze ! pentru frumoasele dulcetzele Mirunica, Eliza, Raisa si Ana Iasmine, precum si voinicilor Gheo, Rares, Vlad, Stefan si Alexandru
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

luy spune:
Danielle, iti multumesc mult !
Gata, ma bag la nani, durerea de cap se accentueaza. Noapte buna !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

isabeluta spune:
Ufff, buna seara si de la noi! Nu stiu daca ne mai tineti minte...LUY
Cele mai calde si dulci si din suflet urari pentru tine, draga mea!!! Offfff tot ratez si ratez zile, momente...alaturi de voi!
De cate ori am ragazul sa ma odihnesc imi aduc aminte de vara trecuta petrecuta "alaturi de voi". Imi acatuiesc fraze lungi si frumos ticluite pentru fiecare dintre voi...imi aduc aminte de momentele acelea unice cand timpul se oprea parca in loc asteptand vesti minunate de la cate una dintre noi sau cum ma bucuram si tremuram de emotie ca un copil la fiecare stire despre un papanash sau dulcetica "proaspata".
Poate voi m-ati uitat sau sunteti ocupate cu grijile de acum atat de marunte si grave in acelasi timp, iar mesajul meu o sa va para patetic...EU nu v-am uitat si in fiecare zi va scriu in gand cate o urare pentru fiecare bebic, mamica, tatic sau bunic sarbatorit, apoi va spun ce mai facem noi si in final ma intreb cam ce subiect se mai dezbate azi...tanjesc dupa zilele acelea...
Deci
Tuturor sarbatoritilor le urez!!!
Noi suntem binee: saptamana asta am facut primii pasi mai zdraveni, vorbim pe bebelusheshte, raspundem cu ba-ba de cate ori ne intreaba tati ma-ma si o impresionam pe mami pana la lacrimi cand papam tzitzi. Inca nu avem dintisor, apropo!!! Sper sa nu ramanem ultimii
Nu apuc sa citesc mai nimic din urma si asta ma doare cel mai tare!
Va pup duce si ma retrag sunt superrr obo` de la job, de acasa...asta e!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Sabina spune:
isabeluta, nu te-a uitat nimeni
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

afibebe spune:
Cristi a spus astazi ta-ta.mergea dupa sotul prin toata casa si la un moment dat a spus ta-ta.
A repetat de cateva ori.Sunt asa fericita.
Poate maine spune si ma-ma.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

balaceanu_l spune:
Salut fetelor,
Mai dim si noi pe la voi mai rar pt ca eu sunt racita si Alexandra a fost si ea bolnavioara,
Ne pregatim sa venim acasa si suntem in toiul pregatirilor.
Alexandra are 2 dinti si al 3-lea de sus da sa ii iese.
Poate o sa avem mai mult timp in ultimele zile...Loredana-Bianca
Alexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra

Dantje spune:
Multumim de aprecieri, seamana cu mine la par si io am avut un smoc de nu puteam sa-l piaptam decat cu peria, acum s-a mai schimbat calimera din pacate.
Roxali, ramonaiani, carpatina, danielle, gabitz, papanash, roxana danuta , pupici si minunilor voastre.La Martijn situatia a stat altfel,de eram stresata ca nu ii va mai creste par veci, Hannah n-a vrut sa-mi dea acest stres.
Imi doresc sa vad pozici mai multe de papanasi , ma luminati si pe mine.
Anisia nu mai zi mai gurita de mare ca ma loveste depresia lol...uf ce dor imi e de maricica, sa ai vreme faina si mult fun.
Sa va spun de printesa cate ceva.
Dintisorii se lasa asteptati, dar si cand or aparea vor apare in gasca.Hannah e innebunita dupa fratelo, tot ce face el e minunat, si cu cat tipa Martijn mai tare cu atat rade D-soara mai tare.Chiar in ziua in care a implinit 7 luni a zis tata, va imaginati ca i-am spus totusi sa se poarte normal caci io stau toata ziua cu ea....la cateva zile a zis si mama.La fel s-a intamplat si cu Martijn, deci ma gandesc unde am gresit....glumesc evident.E foarte activa se intoarce pe toate partile si asta foarte rapid, daca indraznesc s-o intorc am parte de o mica cearta...deci grea viata moncher.
Pupici papanasilor si la multe lunite inainte sarbatoritilor,
Dantje & Martijn & Hannah

Erina spune:
Buna seara tuturor!!!
Postez si eu la ora asta tirzie din noapte.
La multi ani Rodica!!!
La multi ani Luy!!!
Dedicatia mea www.youtube.com/watch?v=OVNK_VDQY8I&feature=related" target="_blank">pentru voi!
Luy multumim pentru montaj!!!La multi ani sarbatoritilor de zilele aceastea.
Am reusit sa ciesc din urama toate discutiile , am vazut toate pozele noi. Am retinut baietei in scrinciob, in cimpuri de maci, o frumoasa pe olita haioasa, o lungana dulce, un mecanic tare chipes, doua perechi de fratiori superbi...toti sunt minunati!!!
Sanatate multa bebelusilor bolnaviori, sa va fie de bine iesirile celor care au fost plecati, minte limpede sa luati decizia cea mai buna celor care vor sa vina sau sa plece din tara.
Noi am fost plecate toata saptamina la tara. Am prins doar doua zile cu mult soare, apoi ploaie si nori.
Daria s-a simtit bine, a dormit excelent, prinzul a fost o problema ca deobicei in rest a mincat bine.
Al doile dintisor a taiat gingia si iar cu mersul nu a mai progrestat.
Am pus-o citeva minute in fostul premergator al verisorei Denisa dar nu a inaintat prea mult.
De doua zile "incolataceste" un picor de celalat si asta ii pune "frina" si la inaintat tiris si in premergator. Nu stiu daca e un motiv de ingrijorare.
Ea mai stringe picioruisele asa cind ii este somn, asta combinat cu trasul de caciulita sau de haine.
Mai face vreun bebelus asa?
In seara asta a adormit la 8 dar s-a trezit la 8.30 si a tinut-o in chiote si vinzoleala pina la 11.
Am observat ca se comporta asa numai in week-end cind vine tati acasa.
Cam atit de la noi. Am pus citeva poze noi aici.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea