Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 17

carpatina spune:
quote:
Originally posted by papanashquote:
Originally posted by carpatina
Eh, ma gandesc s-o las acolo pentru maine
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gand la gand
Da' io prima.. da?
=====================

danuta36 spune:
Hello fetele!
Eu sunt la a doua cafea pe ziua de azi...ai mei abia au adormit.Miru,de doua nopti se trezeste tare des si incepe sa tipe in somn,cred ca de la dinti i se trage,ca pana acum n-am patit de astea..
Abia astept sa plec pe afara,ma duc cu o prietena la plimbare si colindat prin magazine...s-a oprit si ploaia.
Alinus M-am tot tinut sa-ti zic ca-mi place mult de Teo,ce privire jucausa are...
Luy m-am bucurat mult ca ti-a placut cadoul...l-am facut cu drag,pentru cineva drag
Dana(Dantje) multa sanatate si pupici zanei cu codite,e tare dulcica !
micutilor sarbatoriti zilele acestea!

papanash spune:
Rox, eu sunt categorica daca-i vorba de bunul simt. Nu as fi acceptat fitzele astea de la bona, din prima ii ziceam pa ! Imi pare rau ca stai foarte departe de mine, cu drag as fi venit cu Ghighi sa stam peste zi cu Andreiul tau pana gaseai pe altcineva. N-o mai tine, se va razbuna pe aia mici, daca asa a dus-o capul pana acum, mi-e teama ca nu are nici o jena sa continue cu fitzele.
Pupici si curaj sa-i faci vant !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
editez sa-ti reamintesc ca scorpia nu-i un simplu angajat sa o poti pune la punct, asta ori se muleaza aproape perfect ori deloc. e vorba de copii, nu de orgolii si ambitii.

carpatina spune:
quote:
Originally posted by papanash
Rox, eu sunt categorica daca-i vorba de bunul simt. Nu as fi acceptat fitzele astea de la bona, din prima ii ziceam pa ! Imi pare rau ca stai foarte departe de mine, cu drag as fi venit cu Ghighi sa stam peste zi cu Andreiul tau pana gaseai pe altcineva. N-o mai tine, se va razbuna pe aia mici, daca asa a dus-o capul pana acum, mi-e teama ca nu are nici o jena sa continue cu fitzele.
Pupici si curaj sa-i faci vant !
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
editez sa-ti reamintesc ca scorpia nu-i un simplu angajat sa o poti pune la punct, asta ori se muleaza aproape perfect ori deloc. e vorba de copii, nu de orgolii si ambitii.
+1
=====================

angipangi spune:
cine stie ce inaltime trebuie sa aibe un baiat la 9 ani?al meu are 124cm si ma gandesc ca se face pitic c a mine,de fapt am cosmaruri

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

danielle02 spune:
quote:
Danielle, e prea mult 1 litru de lapte, parerea mea. Eu faceam cam dintr-un sfert de litru, cu cateva picaturi de lamaie sau 2 lingurite de iaurt, pus tot asa, cand incepea sa fiarba laptele. Oricum nu mananca mai mult de 1 lingurita, la inceput.
i-am mai facut branza,dar cu pastile si a mancat multa,nu numai o linguritza,ii place tare,o mai amestec si cu un mar ras sau alt fruct si haleste tot,
faceam dintr-un litru de lapte fiindca nu puneam asa multe pastile (10) puneam maxim 2 jumate si iesea putina branza,
de asta m-am mirat ca se pun 10 la un litru,eu stiam de mai putine
multumesc mult de raspuns

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Sim, multumesc.
Carpatina
Danielle, nici eu nu-i fac branza dintr-un litru de lapte, iese prea mult, ii fac cam 300ml si pun lamaie pana se branzeste, uneori pun 2-3 picaturi alteori mai mult(trebuie sa fiarba laptele), incearca o cantitate mica si vezi cum iese.
Sa aiba pofta buna Ebonne la papat branzica si nu numai.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
multumesc frumos

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

papanash spune:
Sabina, ce mai face printul care intreaba 'imi acordati acest dans si pleaca pe cal' ? io-s data rau pe spate ( in sensul bun) de chestia asta...cred ca am uitat sa-ti zic.....

papanash spune:
quote:
Originally posted by danielle02quote:
Danielle, e prea mult 1 litru de lapte, parerea mea. Eu faceam cam dintr-un sfert de litru, cu cateva picaturi de lamaie sau 2 lingurite de iaurt, pus tot asa, cand incepea sa fiarba laptele. Oricum nu mananca mai mult de 1 lingurita, la inceput.
i-am mai facut branza,dar cu pastile si a mancat multa,nu numai o linguritza,ii place tare,o mai amestec si cu un mar ras sau alt fruct si haleste tot,
faceam dintr-un litru de lapte fiindca nu puneam asa multe pastile (10) puneam maxim 2 jumate si iesea putina branza,
de asta m-am mirat ca se pun 10 la un litru,eu stiam de mai putine
multumesc mult de raspuns
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
si mie mi se pare foarte mult, nu vrei sa incerci si cu iaurt ? orice ai in frigi. bravo lui Ebonee ca papa branza, Ghighi nu vrea, o sa mai incerc ca am facut o pauza de vreo 10 zile, poate-poate....
ce-mi place cum zici tu ' il pup tot' sau cam asa..... io credeam ca numai mie imi place sa rod degetele si urechiuse si calcaiase si burtica....
DOAMNE, ce minunatii ne-ai dat, nu incetez sa ma minunez....