Bucurii de sept-oct 2006 (129)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna seara, sunt prin zona.
Roxana, scuza-ma ca te intreb, dar sangerezi abundent? Te-a vazut un doctor sau ti s-a spus sa mergi la chiuretaj? Eu la Narcisa am ajuns la spital cu sangerari, care au mai durat cateva zile cu tratament cu tot. Si la sarcina asta am avut niste sangerari.
Beatrix, poate intri dupa meci, sa comentam
Alexandrina 23+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lullabay spune:
Xandrutza a inceput cu pete maronii,am vb cu dr care mi-a zis ca luni dimineatza la prima ora ma vede,intre timp am inceput sa sangerez mult cu cheaguri si cu dureri abdominale(desi am stat in pat ,am luat antispastice)...asa ca tot ce a fost s-a dus,au fost si cheaguri mari...acum durerea s-a mai linistit.Tot ce poate face maine e un control manual ,sa nu mai fi ramas nimic pe loc care sa se infecteze.
Am vazut ca am scris ca pe 22 aprilie mi-a iesit testul pozitiv,de fapt atunci a fost ultima menstrautie,sarcina avea doar 7 sapt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Roxana, imi cer scuze ca raspund asa tarziu, dar am atipit
Eu totusi nu am sangerat cu cheaguri, si am inceput imediat tratament injectabil cu No-spa, piafen, scobutil, gravibinon. Chiar imi pare rau sa aud asa ceva, sper sa te aud cat mai curand revenind cu o veste buna.
Multa sanatate iti doresc!
poze cu noi
Bebe
mexxa spune:
Buna dimineata.
Va invit la cafeluta.
Eu sunt zombi...sunt treaza de la 6...nu pot sa mai dorm.
mai acusi pun pozele de ieri de la motul lui Casi...mama ce sa mai distrat Sebi, a dansat....era super fericit.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
poze cu noi
Bebe
ramomar spune:
Buna dimi,
Xandrutza multumim de tratatie! Nu ne pui ceva poze cu burtik?
Roxana, of ce m-am intristat citind prin ceea ce treci. Iti tin pumnii sa treci usor peste si sa ai parte de multa sanatate si putere de a o lua de la capat!
sephora bine ai revenit! si felicitari vorbaretului tau!
Tasia spor la invatat! te-am admirat in poze, frumusica foc si sexy
mexxa l-am vazut si Sebicu cel smecheras, care a crescut matre mare de cand nu l-am mai vazut!,
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am vazut poze foarte frumoase cu Sebicu, de care mi-era foarte dor ca nu-l mai vazusem demult si cu tasia care arata superb! Felicitari pentru absolvirea unei facultati atat de grele si succes la licenta!
Roxana, imi pare tare rau! Ai grija de tine!
Xandrutza, frumos nume! Am un unchi pe care-l cheama asa, e o persoana deosebita. Tin pumnii sa iasa un Victoras
Eu sunt fff intoarsa pe dos azi, imi vine sa plang, asa ca o sa va urmaresc doar din umbra.
Aaa, si inca ceva: n-o sa ne mai vedeti in poze in urmatoarele 2-3 luni pentru ca Maria a stricat aparatul foto si sansele ca sotul meu sa-l poata repara sunt minime. Si cum nu aveam in plan un aparat foto nou, nici nu vom putea cumpara unul momentan. de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
GETY spune:
Buna dimineata!
La ce mic dejun ne-a pregatit Xandrutza, delicios si copios, e buna tare dimineata asta!
Lullabay, imi pare rau de ce-ai patit . Of, pierderile astea de sarcina la mamici asa tinere ma intristeaza foarte tare.
Lexi, sa treaca starea mai proasta in care te afli. Dar cu telefonul nu puteti face poze?
Noi am fost ieri la tatal meu. Am facut gratar si Maria s-a plimbat non-stop prin toata curtea.
Azi noapte s-a foit cat s-a foit si a cazut din pat cu bostanelul inainte. S-a ales cu un cucui potrivit de mare.
De-acum o culc in patut din nou. Am tinut-o langa mine noaptea cand a facut enteroviroza, sa o pot controla de febra.
Asa creste Maria Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Gety, putem face poze cu telefonul dar nu stim sa le descarcam in computer iar calitatea imaginilor nu e deloc grozava. tiza noastra sa-i treaca repede cucuiul.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Ramo, am facut niste poze chiar pentru voi, dar nu se vede burtica; asa ca am in plan inca o tura de fotografii, o sa imbrac eu altceva, sa se cunoasca
Lexi, merci!! Pozele le puteti descarca prin bluetooth sau prin cablu de date (ultima varianta e mai ieftina; telefonul nu e dotat cu un asemenea cablu?) De asemenea, daca ai cablu, poti descarca poze pe photobucket, daca ai cont acolo, direct de pe telefon.
Gety, pupam cucuiul Mariei, sa treaca repede.
Fiindca veni vorba de gratar, noi am pus ieri grill-ul in functiune; am mancat bagheta cu carnaciori la grill, mici si salata de rosii. Si ceva fructe, ne-am facut de cap cu niste pepene verde, sau cum ii spune la noi, harbuz si niste cirese.
Sa va mai zic ca am facut si un tort?
Alexandrina 24+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe