Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
danotino spune:
buna dimineata! sa aveti o zi si o saptamana
frumoasa!

fetelor, ma doare f tare capul de aseara.
imi vine sa plang de durere :(
voi ce faceti cand va doare capul?
ar trebui deschis un nou capitol.
danotino
Iris2002 spune:
quote:
Originally posted by flowerbee
Danotino, bine ai venit, sarcina usoara si un bebe sanatos!
Iris, vin la Haga duminica si stau exact 2 saptamani. Am auzit ca este tare frumos la voi. Eu am mai fost in Olanda si mi-a placut tare mult.
Michelle, ce pastile de greata iei? Mie nu mi-au dat voie sa iau nimic. Cica sa rezolv cu lamaia, insa nu prea functioneaza.
Toata lumea imi spune ca o sa fac o fetita, ca tare imi este rau, insa eu tot visez simboluri care semnifica baietel (sau asa le interpretez eu). Ce o fi, sanatos sa fie!
Va doresc o saptamana buna, fara greturi stari de rau.
Bee6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Flowerbee, pai eu stau in Haga.... unde o sa stai? Iti trimit nr meu de tel, daca ai chef/timp, ne intilnim... ce zici? eu am miercurea liber, in weekend mai am ceva planuri(zile de nastere in familie, iesiri cu prietenii) dar putem noi rezolva ceva. Saptamina ce vine sunt si luni libera... You tell me, girl... te invit cu tot dragul la un pahar de suc proaspat de portocale la mine in gradina.
Si sa nu uit, e foarte faina Olanda, asa e....si Haga e super, o gramada de vazut daca ai timp! Stii unde o sa stai?(parca am mai intrebat asta)
Alina1976 spune:
Buna dimineata la BURTICI 
Vikki, Asparagus, Danotino, Cami Antonia, BINE ATI VENIT la Odiseea noastra care acum e si a voastra! Nu am intrat de 2 zile si surpriza sa gasesc atat de mult noi viitoare mamicii! FELICITARI fetelor!
Michelle, si eu tot pe 23 am eco, cea din sapt.13 si dupa aia cu ea fuguta la Dublu Test. Voi il faceti fetelor?? Parerile sunt impartite...de aia intreb. Eu vreau sa-l fac.
Iris2002, imi imaginez prin ce ai trecut...la mine a fost usor pt ca eu m-am dilatat de la 1 (cu cat venisem la spital) la 4 intr-o singura ora pe care am suporta-o relativ bine...desigur ca si eu am avut dureri dar nu de urcat pe pereti..Insa pe mie m-a ajutat Dr. mea si mi-a bagat imediat perfuzie cu OXITON (oxitocina) care te ajuta la dilatatie, probabil de aia m-am dilalat asa de repede...Apoi la 4 mi-au facut Epidurala si gata! Nu am mai simtit nimic pana noaptea...cand mi-au facut din nou anestezic. Iar cu dioptriile ma bucur ca ma sustii...spune-le si fetelor care au dioptrii ca nu e obligatoriu sa faca cezariana!! Sa se intereseza mai mult!
Flowerbee, eu am avut fetita prima data si nu am avut nici o greata, nici o varsatura...decat stari de oboseala. Asa ca nu se respecta treaba asta pe care o zic unii....eu zic ca faci baiat!
Danotino, poti sa iei NO-SPA, scrie pe prospect ca este si pt dureri de cap, de fapt pt. stari inflamatorii...
BillyBilly 

, apropo de nasterea spontana, ai vorbit din mintea mea!! Ai PERFECTA dreptate!!
Fetelor, azi Printesa mea Ana-Isabela implineste 1 an si 8 luni
!!

Alina
10+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
roxanaz spune:
neata dragutelor
capitolul nou e aici, se aproba imediat.
felicitari pentru noile venite: Vikki, Asparagus, Danotino, Cami Antonia, va trec in listuta.