Metoda Waldorf

Metoda Waldorf | Autor: mireyy

Link direct la acest mesaj

Buna !!!
Am reusit sa-mi inscriu baietelul la gradinita nr.2 Waldorf.
A avut cineva copilul la o gradinita de genul asta?
As vrea sa aflu pareri despre metodele de educare Waldorf.
A propos ... ieri 04.06.2008 mai aveau 11 locuri ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

De ce ai atasat o icoana negativa subiectului? Pune-i un semn de intrebare mai degraba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sistemul waldorf este foarte bun! pentru ca promoveaza calitatea, nu cantitatea! in acest sistem , se noteaza faptul ca, un copil a reusit sa
rezolve problema, nu cat de repede a rezolvat-o!
se merge mult pe aptitudini, pe descoperirea lor in copil, se dezvolta acele laturi.
si chiar de ce ai pus "icoana negativa"??

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Mey, nu fiti "rai" cu fata . Am vazut si eu ca a pus "iconita negativa" dar, vazand ca-i noua pe forum... deci, abia s-a inscris, m-am gandit ca inca nu stie a-l folosi. O sa se invete ea ...

Si da, si eu am auzit numai lucruri bune despre acest "sistem Waldorf"... numai ca, aici in orasul meu, la un moment dat se iscasera niste discutii negative in jurul lui... Dar, din pacate, nu mai imi aduc aminte bine ce anume era ... Probabil, ceva la nivel administrativ... dar, nu sunt sigura... Oricum, iti urez succes! Sa fie totul bine!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cryna, eu nu cu rautate am spus, doar ca sesizare ca poate schimba iconita!

Kari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kariguld

cryna, eu nu cu rautate am spus, doar ca sesizare ca poate schimba iconita!

Kari

Stai linistita Kari, mi-am dat seama ca n-a fost vorba de rautate .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Initial creeata de mireyy

Buna !!!
Am reusit sa-mi inscriu baietelul la gradinita nr.2 Waldorf.
A avut cineva copilul la o gradinita de genul asta?
As vrea sa aflu pareri despre metodele de educare Waldorf.
A propos ... ieri 04.06.2008 mai aveau 11 locuri ...

Cum ai reusit sa-l inscrii daca in perioada 02-06 iunie se primesc dosarele, urmeaza sa fie analizate si apoi sa fie acceptate???
Tu te-ai uitat pe usa sa vezi nr. de locuri, dar nu ai citit exact ce scrie. Noi am fost chiar pe 02 iunie, scria ca sunt alocate 60 de locuri, din care erau deja ocupate 49 de locuri de copii reinscrisi. Pentru copiii nou inscrisi raman doar 11 locuri. Asa ca... raspunsul il vei primi saptamana viitoare.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireyy spune:

Buna fetelor !!!
Intr-adevar sunt noua pe forum dar promit ca o sa invat sa-l folosesc corect.
Chiar nu stiu cum se procedeaza cu inscrierea asta, eu eram sigura ca am reusit sa-l inscriu, dar din cate am inteles .........
Oare trebuie sa mai trec saptamana asta pe acolo sa vad cum stau lucrurile, si daca nu????? Se ajiseaza undeva???
Help !!!

Mergi la inceput

Rezultatele inscrierii se afiseaza tot acolo unde au fost afisate si informatiile pentru inscriere (la afisierul gradinitei). Acum depinde de gradinita respectiva cand si-a "programat" afisarea listei cu copii inscrisi. Sau intrebi directoarea, vreo educatoare, etc. ... Ceva de genul asta. Bafta .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput