Brida amniotica si circulara cervicala laxa

Brida amniotica si circulara cervicala laxa | Autor: doinapitica

Link direct la acest mesaj

Buna ziua

Am facut acum 3 zile morfologia fetala la medical city cu un aparat de echografii destul de performant,voluson parca se numea.Mentionez ca am 22 de saptamani.La aceasta ecografie bebelusul se dezvolta normal si se incadreaza in toate masuratorile saptamanii 22 de sarcina.Insa mi-a foat depistata acasta brida amniotica,pe care nu stiu cum sa o i-au.Am cautat pe net dar nu am gasit prea mare lucru,asa ca v-as ruga sa imi spuneti din experientele dumneavoastra:ce sa fac?Cum imi afecteaza copilul,se poate trata,este grava?Orice informatie m-ar ajuta enorm.Si peste toate acestea bebe mai are si circulara cevicala,adica are cordonul in jurul gataului.
Va rog sa ma ajutati cu orice informatie detineti.Multumesc
Doina 22 +

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Si eu am fost depistata cu o astfel de brida amniotica inca de la ecografia de 13 saptamani. Atunci medicul mi-a zis ca nu este nicio problema cu ea, ca se poate resobi de la sine sau poate ramane, fara sa incomodeze dezvoltarea bebelusului, avand in vedere pozitia sa (la mine se afla in partea de jos a uterului). La ecografia de 18 saptamani banda ramasese tot acolo, insa medicul si-a mentinut parerea si m-a asigurat ca nu afecteaza cu nimic bebelusul, fapt pe care l-am constatat si singura, avand in vedere ca in imaginea de la eco nu se vedea mai deloc aceasta banda.
Eu te sfatuiesc sa ceri mai multe informatii medicului care te urmareste si sa nu citesti prea multe pe net despre aceasta banda. Te poti panica fara rost, avand in vedere ca informatiile pe care le vei gasi nu sunt deloc linistitoare.
Iti urez multa bafta si poate ma tii la curent cu informatiile pe care le vei obtine.

Andreea
22+
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput