grupa baby

grupa baby | Autor: eunice78

Link direct la acest mesaj

Avand in vedere ca nu gasesc o bona in care sa am incredere, ma bate gandul sa il inscriu pe cel mic la gradi din septembrie. El va implini 2 ani in septembrie.
Intrebarea este: stie cineva o gradi buna care sa aiba grupa baby fie in zona Oltenitei fie pe la Universitate?
Am citit despre Ursuletul de Plus, nu intra in discutie,la Aschiuta nu primeste sub 3 ani,..dar pe aici, prin sectorul 4..mare lucru nu a ramas.
Ma intereseaza strict grupa baby, pana face copilul 3 ani, apoi o sa il mut la gradi max und Moritz unde e fratele lui.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_gabriela spune:

Buna

La gradinita "Casuta fericirii" sigur au grupa baby. Tot in zona Alunisului mai e si Eurokid, dar nu sunt sigura daca au grupa baby.
Si eu caut in zona pentru fetita mea care implineste 3 ani.
Intre aceste doua gradinite vreau sa ma decid, fiind si cele mai apropiate de mine.
La Eurokid am fost in vizita, mi-a placut, urmeaza sa merg sa dicut si cu directoarea de la "Casuta fericirii".

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianima spune:

Buna,

Si eu sunt in cautare de gradinite particulare in sectorul 4, care primesc copii de la 2 ani. Am gasit intr-o cautare pe Internet: Prichindel, alt Prikindel, Ursuletul de Plus, Pisicel, Aniela- Asociatia Club Boreal, EuroKid si Children's Academy. Ce-ati auzit despre ele? Mi-ar fi fost utila o recomandare de la voi inainte de a incepe sa le vizitez.

Toate cele bune!

Mergi la inceput