Gravibinon URGENT

Gravibinon URGENT | Autor: cingapuca

Link direct la acest mesaj

Anunt pentru toate mamicile care au folosit in timpul sarcinii Gravibinon.
Sora unei prietene incearca cu disperare sa devina mamica;este la a 3-a insemniare artificiala si tocmai acum cand sarcina se parea ca in sfarsit <s-a prins> si e in evolutie, a inceput sa sangereze. Madicul i-a recomandat Gravibinon care stiti probabil ca nu se mai fabrica de catre producatorul german.
Daca vreo mamica mai are asa ceva din timpul sarcinii, o rog din tot sufletul sa ma contacteze pe adresa corina.armanu@romsoft.ro sau 0745.633.675.
Suportam toate costurile legate de transport precum si costul medicamentului.
Sanatate voua si prichindeilor vostrii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Eu mai am 3 fiole ramase dar din pacate le am in Ro iar eu sunt la mii de km distanta. Vin peste 2 saptamani. Daca intre timp faceti rost si totusi mai aveti nevoie, spuneti-mi si vi le trimit. Sanatate multa amicei tale si sper sa fie bine!

Mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

of, fetelor!

am si eu aceeasi rugaminte. o prietena buna de-ale mele este insarcinata in 8 saptamanni. este o sarcina pretioasa, dupa alte doua pierdute la 4-5 luni cu decolare de placenta. acum a avut o sangerare si a ramas cu scurgeri maronii. doctorul i-a prescirs inca de la debutul sarcinii Utrogestan, dar dupa sangerare i-a sugerat sa ia, daca gaseste, Gravibinon. evident ca nu a gasit pe nicaieri si e disperata! as vrea sa o ajut dar nu stiu cum!
poate cineva mai are casa cateva si reusim impreuna sa ii dam o sansa! va rog muuult!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si Junior (DPN septembie 2008)

Mergi la inceput