cuptor electric

cuptor electric | Autor: andra_b

Link direct la acest mesaj

Buna fete, mamici...

Am o intrebare in legatura cu cuptoarele electrice.
Ce vreau sa stiu daca si ele trebuie pre-incalzite in vederea prepararii de blaturi, prajituri, etc?

O sa imi achizitionez un cuptor de acest fel si as vrea sa stiu cu ce se mananca. Ce probleme ati intalnit si ce sfaturi imi dati.

Va multumesc!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/SHBFp3.png

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am cuptor electric de vreo 3 ani whirpool, e al2lea de fapt deja, primul l-am avut la apartament dar cand am vandut am lasat bucataria cu totul

da, incalzesc cuptorul inainte de a baga o prajitura altfel cred ca n-ar mai creste coca bine

eu una il prefer celui cu gaz pt ca acum in majoritatea retetelor e indicata temp in grade si la cel pe gaz era cu foc mic, mediu sau iute parca asa stiu eu

probleme...niciuna, sau da mi s-a ars becul la un moment dat si acum trebuie sa deschid usa cuptorului ca sa vad inauntru(mi-e lene sa caut alt bec)

depinde ce marca iti cumperi ca stiu pe cineva care are cuptor ariston si are programe pt friptura, prajituri...numai selectezi programul si isi seteaza singur timpul de coacere si se opreste singur(mare lucru)

edit: al meu are si rotisor si il folosesc chiar des, iese puiul perfect, si pt rotisor are un program special chiar se opreste singur

20+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Mersi tare mult de raspuns, chiar ai spus multe lucruri dupa care sa stiu sa ma orientez cand il achizitionez (sambata asta). Sper sa fac o alegere buna si sa nu imi dau apoi cu capul de pereti
Sincer si eu nu stiu de ce am asa o feblete pt marca Whirlpool desi poate si altele is bune... Acum bineinteles ca o sa conteze si pretul, dar oricum o sa caut sa fie ceva cu caracteristici bune.
Mersi inca o data!

P.S. Succes cu bebele si roaga-te si pt mine cu unul.....

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Andra, avantaje (eu am marca Wirlpool):
-programez ce bag in cuptor pe cite minute vreau si pe ce temperatura, si plec de acasa, se opreste, nu imi fac probleme sa tot verific daca focul e mai moale sau prea iute sau cum arata mincarea :)
-are timer -pot de exemplu sa imi cronometrez pt spagetti cite minute vreau, oua sau orice fierb pe plita.
-la preincalzire doar apesi start si ce temperatura vrei si iti bipaie cind cuptorul are temperetura ceruta.
-iti arata beculetul rosu daca plita este inca fierbinte ca sa stii sa te feresti de ea dupa ce ai terminat de gatit.

dezavantaje in cazul meu ar fi curatirea plitei (nu am gasit inca un produs care sa o curete bine)..
atentie mare la partea de inox (daca cumperi de inox, sau din acela sifdefat), o stergere mai dura lasa urme definitive pe inox, asa ca sa citesti bine la capitolul instructiuni despre curatire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Noi avem si cuptorul si plita Indesit, sunt separate una de cealalta.
Mindy, la mine se curata super bine cu Cif fara s amatuiasca sau sa lase urme. Se face sticla.
Ce cred eu ca trebuie specificat, cel putin la mine asa functioneaza, atunci cand coc blaturi, pandispanuri, prajituri care necesita crestere, trebuie data optiunea cu ventilatie si de sus si de jos, altfel nu creste deloc.
Cam atat, ca in rest le-ati spus pe toate.
SUnt mult mai comode decat cele pe gaz. Oricum aici nu exista gaz si alta varianta nu este, decat butelia.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

FETELOR SUNTETI GROZAVE!

Multumesc inca o data de raspunsuri!
sper sa nu ma fac de ras la

Pupiiiiiiici

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by andra_b

Mersi tare mult de raspuns, chiar ai spus multe lucruri dupa care sa stiu sa ma orientez cand il achizitionez (sambata asta). Sper sa fac o alegere buna si sa nu imi dau apoi cu capul de pereti
Sincer si eu nu stiu de ce am asa o feblete pt marca Whirlpool desi poate si altele is bune... Acum bineinteles ca o sa conteze si pretul, dar oricum o sa caut sa fie ceva cu caracteristici bune.
Mersi inca o data!

P.S. Succes cu bebele si roaga-te si pt mine cu unul.....

Ale

multumesc frumos! sa dea Dzeu sa vina minunea cat mai repede!!

nana ce mare s-a facut fluturasul vostru!!!

si eu folosesc optiunea cu ventilatie si sus si jos cand fac blaturi sau chec(uitasem sa zic), si la fel ca si nana curat si plita si cuptorul cu cif si iese super

andra sa ne zici ce ai luat!

21+ DAVID

Mergi la inceput

Ce bine de voi ca aveti Cif :) poate cineva din Sua ma ajuta cu o recomadare de produs bun. Pina acum am folosit Easy off si nu mi se pare o grozavie, la plita ma refer. As vrea sa luceasca.

Voi aveti optiunea auto clean la cuptor? ati folosit-o pina acum? curata ceva?

Andra - sa iti dea Dumnezeu bebele mult dorit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mindy eu am optiunea auto clean , e o grozavie o folosesc destul de des.deasupra de obicei dau cu ajax crema sau exista niste bureti care au deja detergent in ei si curatza perfect ca sa luceasca dau cu fantastic si sterg cu hartie de bucatarie.

Mergi la inceput

Lemoni, noi am luat casa cu bucataria si cuptorul inclus si nu am instructiunile de folosire.. imi spui te rog cum ai procedat la operatiunea auto clean? nu vreau sa fac o gafa.

Deja o gafa am facut - am zgariat bine de tot inoxul de pe usa cuptorului obisnuita sa 'surluiesc' si sa frec bine cu buretele :)
Nici ajax nu se gaseste aici (sau poate nu il vad eu cind merg la cumparaturi), cam putine produsele pt curatat cuptorul:(, o sa mai caut.

Mergi la inceput