Puiuti de Randunici 2008!! (27)
Raspunsuri - Pagina 20

tuchita spune:
Lyvy, te imbratisez cu drag si iti doresc sa fii tare!
Naty, vreau sa zic ca am trimis un PM catre Gudinde si a mers si am zis ca trimit si catre tine si se deschide numai minunata reclama!
Mai incerc, ca a venit randunoiul si l-am trimis cu fi-sa in carrefour sa cumpere lapte si apa!
de unde ai cumparat hribi? Ca mi-ai facut o pofta de nu mai poci!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

tuchita spune:
Bubule, ce poze misto am vazut!
e mortal Stefanut cum se uita el la mar!
Sebaceu are program de voma azi!
Ursuleata, iti dau ca sa-ti treeca supararea pe mine!
poze

CristinaGoji spune:
Bag de seama ca scorpiutza Naty si-a facut un plan (hribii cu smantana) sa ne extermineze!!!
Lyvy - imi pare rau...
Tuchi - da mananca prea repede sau prea mult Sebi? sau de ce o zi vomita si una nu?
bubu - ai 3 baieti frumosi nevoie mare! Si Robert de Roxana e un dolofanel tare fain!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

aliceionescu spune:
Scriu si eu repede, cu Thea sughitzaciosa in brate!
Simo, dc tu crezi ca ma duelam....ho-hoooo, nici pe departe! "Despre partea duelarii insa, doamne, sa ne ierti/ bla/bla/bla...Eu nu ti-as dori vreodata/ Sa ajungi sa ma cunosti/ Nici ca Dunarea sa-nece...etc, etc..."
Mai, eu am crezut ca vorbim aici ca intre oamenii mari ( ca bine suna) fara "ma retrag", "nu mai vorbesc cu voi"...Dc stiam ca e asa, ma abtineam sa mai zic ceva... Am facut o singura gluma, pacat ca n-am gustat-o decat eu.
Ursuleata, dc vorbele mele te-au suparat, eu iti cer mii de scuze, sper sa nu fie asta motivul pt. care zici ca te retragi. Am spus o parere, la fel ca tine. Si nu "am comentat", detest meciurile!

amira_roxana spune:
am crezut ca am anuntat pe toata lumea ca nu mai sunt butoaie! gata nu mai sunt, impacati-va cu ideea, ai auzit delphinas? si alte amatoare...
luny ce te mai distrezi tu zilele astea...o ti din party in party! f bine! m-am crucit cand am citit patania pustiului care a cazut de la etaj!
naty sa va fie de bine cu diversificarea! ai diluat sucul cu apa? si l-ai facut la robot, sau pe razatoare? si vreau si eu hribi!
lyvy imi e dor de tine! imi pare rau pt ce ti se intampla!
bubu frumoase poze, sa-ti traiasca flacaul!
tuchi felicitari pt reluarea serviciului!
dar restul randunicilor ce or face? remaliss, mamarutza, cleme, mihatp...si mai sunt de care nu am mai auzit nimic...
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

tuchita spune:
Pe cuvant ca numa' la hribii Nataliei ma gandesc! Daca n-aveam doi copii fugeam pana in Cotroceni!
Cristina, stii ce-i culmea? Ca eram nitel nervoasa si capsata cand i-am dat al doilea bibe( ca pe primul pe ziua de azi i l-am dat la 4!) pe la 7 ( seara il mai loveste foamea la 3 ore!) si ca atata am strigat la Ilinca cat eram cu el in brate ca nu i-o fi cazut bine!
Zau ca nu stiu, dar se pare ca si daca nu alaptezi tre' sa fii calma!
Azi dimineata pe la 9 ma suna barbatul care inca nu plecase de acasa sa ma intreb daca nu cumva l-am hranit eu pe Seb astanoapte, ca doarme inca si nu-ntelege!
Eu zic ca nu l-am hranit, ca totusi nu-s chiar asa de obosita sa nu-mi amintesc, inseamna ca baiatul a facut pauza de vreo 11 ore!
Vad ca recupereaza insa pe seara, cand vrea mai des!( desi daca da pe-afara nu stiu ce recuperare e asta!)
poze

mstela spune:
Am vazut poze dragute de la botezul lui bb Mihai.Zoze.Ce-ti seamana bb!
Cuscra.
Alice,si eu am pus sosete in casa ca mi-au inghetat picioarele de numa!Si eu pun 2 bluze la 20 grade!!
Eu nu pot sa o tin pe fiimea in maneca scurta in casa ca ii gasesc mainile gheata.Iar picioarele ca ale lu masa!
kya,cred ca trag si eu un leganut,daca-i asa!Fii-mea mai sta si cuminte in patut,dar cand nu..Dar va mai adormi in patut,nu se va invata in leganut?
Clau,dar sta bine in leganut cu coloana,daca zici ca doarme acolo cateodata?
Cristina si merci de incurajare.Sper sa-si revina cu inecatul.Dar cum s-o mai temperez la san?Fiindca sunt momente cand vine lapte mult si atunci ea trage ca haplea.Doar nu o s-o opresc si sa las laptele sa curga?Durerile la tzatzi au trecut,slava Domnului,ca prea m-am chinuit!f putin mai ma dor cand apuca ea,dar e suportabil bine.Eu cred ca s-au rodat sfarcurile.
tuchita si stai linistita ca o sa-i creasca cuc lui Seb de ii intrece pe ceilalti!
Aoleu,ma sperii daca spui ca n-ar trebui sa se inece Teo!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

gudinde spune:
Fetelor,
Cand vreti sa scrieti un PM si aveti in dreapta minunata reclama, apasati pe butonul de refresh pana se ajunge la alta reclama care permite scrierea in conditii umane a mesajului.
Lyvy,
Imi pare tare rau ca treceti prin momente atat de grele.

tuchita spune:
Stela, nu te speria! Chiar nu stiu daca e vreo problema!
imi amintesc doar cum am invatat la anatomie de niste pliuri prin faringe care permiteau trecerea laptelui fara inchiderera glotei la bebelusi care la adult dispar!
O fi Teo mai haplea cand suge, nu stiu ce sa zic!
poze