Puiuti de Randunici 2008!! (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, de primit a primit dar a mai scuipat ea ceva ca deh, lingurita nu e bibe si daca ea stie sa scoata limbuta afara...Acu sa vad daca n-o sa o doara burta si n-o sa faca kurutz de maimuta...in rest, progresam!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai ca am reusit sa vad si eu ultimele poze ale lui david de Delphin si mi se pare ca a crescut asa de mult! si e roscat??!!
Naty, felicitari pentru suc!
Eu voi amana operatiunea diversificare pana la 5 luni, cand o duc pe Ili la soacra mea si o sa ramana bona doar cu Seb, ca asa cum sunt amandoi e aproape imposibil sa-i mai prepare si lui Seb ceva!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am vazut pozici foarte frumoase de la botezul lui bebe magic!Sa va traiasca Zoze

Delphin ai doi baieti superbi! Cel mic m-a cucerit cu zambetul lui!

Fetelor sa stiti ca si eu sunt un pic friguroasa.Ma simt foarte bine la 24 de grade.La 19 grade mor de frig.Am fost si noi afara de la 2 la 4. Nu stiu cate grade erau afara ,dar eu am imbracat-o in ciorapei si rochita cu maneca scurta, dar am avut la mine si o jacheta cu maneca lunga,in caz ca mi se parea racoare. Dar a fost ok,mai ales ca avem carut cu landou si acolo se face un efect de sera ca am bagat eu capul odata sa vad.Sunt de parere ca fiecare mamica procedeaza cum stie ea mai bine pentru copilul ei.Eu ,una, cred ca sunt undeva la mijloc cand vine vorba de imbracatul copilului,nici prea-prea, nici foarte-foarte.

Am pus-o pe Antonia in leganut si a adormit.Bine, ea oricum adormea singurica in patutul ei, dar acum daca avem leganut...sa-si faca si el treaba,nu?

Naty felicitari si bafta cu diversificarea!

Eu ma duc sa fac ordine in dulapul Antoniei ca nu mai gasesc nimic.Si incepand de azi fac pauza de cumparat lucruri pentru bebe ca(virgula) constat ca are o gramada si nici nu apuc sa o imbrac cu toate.Tot alea care-mi plac mai mult le 'rulez'.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Nou :Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

se pare ca azi nu iesim la plimbare ca e tare innorat la noi
vad ca Eric nu are treba doarme linistit
ce mai e cu Simonette,Mami papacioasa?
pup

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Blanka, azi-noapte pe la 3, cand ii dadeam eu Iuliei sa manance, m-am trasnit prin cap ca parca Antonia a Bitzei (o frumusete de fata) nu e cuplata. Ia arata-i-o lui Eric!
Simonette e belgianca proaspata, inca o iertam; iar Papacioasa a reluat serviciul...nu numai ca o iertam, dar o si compatimim...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LUNY e horror ce povestesti tu cu copilul care a cazut pe geam!
se ridica parul pe mine

URSU sa ti traiasca randunoiul!

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si eu is nascuta iarna, Tuchita, si tot o friguroasa eram de cand ma tin minte! Iar cu diversificarea, brrrrr, mi-i si groaza sa ma gandesc! Despre cioco - asa stiam si eu, putina e chiar indicata, le mai creste pofta de mancare. Tot kinder din aia mica ii dau, dar inca putina de tot, doar o jumatate cam o data pe saptamana, sau chiar mai rar. Dar e si mai mic Vladic, cred ca e prea devreme pentru el cu ciocolata.

La noi ploua Nu cred ca iesim azi...

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

O sa ploua si la noi cica, in w-e . Si eu care abia asteptam sa vina Luny si Roxana "la mine" la Gradina Botanica...
Cristina, ce zodie esti?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by natynic

Blanka, azi-noapte pe la 3, cand ii dadeam eu Iuliei sa manance, m-am trasnit prin cap ca parca Antonia a Bitzei (o frumusete de fata) nu e cuplata. Ia arata-i-o lui Eric!

Mai Naty ce "probleme" de rezolvat ai tu noaptea, hai ca esti haioasa! Mie imi pica ochii in gura de somn cand o alaptez pe pitica in toiul noptii.

Pozici

Mergi la inceput

Ce pacat ca o sa ploua in weekend!Si eu imi propusesem sa o aduc pe Alexia la gradina zoologica apoi intr-un parc ceva...off

Pozici

Mergi la inceput